Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 24 февруари 2016 г.

АПЕЛ. ДА СПРЕМ ШЕЛ И ИМПЕРИАЛИЗМА!

 АПЕЛ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

/копие до "буднаера", "сподели", "брадва", "секира", "манара", "сатър", "томахавка" RT и "телеканал звезда"/
 Другари, братушки, патреоти,
Чашата на търпението преля. Вчера продажните ни управници подариха и шелфа ни на Сорос, САЩ и световния империализъм. Те ни взеха всичко.
 Първо ни взеха кучешката радост, москвичите и почивките на море, планина и у градините. После ни взеха Тодор Живков и социализма. После ни взеха селското стопанство. Едва са го намерили, що от него не бе останало нищо, ама го взеха. Взеха ни модерната икономика, где я немаше, и где ни нареждаше на първо у света по производство на компютри "Правец" и на телевизори " Пирин". После ни взеха Марицата. Теца. И лошо, че го взеха, що и досега работи и е най - високотехнологичната ТЕЦ на Балканите. И дава работа на български фирми и българи, само за да печелят на наш гръб. По добре да ги бяха дали на Ковачки. Той не печели никога. Взеха БГА Балкан, нищо, че немаше ни един самолет. Ама що народ хранеше, а?! После съсипаха химическата ни промишленост. Накараха Русия да увеличи цената на газта и нефта, и така ги накара да работят на загуба та да затворят. Съсипаха и АЕЦ Белене. Съсипаха пътищата. А кви пътища имахме. Имаше и от римско робство. Съсипаха ЖП транспорта. А какъв транспорт имахме, а. Влаковете цепеха секундата и се возехме в идеално чисти вагони. С блестящи тоалетни. Съсипаха здравеопазването, и сега ще не щем, живеем с 10 години повече от при социализма. У мъка. Съсипаха армията и продадоха на безценица стогодишните джогани. Съсипаха всичко. А това, где остана, го взеха. Взеха ни златото.  Не стига, че им дадохме да копат, мамка им, ама и го взимат. Що не копат и не ни го дават? Оня ден ни взеха небето. Синьото. И го пренесоха у Калифорния. Опитаха се даже да ни вземат и робството, ама се опълчихме, и не го дадохме.
 Братя, а за Русия остана само едно нефтокомбинатче и контрола върху 2/3 от икономика ни. Благодарение на тях, имаме газ. Имаме и бензин. А нефтокомбинатчето никога не печели на наш гръб. Ако не вервате, вижте данъчната му декларация! Ако ги нямаше, кво щеше да правим!? Щеше да ги купуваме по - евтино от Сорос и да пълним ненаситни американски гуши.
 Вярвам, че добре ме разбрахте. Братя, българи, патреоти, да кажем НЕ на империализма! Не на Сорос! Не на САЩ! Не на ЕС! Не на НАТО. Да кажем ДА на  ...!?!
 Бе нема кво повече да кажем. Умни хора сте и сте ме разбрали.