Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 23 април 2015 г.

ЗА ТАНЕВА, КАЛФИН И ПРОСТИТУТКИТЕ.

 Днес в новините бе мимоходом споменато едно решение, което коренно ще промени държавата. Танева и Калфин ще въвеждат еднодневни трудови договори. Ще се продават предварително. От първи юни. Разчита се приходите в НОИ да скочат с два процента. А и работниците и работничките ще берат спокойно краставиците. Ще са сигурни за старините си. Ако досега са взимали 20 лева, сега след вноските ще взимат 12. Предполагам, че желаещите да работят за 12 лева на ден ще се изтрепват за работа. Ама идеята е добра. Ето как може да се усъвършенства, и държавата ни да задмине по стандарт на живот некоя скандинавска държава.
 От утре да се въведат почасови договори. Проститутките да закупят едночасови. Така приходите в хазната ще скочат с още 27 %. Клиентите нема да бързат. Нема да бързат и девойките. С приходите социалното министерство да изгради на всяко кръстовище или пиаца по една баня. Така след всеки сеанс от 15 минути, ще имат 45 минути да се изкъпят. Сега е яка смрад. Това също е пътят ни към Европа.
 Ако некой, или некоя искат да кръшне, да си купува неколкочасови договори. Така приходите ще скочат с още 54 %. И всичко ще е законно. Може да не е много морално, ама нема да влизаш у затвора.
 Ако некой или некоя искат да дръпнат един бой на половинката си, да закупуват 15 минутни договори. И бой. Тези договори да са само 15 минутни, що некой може да се увлече. Така приходите ще скочат с още 97 %.
  И за да не влизам в подробности, само ще ви кажа къде могат да се реализират ваучери с почасови и подневни договори. Не ти се оди на училище-договор. Тръгваш да крадеш-договор. Паркираш у градинката-договор. За риба-договор. За гъби-договор. Гледаш порно-договор...
 Леле, порно. Тия от СЕМ спреха безплатното порно. Не е лошо утре да излеземе на протест срещу СЕМ. Както е тръгнало, ще спрат и онова предаване за Пепеляшките. Па и Гала. Те тогава вече ще се мре.

ВОДЕЩАТА НОВИНА И ТУРИСТИЧЕСКИ ПЪТЕВОДИТЕЛ. И СЪВЕТ ЗА ПЛОМБИТЕ.

 Преди малко от Пловдив дойде най-добрата новина. DISCOVERY CHANNEL обяви, че БЪЛГАРИЯ е най-желаната дестинация за туризъм в ЕВРОПА. Това се случва благодарение на клипче, излъчвано по четри евротелевизии по поръчка на Министерския ни съвет. Това ме направи най-гордия човек на света. Главата на Терес у Лувъра. А тук пълно с европейци, дошли да видят чудесата на България. А ги има, и то какви. Веднага реших, да направя един примерен маршут за средноевропейски турист с джип. А го правя за джип, що за некой автомобили и автобуси ще е трудно да минат по пътищата.
 Преди да влязат през Дунав мост да хапнат у Румъния. Тук салатата е скъпа. След моста влизат у Видин. В центъра на града е музеят. Помещава се в турски конак. Нема къде да спрат, затова трябва да оставят колите по-далечко. След като го разгледат, да отидат до Речната градина. Вървейки на север, срещу течението на Дунав, ще стигнат до Телеграф капия. Сграда на турски телеграф. У нея има кръчма. Продават цаца и картофки. После ще минат покрай един паметник, строен преди 50 години, где никой не знае на какво е паметник. После е Баба Вида. Запазен средновековен замък. Наоколо ровове и крепостни стени. Заслужава си да го види човек. Вътре нема ни една кръчма. На стотина метра западно от Баба Вида е "Склада". Бивша култова кръчма, помещаваща се в стар венициански склад дълбоко под земята. На тръгване може да види и старата джамия. Може да види и огромната синагога, ама отдалеч, що всеки момент ще падне. После да седнат в джипа и внимателно да се изтеглят от града. Видин е в цикъл. Във воден цикъл и е дупка до дупка.
 После кара към Рабиша. Там е пещерата Магура. Вътре има рисунки. Кирил смята, че са древни и религиозни. Аз знам, че са от лайна на прилеп.Ако имат късмет, може и да влязат.Ама първо трябва да стигнат, що пътят е трудно проходим и за джип. Там е и Рабишкото езеро. Старо като света. Едно време около него имаше гора. Сега гора нема. Скоро и езеро нема да има.
 След като видят или не видят пещерата, тръгват към град. Град се нарича град Белоградчик. Там има скали, ама до там почти нема път. В град има  турска крепост. И една малка римска до нея. Съчетанието между скали и зидове е уникално. Заслужава си да се види. Нема къде да се спи ака е празничен ден.
 После да тръгнат по пътя за София. Хубав асфалт, виещ се между скали в продължение на 30 километра. Опа, забравих. Пътят е затворен до есента. Трябва да се мине по стария. От него може да видят връх Миджур. 2168 метра /но снимката/. Не могат да стигнат до него, що лани гръмна една фабрика. Сега полицията варди и не пуща никого.
 После карат към Монтана. Язовир "Огоста". Самият град Монтана е недостъпен даже за джипове. И той е във воден цикъл.
Преди това си заслужава, да се види Чупровци. Пътят до него се вие вляво от Огоста. Реката е разкопана за вецове, а дърветата изрезани против наводнения.История и град в историята. Дано не остане само там. Първата история на България е написана от Чипровчанин, а не от Хилендарският монах. Нито има где де се яде, нито где да се спи. Правят се Чипровските  килими, где ги пази ЮНЕСКО.
В района има доста манастири. Най-известен и голям е Клисурският. Спокойствие и мир. И в началото на пътя кръчмата на Сталин. Най-убавите кебапчета у България. Почти колкото тия пред Руската черква у Шипка. И пъстърва от рибарниците.
 После тръгваш към София. През Петрохан. Малей!?!? Спирам с пътеводителя. Само един съвет  към европейските туристи:
 За да минете през Петрохан, требва да имате здрави пломби... Иначе ще изпопадат.
 ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ! НАЙ-ЖЕЛАНАТА ДЕСТИНАЦИЯ НА СВЕТА!

