Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 8 май 2015 г.

ВОДЕЩАТА НОВИНА. ГОЛЯМОТО ПРЕДПРАЗНИЧНО ЛЪСКАНЕ НА БАСТУНИ И ПАМЕТНИЦИ.

 Днес мимоходом бе споменато, че паметникът на съветската армия ще бъде охраняван от граждани. А те това беше най-добрата и водещата новина. Що никой не го напада и нема да има бой. Това е България. Едно момче от охраната каза:
-Пазим го, за да не поругаят паметта на ХИЛЯДИТЕ съветски войни, дали живота си за свободата на Европа.-и  държи руски георгиевски ленти.
 Те тук е заровено кучето. Момчето явно е пропуснало некой урок по история. Живота си в тази война дадоха МИЛИОНИ СЪВЕТСКИ  войни. Не само руски. Първо да я подпалят заедно с Германия. После да победят Германия. Не фашистка Германия, а национал СОЦИАЛИСТИЧЕСКА  Германия.
 Ама живота си за свободата на Европа дадоха и войни от цяла Европа. Дадоха живота си и американски и австралийски войни. Дадоха живота си и БЪЛГАРИ. Те нямат

СМЯХ ОТ ФЕЙСА.

Редник яде ябълка, разрязва я, вади семките и ги слага в джоба си. Старшината го вижда и пита защо.
Редникът:
– После ще купят от мен тези семки, повишават интелекта.
Старшината:
– Може ли и на мен да ми продадеш една?
– Запоявядай, два лева.
Старшината купува семката, изяжда я и казва:
– Но за два лева можеше да купя два килограма ябълки!
– Виждаш ли – веднага поумня!
– Да, наистина. Продай ми още малко!

ЗА ПАТРИОТИЗМА, НААКАЛИТЕ СЕ МОРЯЦИ, И ЕДИН ФАРАЖ. И ЗА ЧИПОВЕТЕ.

 Днес се натъкнах на една анкета. 25% от българите са готови да се бият за България. Чета по тоя повод разни тълкуватели, гадатели, председатели, предатели и кандидат предатели и се смея като напушен. Е па да се бият! Ако няма с кого да потърсят! Що не направиха анкета, колко човека са готови не само да се бият, а и да умрат за семействата и приятелите си? Смешна анкета, както е смешно всичко, где се случва у последно време при нас. Промиване на мозъци като за световно. Няма да се връщам много назад. Преди година псевдопатриотите искаха силна армия. Военните пратиха 27 повиквателни, и те ревнаха, че се готвим за война.
 Преди това Русия нападна суверенна страна, отне нейна територия и същите ревнаха, че НАТО напада Русия. У Литва, Латвия, Естония и Полша. Руски самолети побъркаха натовски моряци.
 Преди това България поиска Южен поток да се строи по правилата на ЕС, а не на бандитите. Рев до небесата. Губим милиард милиарда долара. У рубли никой не смяташе.
 Щеше да ни залеят бегълци и да ни трепят като пилци.
 СИРИЗА дойде на власт и ЕС щеше да се разпадне.
 Найджъл Фараж искаше да изгони българите от Англия, а тя да излезе от ЕС.
 БРИКС щеше да стане велик съюз. Евразийският съюз също.
 Какво се случва само след няма и година.
 Армия имаме. Добра или лоша, не искам да се пробва. Имаме за съюзници най-силните страни в света. Не само с оръжия, а и с икономика.
 Русия остана сам самичка в глобалния свят. А беше там.
 Турски поток няма да има. Вчера сърбите го погребаха. Те винаги са знаели какво и кога да погребат.
 Бегълци има, ама не ни трепят, а ние се изтрепваме сами. Предимно от малоумие.
 ЕС е здрав както никога. СИРИЗА е тежко болна.
 Фараж не щеше нас и ЕС, а се оказа, че го не щат избирателите у Англия. И там знаят, какво щат.
 БРИКС умря преди да се роди.
 Евразийският съюз се роди мъртвороден.
 А сега некой се опитва да върне царската корона. На един, где се закле у републиканската конституция, та да си върне имотите, за които преди това се бе заклел, да си ги не връща. И ни бе премиер министър. Обаче за мен той е велик човек. Не заради делата си. Заради три крилати думи:
 -Сменете си чипа!
РИСУНКАТА Е НА ВЛАДИСЛАВ МИХОВ.


СУТРЕШНИТЕ НОВИНИ.08.05.2015. АЛКОХОЛ, ТРЕВА И ЦИГАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ. ЕС И ИЗНАСИЛВАЧКИТЕ.

 ОТ СТРАНАТА.
 Шофьор на линейка кара с 0.81 промила. Пред служителите на КАТ той заяви:
 -Невинен съм. Карах се към бърза помощ, що усетих, че МИ става зле.
 Албанската трева вече е по-добра от петричката трева. Верно е. С три дръпки от албанска вече се смееш, нищо, че немаш зъби.
 Цигани ще просят у Швеция. Наши родни. После ще инвестират в България. Най -вероятно у трева. Циганските инвестиции ще ни спасят, не американските.
 А у БГ парламента, след като почти се сбиха, гласуваха декларация за девети май. Ето я:
 България се гордее с победите на Русия и СССР над България в първата и втората световни войни. Гордее се и с победата на Русия в третата световна война. Без Русия светът нямаше да го има. И Вселената немаше да я има.
 У Хасково забраниха колелета по центъра. Колездачите трепели много хора.
 А у Видин един се разложил у ж.п. вагон. Първо умрел от токов удар.
 ОТ СВЕТА.
 ЕС днес ще празнува денят на победата. У Варшава.
 Ципрас утре няма да празнува победата у Москва. Там има кой да празнува. С танкове.
 Цената на петрола пак пада. Не пада рублата. На 08.05.2014 за 1000 рубли се купуваха 28.50 американски долара. Днес вече с 1000 рубли си купуваш 19.80 долара. Победите са занимание самотно.
 Сърбия се отказа от "Турски поток". Иска Европа, не Азия. Май и Турция иска Европа.
 А у Англия на Камерън му не стига един човек, та да състави правителство. Сидеров му предложи услугите си. А най-интересното е, че и англичаните искат ЕС. Слуховете за неговата смърт май са силно преувеличени.
 А у ЮАР три моми изнасилиха мъж. Неколкократно. Изнасилвачките се издирват от полицията. Издирват ги тайно и неколко стотин милиона мъже от цел свет.
 ПП.Ако некой знае где са, да ми се обади!