Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 1 март 2018 г.

ЧЕЗтита Баба Марта!

Снимка на Роси Антов.ОТ СТРАНАТА.
 ЧЕЗтита Баба Марта!
Дочух, че България ще купува ЧЕЗ-България. Комунизмът не си е тръгвал. Спете спокойно деца! Досега мафията си имаше даржава. Сега ще има и ЧЕЗ.
 Нинова ще спира сделка, която бе спряна преди да е почнала. С подписка. Няма да събере подписите, защото 99% от електората на БСП не умее да се подписва.Точка.
 Радев пита за кого работят службите. Той ако не знае, аз ще му кажа.  И службите и Радев имат един и същ работодател.
 Личните лекари на протест. Не протестира един лекар, где е взел 30 бона заплата  от Врачанската болница, за да не ходи във Врачанската болница.
 23 годишна филибейка оцеля след трети скок блок. Поради недостатъчната височина на блоковете, четвъртия път ще скочи от самолет.
 БДЖ ще компенсира с безплатни билети пътниците в замръзналите нощес влакове. Оцелелите пътници. Другите ще компенсира с безплатни катафалки
ОТ СВЕТА.
 Путин се похвали пред федералното събрание с руската военна мощ. Речта му премина под звуците на Вагнеровият  Залез на багавете. А видеото с най-новите ракети показа най-новите руски  ракети. От 2078 година. Хиперзвукови. После заповяда да се подобри живота на населението.
 ЕС уж ще, ама не ще западните Балкани. Поне преди да са изяснили кой кой е и докъде е в Западните Балкани.
 В Пенсилвания стотици семейства се събраха в църква. С автоматите си. Вярват, че са свещени. Още библията го е казала. Отвън се събраха протестиращи срещу автоматите. А .трябваше да се съберат санитари. С усмирителни ризи.
 Тръмп помоли конгреса да въведе по-строг контрол върху оръжията. Конгресът го въведе. Забрани с един автомат да се убиват повече от петима човека. Точка.
 А паметникът на Александър Македонски не е вече на летището в Скопия. Явно Буцефал е отишъл при некоя гръцка кобила. А Александър пие у некоя родна таверна.
 А конвой с хуманитарна помощ пътува към Африн. Пътува. Едва ли ще стигне.
ВРЕМЕТО. Замръзнало.
СПОРТ. ЦСКА в Европа! И десетте ЦСКА в Европа.
А това е краставица. Не е банан. Даже половин краставица. Яде се.

АПЕЛ. БЪЛГАРИЯ НЕЗАБАВНО ДА СИ ВЗЕМЕ ЧЕЗ-БЪЛГАРИЯ!


 Снимка на Роси Антов.Те сега вече ще почина. Целокупна България скочи срещу продажбата на ЧЕЗ България. Гинка е бандит. И само за една седмица същата тази целокупна България иска България да купи ЧЕЗ България.

 Та се чудя, как 99% от народа успя да изперка. Явно са забравили древнобългарската мъдрост: Най-лошо е ЧЕЗ да е на Гинка. Ама по лошо от ЧЕЗ на Гинка е ЧЕЗ да е на държавата. Сега ще ви светна. Набързо.
 Държавата купува ЧЕЗ. Премиер министър на България е Бойко. Или Нинова. Или Сидеров. Или Валери. Или Каракачанов... И за шеф на ЧЕЗ назначават например Иван Иванов Иванов. Защото е техен верен човек, а не защото разбира от жици и ток. После казват на Иван откъде да купува ток. Откъде да купува жици. Откъде да купува електромери... И разбира се, ще ги купува от некой наш човек. например от Пейко Пеев Песнопойков. На цени, с включена комисионна за министри и партийни централи. И след една година жиците ще се изпокъсат, електромерите ще се строшат и ще трябват нови. И ЧЕЗ България, собственност на България, в лицето на премиер министъра на България, който и да е той, ще излезе на загуба. За пример БДЖ, НЕК и всичко що е държавно. После се обаждат на шефа на енергийния регулатор, например Стоян Стоянов Стоянов и му казват да вдигне цената на тока. Знам, че регулаторът е независим, ама заплатата му я плаща държавата. Демек ние. И ще плащаме по скъп ток, за да работи ЧЕЗ България на печалба. И да купува скъпи жици, по които да тече ток, който да се губи по трасето, защото скъпите жици са се оказали калпави. И пак ще звънят да се вдига цената. Докато затрият и ЧЕЗ България, както затриват БДЖ, НЗОК, НЕК и всичко, до което се докосне държавата. Не точно държавата. Тия, где управляват държавата.
 Та имам една молба. Изтрезнейте бе хора! Защото утре ше се молите Гюргя от Столипиново да купи ЧЕЗ България. За един лев да го купи ще се молите. Ама тя и един лев няма да има. Не, че си е платила тока. Няма да има, защото живее у държава, где народът мисли, че държавата може да прави бизнес.
 Айде чао!

РОСИ АНТОВ