Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

понеделник, 18 май 2015 г.

ВОДЕЩАТА НОВИНА. БОЙКО, ЛИЛЕТО И БАТЕ ГОЙКО. И ЗА ЛОКУМИТЕ.

 Днес от Министерският съвет долетя новината, че Борисов е летял с вертолет до Разград за по евтино. Ай сиктир бе! Реагирах първосигнално. После се замислих и разбрах, че не лъжат. Затова винаги ви моля и вие да мислите. Знам, че некои пак ще реагират първосигнално, затова искам да ви обясня как стоят нещата.
 Представете си, че Бойко, Лилето и Горанов бяха тръгнали пеш. По магистралата е забранено за пешеходци. Тръгват по обиколни пътища. Стигат първото село, и седат да почиват. Разпознават ги, кметът купува цветя за 20.80 и ги посреща. След това откриват новата селска тоалетна. Преди да тръгнат, Горанов си купува цигари, ама му не дават касов бон. Следва глоба и тръгват. Пред тях върви новината, че са тръгнали да режат лента у Разград. Ама и тая, че глобяват. Где стигнат, кмета с цветя, ножици и ленти. Ама магазините затварят, що ги е страх от Горанов. У десетото село Лилето е гладно. Понеже нема отворен магазин, си купува агне от един овчар на име бат Гойко, пекат го, и го хапват. Овчар касов апарат нема. До десетото село са изхарчени както следва: За цветя от кметовете-208 лева. За ножици 50 лева. За ленти още 50 лева. За агне 200 лева. А до Разград обиколни пътища  дълги, и села много. Лилето ще хапне и локум на Етрополе и Български извор.
 И като направя една груба сматка, сметката е верна. Най-евтино е да се пътува с вертолет.У сметката турам и заплатата на пилота, и цигарите му.
 А даже не турам у сметката, че докато стигнат,държавата ще остане без водачи. Нема кой да разпише ордер за едно кюфте и да сбира данъци. Нема кой да прави пътища. И немаше кой да оди у Катар.
 Надявам се, че вече ви убедих, че най-евтино, е най-скъпото.

НОВИНИТЕ ДНЕС. 18.05.15. КОРУПЦИОНЕН СКАНДАЛ, НИЩОТО, НЕЩОТО И АНАЛНОТО ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ.

 ОТ СТРАНАТА.
 ББ летял с хеликоптер, та да пести. Отлетя у водещата ми новина.
 Българите в чужбина, инвеститор номер едно в България. Инвеститор номер две са циганите в чужбина. Инвеститор номер три нема.
 Военният министър се забърка в корупционен скандал. Има опасност главният прокурор да го обвини, че не е участвал в корупционен скандал.
 Един с 4.4 промила в кръвта не се утрепа и не утрепа никого. Утрепа се едно момче на 20 години. С нула промили. Утрепа се и момиче. Със свръхдоза.
 Магистрала Струма ще свършва в нищото. Нищото не казват къде е, ама това, че казват, че свършва у нищото, пак е нещо. У нищото може да се направи нещо. Едно време бай Тодор не казваше нищо, и от нещо, направи нищо. Преди девети България е била нещо. На десети бе нищо.
 ОТ СВЕТА.
 У Украйна ще съдят двама руски военни.  Заловили са ги ранени у източна Украйна, где нема руски военни. От Кремъл не потвърдиха новината. Не я и отрекоха. Потвърдили я и руските военни, с молба, де не ги упойват. Командирите ги предупредили, че у Украйна, заловените у Украйна руски военни, где са си у военното поделение у Русия, се упойват и органите им се изваждат. После ги събуждат, та да гледат как им пекат и ядат органите. Ядат всичко. Досега нема изяден само мозък на руски военен. Нема и намерен такъв.
 У Скопие стотици рейсове ще подкрепят Груевски. Ще го подкрепят и десетина македонци. Ще го подкрепят и десетки хиляди българи.
 А сръбският вестник "Курир" се добрал до свръхсекретна американска документация. ЦРУ рабити за Велика Албания. На балканите ще се създаде православен съюз от Сърбия, Македония, Гърция и България под егидата на Русия.
 А Деда Ванга рече:
- Тоя път нема да стане. Едно време след един такъв съюз последва междусъюзническата война. После замалко, от България, у България, не остана само село Грацкови колиби.
 А у САЩ една забреманя анално. Обама още не е. Нема и да забременее. На изборите ще забременее анално партията му.
 А негде една забременя орално и две назално. Вагинално забременяха неколко милиона китайки. Забременяха нормално и три българки.



