Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 6 ноември 2015 г.

НЕВИЖДАНА ТРАГЕДИЯ ЩЕ СПОЛЕТИ БЪЛГАРИЯ. ДА Я СПАСИМ!

  Никога не съм вярвал в световни заговори, зидари, мазачи, масони, илюминати и темподобни глупости. За пръв път такава мисъл ми мина през главата когато бежанците плъзнаха към Германия. После когато Русия удари ИД, около ИД. После НАСА намери вода на Марс. След това  падна самолетът над Синай. После Горанов резна полицаите. И вече и на децата бе ясно, че се крои нещо грандиозно. Само, че не знаех какво. Следях световната и националното преса, и нищо и нищо. До днес. Днес най - случайно попадам на кратка новина в регионалната преса. Вестник "Марица". Кратко и ясно. Ще закриват пивоварна " Каменица". У Филибето. Да оставим това настрана, ама и музей ще откриват там. И се сетих за Швейк. Оня, същия, где бе казал, че правителство, где вдигне цената на бирата, е обречено.
 Направих бърза историко - икономическа справка, и нещата се оказаха доста по груби. Много правителства са си отишли, когато са увеличили цената на бирата. Но две държави са направили огромната грешка, да затворят пивоварни. Едната е СССР, другата НРБ. И двете вече са в историята. От едната остана РФ, а от другата РБ. И останаха, защото на мястото на пивоварните не направиха музеи, а взеха тухлите, за да направят казани за ракия и водка.
 След това не беше никак трудно да се сетя за бъдещето. Искат да унищожат Родината ни. В деня, когато на мястото на пивоварната направят музей, България ще изчезне от картата на света. Завинаги. Държава, у която затварят пивоварна, та да направят музей на пивото, не е държава. И не трябва да е държава. Народ, где не пие бира, не е народ. Ако искаме да оцелеем, трябва да спасим пивоварните. А спасението е пред очите ви. Трезвениците още утре сутринта да изпият по бира. Препилите тази вечер да изпият по пет, та да изтрезнеят. После да се напият с ракия и вино, та да не направим и от винпромите музеи. После пак да изтрезнеят с бира. И ще напълнят бюджета. Ще има за милиционери, пенсионери, концесионери, пионери и бултериери.
 Българи, спасете България! Политиците ви спасяват Шотландия.
 ПП. Табелата нема нищо общо ни с пишещия, ни с написаното. Па може и да има.