Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

понеделник, 15 юни 2015 г.

НЕВЕРОЯТНО ВЕРЕН ХОРОСКОП ЗА ВСИЧКО. И НАЙ- ВЕЧЕ ДА СЕКС. ЗА 16-06-15. ПОД ЗНАКА НА АСТЕРОИДА, ГДЕ ЩЕ УНИЩОЖИ ЗЕМЯТА.

 ОВЕН.
 Търпение. Ще сте невероятно търпелив. Ще търпите партньора си, шефа си и за капак, ще търпите и жегата. Търпеливостта ви може да бъде нарушена само ако имате разстройство. Ако сте прекалено търпелив, може и да се наруши цветът на гащите ви.
 Секс ще има. Ще го изтърпите и тоя път.
 ТЕЛЕЦ.
 Бързане. Ще бързате цял ден. Едни да отидат на работа, други да си доспят. Некой ще намерят бърза връзка, ама има опасност да намерят и бърз бой.
 Секс ще има. Набързо. Где ви стигне.
 БЛИЗНАЦИ.
 Апетит. Цял ден ще се тъпчете като разпран с кво ви падне. Най- вече със сладолед. Ще оближете поне пет сладоледа.
 Секс ще има. По инерция ще продължите с близането.
 РАК.
 Депресия. От сутринта ще изпаднете в дълбока депресия. Докато вървите по пътя, и се чудите, що сте депресиран, ще паднете в дълбока дупка и ще ви паднат два зъба. После поне нема да се чудите, що сте в депресия.
 Секс нема. Нема зъби.
 ЛЪВ.
 Загуби. Ден на загуби. Ще загубите много неща. Най- много хора ще си загубят единият чорап. Внимавайте да си не загубите акъла по комшията или комшийката, що може да спечелите некой шамар.
 Секс нема. Партньорът ви ще се е загубил по пътя.
 ДЕВА.
 Обрат. Очакват ви невероятни обрати. И добри, и лоши. Некой ще обърнат колата си, други ще обърнат пет по сто, а трети ще обърнат нещо чуждо.
 Секс ще има за тия с чуждото. Не се притеснявайте, ако обърнете презерватова обратно. Притеснявайте се, ако се приберете с гащи, обърнати обратно.
 ВЕЗНИ.
 Заблуди. Цял ден ще се заблуждавате и ще забруждавате другите. Нема да заблудите само шефа си, че работите. Нема да заблудите и партньора си и ще отнесете некой заблуден шамар.
 Секс нема. Не може да се заблуждавате безкрайно
 СКОРПИОН.
 Ограничения. Ще се ограничите от сън, работа и ядене. Ще се ограничите и с една бутилка водка. Некой ще се ограничат и от фейсбук.
 Секс нема. Има ограничения. У ограничителния списък е и вибраторът.
 СТРЕЛЕЦ.
 Промени. Ден на промени. Всичко около вас ще се променя, ама вие ще си останете същия идиот. Нема да сте идиот, ако смените партньора.
 Секс ще има. Може да не сменяте презерватива. Става за многократна употреба, па сме и в криза.
 КОЗИРОГ. 
 Хъс. Ще ви води хъс за работа, за скатаване от работа и за всичко. Тия, где ги поведа хъс за пиене, после синя лампа ще ги поведе към изтрезвителя.
 Секс ще има. Не за тия, где са у изтрезвителя, а за партньорите им, где са в къщи. Секс с хъс.
 ВОДОЛЕЙ.
 Извисенност. Духовно извисяване. Най- духовно ще се извисят тия, где ще отлетят за рая или ще пропаднат в ада. След тях най- извисени ще са тия, где ги е извисила некоя бутилка.
 Секс ще има. Брутален. Нема по- духовно извисяване от брутален секс.
 РИБИ.
 Път. Едни пътуват към Прага, други падат на прага. Внимавайте да се не загубите! Особено тия, где са на две преки от къщи!
 Секс нема. Може и да има. Неведоми са пътищата божи.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 15-06-15. ЖЕГА. ЩЪРКЕЛИ. ПЛАНЪТ МАРШАЛ И ЦИПРАС.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Българи протестират мирно в Гърмен и Орландовци. От време на време мирно поступват некой немирен циганин. Утре ще протестират мирно циганите. Протестиращите от двете страни се различават само по цвета на кожата. Циганизацията на България е успешна. Да живее етномирът!!!
 *Полицаи протестират срещу министъра си. Чакат оставка. Преди не протестираха, а биеха протестиращите. Не биеха разбойниците. Българските и циганските разбойници
 Има голяма вероятност и двата протеста да се ръководят от един център, где досега ни не позволи да станем нормална държава. Задграничен.
 *Б. Борисов и половината кабинет са у Швейцария. Нема опасност Швейцария да дойде у България.
 *Жега. А жегата, съчетана с малоумие, води до жертви по пътя и извън пътя. Засега жертвите са само 3. Катя от околовръстното нема да е жертва. Почивка е. Има вероятност протестите довечера да подобрят резултата  с нови жертви. Черни и бели.
 *Варненец забрани на намръщени клиенти да влизат в магазина му. Утре ще влезе само един, где избега от психиатрията, що се смее сам.
 *А иначе броят белите щъркели в България. Броят им ще покаже в каква среда живеем. Немаше нужда. Ако сте чели по- горе, средата е ясна.
 ОТ СВЕТА.
 *Ципрас заяви, че ще изчака кредиторите да се вразумят. Кредиторите нищо не заявиха. Заявиха нещо евроборсите. Индексите паднаха. Малко. Има вероятност през есента гърците да заявят, че им е писнало от Ципрас.
 *САЩ заявиха, че ще разполагат тежко оръжие по източните граници на НАТО. Русия не заяви нищо, що вече го е разположила по западната си граница. Има разположено и в източна Украйна. Действащо.
 *У Сърбия арестуваха 40 полицаи и митничари. У Сърбия. Сърбия е след западната граница на България.
 *Руски икономист смята, че западът трябва да помогне на Русия с нов план Маршал. Западът започна да си смята парите. Сметките показаха, че нема да стигнат. Също така смятат, че Русия може да си помогне и сама, ама първо трябва да изтрезнее.
 *А грузинският патриарх каза, че престъпленията на комунистите са виновни за смъртта на животните в зоопарка. Пропусна да каже, че са виновни и за смъртта на десетки милиони хора.