18+ НЕВЕРОЯТЕН НОВОЛУНЕН СЕКС ХОРОСКОП. САМО ЗА ЖЕНИ. ЗА 19.05.15.

 ОВЕН.
 Имайте търпение! Убавите работи стават бавно. Има опасност некои въобще да не станат. Сетете се, че пръстите и езикът немат нужда от ставане.
 ТЕЛЕЦ.
 Ще станете жертва на лекомислието си. После дълго ще съжалявате. Най-много ще съжалявате, че скоро нема пак да станете жертва на лекомислието си.
 БЛИЗНАЦИ.
 Ще направите решаваща крачка към страхотен секс. Най-страхотен ще е ако крачката е леко олюляваща се. На три питиета сексът е три пъти по-страхотен.
 РАК.
 Ден на провалени срещи и уговорки. После ще изгори вибраторът ви, а сексшопът ще е затворил. Ще е затворил и плод зеленчукът.
 ЛЪВ.
 Днес ще е едновременно и щастлив, и нещастен ден. Копнежите за секс с новия ви познат, ще се сбъднат. Нема да се сбъднат копнежите ви за некои размери.
 ДЕВА.
 Не се страхувайте. Като ви хапе, няма да ви изяде. Нема зъби. Радвайте се, че поне език има!
 ВЕЗНИ.
 Страхотен секс. Не викайте "о, боже", "о, боже"! Бог няма да дойде. Най-много да дойде полицията или съседите.
 СКОРПИОН.
 Сексът след скандал е страхотен. Внимавайте каква позиция заемате! Има опасност да заемате легло в ортопедията, а най-добрата ви приятелка да заеме временно вашето.
 СТРЕЛЕЦ.
 Ще свършите бързо. Изчакайте и партньорът ви да свърши! Иначе има опасност да свърши и съседката ви.
 КОЗИРОГ.
 Вземете нещата в ръцете си! После ги вземете в устата си! Ако мислите да го взимате и на друго място, си вземете противозачатъчни! Има опасност да си вземете бебешка количка.
 ВОДОЛЕЙ.
 Много контакти, малко секс. Ако действате бавно, сексът може да стане много. Има реална опасност, партньорът ви, да ви завари, с контакта ви, у одъра. Тогава има опасност и боят да стане много.
 РИБИ.
 Не винаги след бой има секс. Понякога след бой има бой. За некой е гарантирано.

ЗА ОЛИГОФРЕНИТЕ, ЦЕЗАРИТЕ И ИЗБОРА, КОГО ДА ПОГРЕБЕМ.

  Някъде по нощите попадам на ето това:

КИРИЛ КИРИЛОВ
"Едно малко уточнение.
Кирил Домусчиев не е, и не може да бъде лице на българският бизнес. Ако търсите лица на българският бизнес това са Светозар Георгиев, Васил Терзиев, Бойко Яръмов и Христо Косев, хората създали Telerik. Но за тях най-вероятно не сте и чували."

