Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 9 май 2015 г.

НАЙ-ТОЧНИЯТ ЗВЕЗДО-ВСЕЛЕНСКИ ХОРОСКОП. ЗА 10.05.15.

 ОВЕН.
 Наблегнете на рутината! Рутинна работа, рутинно пиене,  рутинен секс. Ако експериментирате, има опасност да строшите нещо. Я мотика, я бутилка, я нещо друго.
 ТЕЛЕЦ.
 Ще постигнете своето. Като го постигнете, ще ви се иска да не сте го постигали.
 БЛИЗНАЦИ.
 Не ви грози никаква опасност, но все пак внимавайте! Не е лошо да прегледате последните си телефонни разговори, преди да ги е прегледал партньорът ви!
 РАК.
 Успех, успех и пак успех. Успешно ще се напиете. Успешно ще си строшите главата. Успешно ще ядете бой.
 ЛЪВ.
 Ден на промяна. Ще си смените бельото. Тия, где се изкъпят ще си сменят и тениските. Некои ще си сменят партньорите.
 ДЕВА.
 Ще имате нови възможности. Действайте бързо и внимателно. Никога не действайте без презерватив, що ще задействате венеролога или акушера!
 ВЕЗНИ.
 Не прекалявайте с нищо и не бързайте! Ако случайно прекалите с яденето, не бързайте със секса, а побързайте да се напиете!
 СКОРПИОН.
 Всичко ще ви е наред. Не бързайте да се радвате! Партньорът ви ще се опита да разруши реда. Особено реда, който сте създали с колегата или колежката ви.
 СТРЕЛЕЦ.
 Ще ви предложат нещо. Я работа, я нещо за пиене, я за пушене. Може да ви предложат нещо за лизане или за смучене. Не отказвойте!
 КОЗИРОГ.
 Нещата вървят към по-добро. Ще го стигнат след 10 години, когато даже нема да е добро. Добро е да правите секс с партньора си. Ако не щете, немате или не можете потърсете или се обесете!
 ВОДОЛЕЙ.
 Ужасен ден! Ненадейно ще ви изпаднат много пари, ама е неделя и нема где да ги харчите. Не ги хвърляйте! Дарете ги на парламента!
 РИБИ.
 Очакват ви душевни вълнения, които ще ви разболеят. Продайте душата си на дявола! Продайте, не я подарявайте!

НОВИНИТЕ ДНЕС.09.09.15. ЗАЩО ИСКАХА ДА ИЗКЪПЯТ КАДИЕВ, МОСТ И ОТРОВЕНИ ОКОЛО ОГРОМЕН ОМЛЕТ С ГЪБИ В ШУМЕН. ПАРАД НА ПОБЕДАТА У МОСКВА И НА МАЛОУМИЕТО У МАКЕДОНИЯ.

 ОТ СТРАНАТА.
 Пред президенстсвото сто-двеста човека празнуваха деня на победата, организирани от Кадиев. Кадиев за малко не бе изкъпан у фонтана, ама не що е некъпан, а  що не вика "НАТО вън". Стигна се до бой между съмишленици. Накрая победител излезе родната полиция, и ги разтърва. Тия дни Бъчварова ще им организира парад на победата.
 Симеон за втори път се отказа да е цар на България. Тоя път с писмо. Светият синод ще го получи тия дни. Може и да го не получи.
 Оправиха един мост между Пазарджик и Пловдив. За толкова време се правят три моста над Дунав. Ама не у нас. На пътуващите там-честито. Не е лошо да си вземат новото българско приложение "Кратер". В него има карта на всички дупки в България. Уточнявам. На всички дупки по пътя.
 А у Шумен грандиозен парад. На бирата. Изпържиха и най-големия омлет на балканите. 1200 яйца и 30 кила гъби. Засега нема данни гъбите да са отровни. Има данни за отровени шуменци. Алкохолно отровени.
 ОТ СВЕТА.
 У Москва грандиозен парад в деня на победата. Присъстваха много световни лидери, сред които президентът на Венецуела. Присъстваха и Бан Ки-мун и Ирина Бокова. Не присъства и лидерът на Северна Корея, що днес пробваше балистична ракета. Путин марширува начело на Полка на Безсмъртните /още Херодот пише за тоя полк у  древна Персия/. До него не бе видян да марширува Сидеров. Същия бе видян как у един хотел се моли, да се снима със Стив Сегал.
Парадът премина отлично. Даже новият танк не закъса насред площада. После може и да е закъсал, ама нема значение.
 За деня на Европа парад немаше. Немат читави оръжия. А без оръжие парадите са безмисленни.
 У Македония пак бой. Там са били забелязани Обама, Сорос, 7 агента на Мосад и 29 на ЦРУ. Има необорими доказателства. Видял ги е руски журналист. А случващото се там, е сигурно доказателство, че македонците не са българи. Само античен македонец може да е такъв идиот.

ЗА ПАРАДИТЕ, БРИГАДИТЕ И ТЕКЕЗЕСЕРСКИТЕ КРАВИ. И ЗА ЛЕВСКИ И ЦСКА.