СУТРЕШНИ НОВИНИ ОТ БГ И ЦЕЛ СВЕТ. ЗА КМЕТИЦАТА, КМЕТОВЕТЕ И МАО ДЗЕДУН.

 ОТ БЪЛГАРИЯ:
Железничарите у БГ пият по 410 000  кафета и 176 000 чая. От Министерството на транспорта заявиха:
 -През 2015 ще пият напаловина. Нема да намаляваме дажбата. Ще намалим броя на пиещите.
 Нема данни колко кафета и чая пият депутатите. Държавна тайна е. Знае се само, че броя им остава същия.
 Кметицата на Камено поле се преквалифицира. Сега до обед е кмет, след обед мете и събира смет. Скоро и останалите кметове  ще грабнат метлите. Наесен я грабват селянете и столичаните. Да изметат кметовете.
 Бойко си управлява държавата, Вежди културата, Местан турците... Отнегде излае куче, но керванът си върви.
 У Петрич уловивиха трима с хероин. Не са успели да уловят останалите 33 333ма.
ОТ СВЕТА:
 У американски съд признаха шимпанзетата за човеци. 50 години преди това признаха за човеци и негрите. Некой ще познае ли, кой ще е президент след 50 години?
 Камерън не знае колко е минималната заплата у Англия. Запитани бяха още 50 000 000 британци. Никой не знае.
 Хубавото време над Червения площад на девети май ще струва 430 000 000 рубли. Около 7 000 000 евра. Да е ясно, та да види цел свет кой е победил.
 Толкова ще струва и хубавото време на 24 май. Денят на славянската писменност. Та цел свет да види, че Русия му е дала славянските букви. И че Кирил и Методии са кореняк московчани.
 Китаец напръска портрета на Мао Дзедун с мастило. След като го изчисти, бе пратен у затвора за 14 месеца. Лани у България един циганин напръска с лайна Бареков. Не бе пратен у затвора. Бе пратен при циганката да правят циганчета.
 У Тулуза-Франция полицията залови гол мъж, гонещ обречена жена. Обвинен бе, в сексуално посегателство. После разбраха, че облечената жена е била проститутчица, която му е свила парите.
 Пекакъв, где прави камери взима заплата 285 000 0000 долара. За да кара сърф. Толкова заплата взима цела Северозападна България. За да не умре от глад.
 Британец открадна вино и месо за 200 паунда. На година фирмата на същия печели 16 000 000 паунда.
 А у Шотландия куче закара трактор на магистралата. Справи се по-добре от половината БГ шофьори.
 И ВОДЕЩАТА НОВИНА:
 САНДРА БЪЛОК БЕ ОБЯВЕНА ЗА НАЙ-КРАСИВАТА ЖЕНА НА СВЕТА. ОТ сп.ПИЙПЪЛ. НА 50 ГОДИНИ. Деда Ванга я обяви за такава преди 30 години.