ПИСМО ДО Б. БОРИСОВ. ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КОЙ НОМЕР.

 Другарю Борисов,
 Писна ми да ви пиша писма и да не ми отговаряте. Ама ще пиша и пиша. Ако Вие не ги четете, има кой да ги чете. Това писмо е във връзка с протестите на Вашите бивши колеги и подчинени.
 До преди три години се самоосигурявах и осигурявах още неколко човека. ЕТ. Знаете ли какво е ЕТ!? ЕТ е това на което се крепи държавата. Не взимах нищо. Плащах. Плащах патент. Плащах заплати. Плащах осигуровки. Плащах ДДС. Плащах такси, лицензи, техническа безопасност, пожарна безопасност, такси, глоби и кво ли не... А Вие постоянно увеличавахте всичко. Най- много ме вбесявахте с увеличението на минималната работна заплата и минималните осигурителни прагове. С всяко увеличение на минималната заплата, намалявах заплатата на работниците си. Накрая верно почнаха да работят на минималната, ама ги осигурявах на максималната. Дълго и широко е, да ви обяснявам за какво иде реч. Па и няма да го разберете.  После получих инфаркт. Оцелях, та да Ви харча парите от преизпълнения бюджет. Сега взимам пенсия. Нема да ви казвам колко, ама ще Ви кажа как стигнах до инфаркт. Един ден разбрах колко пенсия взима майка ми. Един и половина ЕТ подсигуряваха нейната пенсия. Работила е 42 години. После сметнах, че четирима ЕТ подсигуряват пенсията на един милиционер, где е работил 17 години. И още един двадесетте му заплати. Значи 50 000 милиционера ги осигуряват 250 000 ЕТ. Тук не иде реч за заплатите им. Ако ги бех сметал, немаше кой да ви пише. .Щеше да съм гръмнал като руска подводница. Проверих сметката пет пъти. Верна е. Сега не осигурявам никого. Взимам неква пенсия и Ви пиша. И искам да ви кажа:
 Знам, че сте бивш пожарникар. Нема нищо срамно. Искам да ви помогна да сте премиер. Като бая ви Тодор Живков. Ето неколко прости неща, които трябва да направите:
 1.Милиционерите да се пенсионират на 70 години. Никакви 20 заплати.
 2.Даскалите да се пенсионират на 52 години. С 20 заплати.
 3.И спрете да увеличавате минималните заплати! Подсигурете условия, да се получават нормални заплати!
 Това е.
 ПП.Не ми пишете, що жената ми проверява пощата. Тя ви е фен. Жена!? Ще ме зареже, и ще трябва да псувам Вас, вместо нея. Просто ме послушайте!