 Гледам тая снимка, и ме налягат спомени. Класният ми бе стар ремсист. Свършил съм училище, казарма и даже един институт. По точно, съм ги завършил. Не успях да свърша нито едното от трите. Та отивам на свиждане в болницата. Не е ден за свиждане, ама съм пътувал 360 километра. Минавам покрай портиера а той вика след мен. По едно време чувам:
 -Ей, горноломски!
 Обръщам се. Класния. Пенсионер и портиер. Здрависваме се, говорим и той казва за сбогом:
-Такъв си беше, такъв си остана. Не се научи на ред и дисциплина. Казвах аз на баща ти, да те прати във военно училище. Там щеше да станеш човек.
 Та си мисля. Прав е. Не се научих на ред и дисциплина. Ако не вярвайте, питайте невестата! Едно време ме учеха, че трябва да стана ударник. Ей тъй, безплатно. Да събирам сено у Боровица за дезесарските крави. А командира да ме гони с вила, що съм избегал за три- четри часа от лагера. Е не станах ударник тогава. После не станах и като студент. Местеха ме от бригада на бригада, докато ме пратиха една есен у винпрома у Свищов. Там немаше начин да не стана ударник. Даже даваха и заплата. После смених поне 15 работи. Негде бях ударник, ама пак не се научих на ред и дисциплина. И най-вече не се научих да слушам.
 Та сега гледам какво става около девети май. Некои ме карат да празнувам деня на победата, други деня на Европа. Победи не обичам да празнувам от едно време. Победата на девети септември, победата на социализма и всякакви победи. Що когато има победи, има и победени. Победени са всички, где са умрели докато се стигне до победата. И от двете страни. Победителите са тези, които са останали живи. А празник на живите нема. И не виждам причина, победите да се празнуват с парад на оръжия.
 Не виждам причина да празнувам и денят на Европа, нищо, че съм и фен. По точно съм фен на идеята за Европа без войни и граници. Засега това се случва. И се радвам, че България е там.
 Мразя да ми натрапват празници, а още по-мразя да ми натрапват идеи. Сам си избирам моите празници. Рождените дни на децата и близките до мен хора са празник на живота. Празници са Божич, Зарезан, Великден и Джурджовден. Не е празник за мен Рамазан Байрам. Ама пък е празник на друг, който пък не празнува моите празници. Това е негово и мое право. Да избираме, а не някой да ни ги натрапва. И аз уважавам неговят избор, въпреки, че не го разбирам. И искам другите да уважават моя избор, въпреки,че не го разбират.
 Хаха. Празнувам и победите на Левски над ЦСКА. Верно скоро не съм празнувал, ама и другите имат право да празнуват. Ама в нито един момент, не съм искал ЦСКА да изчезне като отбор. Защото знам, че не може всички да сме еднакви. Както знаете, комунизмът и комунистическият човек не се състояха.
ХВЪРЛЕТЕ ЧИПА! НЕ ГО СМЕНЯЙТЕ.

НАЙ-ДОБРИЯ ХОРОСКОП ЗА 09.05.15., ПРАВЕН ОТ ЧОВЕК ЗА ЧОВЕЦИ.

 ОВЕН.
 Има опасност да останете гладен. Такава опасност няма, ако изпълните съпружеските си задължения. Тогава има опасност да получите инфаркт. Абе въобще утре е опасен ден. Напийте се!
 ТЕЛЕЦ.
 Най-после ще намерите кратък път до целта си. Когато го извървите, ще се окаже, че целта ви е намерила заобиколен път и е избягала. Лошото е, че нема да намерите късия път, та да се върнете обратно. Не гонете цели, що ще се загубите!
 БЛИЗНАЦИ.
 Не планирайте разходите си! Разходи се планират след приходите, а вие още немате план, как да изкарате пет лева. Огледайте съседната банка и потърсете касоразбивач!
 РАК.
 Не договаряйте нищо в професионален план! Договорете се със съседа или съседката, ама се вардете партньорът ви да не разбере. Иначе требва да се договаряте и с докторите у Пирогов.
 ЛЪВ.
 Ще правите планове. Най-добрите, които сте правили. Ще ги реализирате ако не ставате от леглото. Нема по добър план от планувано мързелуване. И от добър неплануван секс.
 ДЕВА.
 Днес ще сте се чувствате свободен като птица. Ако се не чувствате, пийте докато се почувствате така. Не се опитвайте да летите! Особено ако не живеете на първия етаж.
 ВЕЗНИ.
 Ще сте пестеливи. С парите, где имате, не си купувайте кило сьомга! Купете си кило цаца и стек  добра бира!
 СКОРПИОН.
 Днес ще вършите неща, които носят наслада. После ще съжалявате и за нещата, и за насладата. Най-много ще съжалявате, че не дадохте три лева за "Дурекс", а ги дадохте за такси.
 СТРЕЛЕЦ.
 Ще разберете, че сте силен човек когато сритате кученцето на съседите. После ще разберете, че не сте най-силния. Ще разберете и колко струват два нови зъба.
 КОЗИРОГ.
Любов, любов и пак любов. А секс нема. Нема и скоро нема да има. Спрете с тая Диема Фемили. Излезте навън и нищо чудно да има и двете. В краен случай превключете на некой порноканал. Там хората се обичат, ама и се чукат.
 ВОДОЛЕЙ.
 Ще пътувате, стига да имате кола и гориво. Некой ще пътуват с каруца. Некои пеш. А некой направо ще се телепортират на майната си.
 РИБИ.
 Ще почивате пълноценно. Нема да почиват съседите ви. Намалете музиката, що има опасност да лишите от почивка и некой стъклар или гумаджия.