Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 21 юни 2015 г.

АНАЛИЗИРАНЕ НА НЕАНАЛИЗИРУЕМОТО. ЗА БЕЛИТЕ, НЕБЕЛИТЕ И ЗА ЕДНА ВЪРБА.

 От няколко седмици съм свидетел на нещо, на което никой нормален човек не би искал да е свидетел. Омразата към различните се засилва като лавина, която може да помете държава, мургави хора и по- немургави хора. И е нормално, всеки да си зададе въпроса, как и защо почна всичко. Аз ще почна от по- далеч.
 Понеже следя доста новинарски сайтове, ми направи впечатление, че проруските публикации намаляха драстично. Още по- драстично намаляха проруските коментари. Некой проруски сайтове даже изчезнаха. А за капак, и телевизия "Алфа" намали русофилските  предавания до някакъв санитарен минимум. Сякаш някой махна с вълшебна пръчка и нещата си дойдоха на мястото. Но не би.
 Почна се с Гърмен. Не бе се случило нищо по- различно, от това, где се е случвало досега. И обърнете внимание, какъв бе повода. ЗАБЕЛЕЖКА ЗА СИЛНА МУЗИКА. После бели българи от цяла България тръгнаха да помагат на белите българи у Гърмен. Познати лица от протестите през зимата на 2013. Най- лесно се манипулират хората на етническа и верска основа.
 Нали никой не се заблуждава, че протестите бяха срещу сметките за ток. Аз съм последния човек, който може да бъде обвинен в пристрастия към Б. Борисов, ама протестите май целяха да го свалят. Токът бе поводът. Що ли? Май имаше някакъв "Южен поток", АЕЦ "Белене" и един петролопровод. И некой поиска точна сметка защо, колко, за колко и кой. Това му изяде главата.
 После Орландовци. Поводът бе пак ЗАБЕЛЕЖКА ЗА СИЛНА МУЗИКА. Като у Гърмен. И същите хора дойдоха да помагат на белите си събратя. А се оказа, че белите им събратя не искат помощ. Искат спокойствие. Осигури го не полицайката, где искаше да е с развързани ръце. Осигури го БПЦ. С един водосвет, нещата си дойдоха на мястото.
 А некой зададе ли си въпроса, защо на протестите я нямаше "Атака".!? ЩО?!
 Но не би. Снощи у един рейс пребиха двама по небели българи. Нали се сещате, че утре по- небелите българи ще пребият по- бели българи. И това нема да са тия, где биха по- небелите. Ще е някой от нас. А полицията ще гледа, както гледа досега, и позволи на некои цигани, да си разиграват коня както искат. Ще гледа и целата държавна машина, що вече нема какво да направи. И накрая нема да има държава. А като няма държава, има Хитлер.
 Накрая отиваме на избори. И ги печели некой със силна ръка. Где мрази циганите. Где мрази България. И где обича Русия. И ни продава. За 30 сребърни рубли.
 Това е. Кто понял- понял.
 А за да се не чудите какво е това на снимката, ще ви кажа. Направих го преди 4 години. Цяло лято там се събираха циганчета и българчета. Обърнете внимание колко е чисто! Сега го няма. Чистиха коритото на реката. Изчистиха там, где е текла реката хиляди години. Отрязаха и върбата, где пазеше сянка. Насадих я преди 45 години. У чистенето не участваха циганите. Те крадат кокошки за 5 лева. Не крадат милиони. Ама знаете, че кокошките се ваши и ви боли. Бай ви Тодор ви научи, че парите, где харчи държавата, са на държавата, а не ваши. Ваши са кокошките.
 Когато следващият път тръгнете да биете цигани, минете първо до общините, министерствата и другите държавни институции! И ги накарайте да ви пазят кокошките! Ако се сетите, ги накарайте и да не крадат парите на държавата! Що и парите са ваши. После може да се не налага, да налагате тия у гетата.
 Това е.