 Става ми интересно, и пиша у ГУГЪЛ "кирил домусчиев". Познават го и Гугъл, и Уикипедия. Пиша "телерик". Гугъл е чувал за тях, ама Уикипедия си нема понятие какво е. После поразгледах дневника на Кирилов. И той като мен не е фен на никого, где му е фен  Уикипедия.  Заслужаваше си. Ама друга ми е мисълта. 
 Олигофрените  трябва да ги защитават колегите им. Но тъй като не виждам голяма защита, ми се струва, че и те са олигофрени.
 Въпросите на журналистите бяха от тъпи, по-тъпи. Свирки некакви правеха. Нормално. У държавата на свирките- свирки. Или както казваше една убава невеста, Ели от Бургас, у държавата на каскетите, бомбе е трудно да намериш. А пропуснаха най-важното. 
Премиер и една тумба министри долетяха с вертолет до Разград. После срязаха една лента. Преди това дадоха за този стадион два милиона наши пари. Вертолетът и горивато също са с наши пари. Командировъчните им също. Е нема такава наглост. 
 Нищо лично към министрите. Сигурно щеше да долетят и Станишев и Орешарски. Немаше да пропущат и Костов и царя. И Тодор Живков немаше да пропущи.Ама немат служебен вертолет. Впрочем, като чета за правешкият каскет, той най-вероятно е вече ангел и може да е долетял над стадиона. И се е смеел, както само той умееше да се смее. ХАХАХА... Не е луд тоя, где яде баницата. Тия, где я купуват бяха напълнили трибуните и скандираха гладни:
 АВЕ ЦЕЗАРИ!!!!
 А за горните четирима юнака, где създадоха от нищо, с акъла си, нещо, где струва 262 милиона долара, немаше кой да скандира. Не ги познаваме. Те ходят гологлави. Бомбета нема и нема.
 пп.ЗА ДА МИ НЕ ЗАДАВАТЕ ТЪПИ ВЪПРОСИ, КАКВО ОБЩО ИМАТ СВЕЩИТЕ НА СНИМКАТА С НАПИСАНОТО, ЩЕ ВИ КАЖА. ПРАВЯ СВЕЩНИЦИ ОТ НАЙ-ОБИКНОВЕНИ КАМЪНИ И СЛАГАМ СВЕЩИ. ЩЕ НИ ТРЯБВАТ. АКО НЕ ГИ ЗАПАЛИМ НА ПОГРЕБЕНИЕТО НА ЦЕЗАРИТЕ, ЩЕ ГИ ЗАПАЛИМ НА ПОГРЕБЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.
  






ПИСМО ДО МИНИСТЪРА НА МВР.

 Г-жо Министър,
 Пиша Ви във връзка с промените в пенсионната система. Напоследък виждам, че имате затруднения с кадрите у Вашето министерство. Чувам, че щели да напускат, що трудно се работи у МВР, ако си на 52 години. Аз съм на 54. Детската ми мечта бе, да съм милиционер. После мечтаех да стана полицай. Тъй и не станах. И милиционер, и полицай се ставаше и става по роднинска линия. И по партийна. Та ето какво ви предлагам.
 Ако останете без кадри, ме назначете като полицай. Първо ме изпратете да проверявам проститутчиците на околовръстното. Омръзна ми да плащам. Така ще има възможност не само да не плащам, а и да ми плащат.
 Когато стана на 60 ме изпратете да помагам на горските. Заедно ще борим бракониерите. Омръзна ми да плащам за ток през зимата 300 лева. Ще се грея на дърва пред камината и ще пия греяна ракия.
 Едновременно с това мога да проверявам за разкриване на икономически престъпления. Мога и да не проверявам. Зависи докъде съм стигнал с новата си къща.
 А когато стана на 70 ме изпратете у Студентския град. За околовръстното нема да ставам. Там ще проверявам студентите за алкохол. Студентките ще ги проверявам за скрити у сутиените наркотици. Може да ги проверявам и на друго место. Там мога да работя до смъртта си.
 Така ще помогна на Вас, ама ще помогна и на Калфин. И на Горанов. И на внуците и правнуците си.
 Приятна работа, Госпожо Министър. Ако имате проблеми, само свирнете! На убавите жени, даже да са министри, съм готов да помогна винаги.

                                                                                                                                ДЕДА ВАНГА.

СПОРТ.ХОКЕЙ.РУСИЯ-СЕВЕРНА АМЕРИКА 18:6.

 Русия победи ветерани от НХЛ на Канада и САЩ в Сочи с 18:6. Шест гола за сборная вкара Путин. Шойгу вкара три.Всички от сборная играха с номер 70. 70 е номерът на победителите.
 А на световното по хокей на лед се игра финалът Русия-Канада. Когато се изпълняваше канадския химн, руските хокеисти напуснаха игрището. Така показаха уважението си към противника си.Такива са азиатските обичаи. После канадците им показаха как се играе хокей. Явно, докато канадците  слушаха химна, руснаците са ударили по половинка от националната си гордост. Обаче, въпреки всичко, успяха да вкарат гол. Герои! Съдята не им позволи, всички да са с номер 70.
 Гол вкара и ЦСКА. Даже два. И пак падна.
 А Джокович 5 от 5. Като парен валяк.
 Събуди се и наша Маша. Скоро ще се събуди и Григор.
 А Домусчиев спортменски се извини на олигофрена.