Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 1 май 2015 г.

НЕВЕРОЯТНО ТОЧЕН ЗВЕЗДНО-ПРОРОЧЕСКИ ХОРОСКОП ЗА 02.05.2015.

 ОВЕН.
 Нещата ще излязат извън контрол. Ако не искате това да стане, требва да контролирате алкохола!
 ТЕЛЕЦ.
 Ще подредите мислите си. После ще се разбягат и никога нема да ги стигнете.
 БЛИЗНАЦИ.
 Няма да поемате никакви ангажименти. За тях нема да има място от алкохола и храната, где ще поемете.
 РАК.
 С половинката си ще имате единомислие. Нема да може да се гледате.
 ЛЪВ.
 Ще промените живота си. Ако не сте го пропилели.
 ДЕВА.
 Бъдете предпазливи! Има риск да изгубите пари. Ако сте българин,

ВЕЧЕРНИ НОВИНИ ЗА ПЪРВИ МАЙ НА ПЪРВИ МАЙ. ОТ БЪЛГАРИЯ И ЦЕЛ СВЕТ. И КОЛКО СТРУВА КИЛО АГНЕШКО.

ОТ СТРАНАТА.
 БЪЛГАРИЯ отбеляза 139 години от априлското въстания.
 БСП отбеляза международния ден на труда. Със знамена на СССР и Че Гевара. Мая М. бе с червена пионерска връзка. Мечтателка. Не ще да остарява и това е. Годините не прощават. И злобата.
 ДПС не отбеляза нито деня на труда, нито априлското въстание.
 Еднодневните договори ще се контролират от Инспекцията по труда. Нема да се контролира Инспекцията по труда.
 В неделя към София ще бъде отворена бърза лента за движение. За по-сигурно трепане. Бавните не са сигурни. Днес у тях се утрепа само един и се осакатиха двадесетина.
 А Григор бие у Стамбол града. Ще бие още два

ЗА ПРАЗНИЦИТЕ И ИЗОБИЛИЕТО. ЗА ПИЕНЕТО И МОРАЛА. ЗА ДОМАШНОТО И СЛУЖЕБНОТО.

 Понеже днес е първи май, ме налегнаха спомени за празниците и детството. Израснах в едно планинско село, ей в тая тая къща. Обичах празниците. Тогава слагахме връзките, сини и червени. После гръмваше музика и излизаше цяло село. Пееха, че гордо знаме ни е Ботев, а пръв учител Димитров.Често баща ми псуваше, а аз не знаех що псува. Та на празника имаше всичко, где го нямаше цяла година. За наще имаше даже бира. Верно се записваха месец преди това, ама имаше. Имаше луканка и салами. Имаше и шоколад, стрелбища, сергии и дъвки като цигари. И досега свързвам сините и червени връзки с изобилието. Когато ги сложехме, имаше всичко. На другия ден ги махахме, бирата изчезваше, изчезваше и луканката.  После изчезваха и сергиите.
 Тия дни чувам, че

ПЪРВОМАЙСКИ НОВИНИ. РАБОТА, БРАТЯ И СЕЛФИ НА ИДИОТИЗМА. БАЛТИМОР, ФИЛАДЕЛФИЯ И ПАРАДИТЕ НА ПОБЕДИТЕ.

 ОТ СТРАНАТА.
 Днес е първи май. Ден на труда, през  който в България никой не работи. Никой не работи и през останалите дни, ама всички се правим, че работим.
 Утре е последния ден, когато работим за държавата. На трети вече работим за нас. Това е хубаво. Не е хубаво, че втори и трети май са почивни дни. Нема и за държавата, нема и за нас.
 На гръцката граница задръстване. Българи отиват на почивка в Гърция. Нема задръстване на Варненската, Бургаската и Банската граница. Нема и да има.
 Братко и БИГ братко са невинни. Биг братко не е подписвал договорите. Договорите са ги подписвали местни началници, на които той е бил началник. А те не са