Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 15 юли 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 15-07-15. ПИЯНИ НЕВЕСТИ, МАЯ МАНОЛОВА И СВИРКИ У ЖЕГАТА. СУПЕРМОДЕРНИ РУСКИ САМОЛЕТИ, ПУРИ И УЗО С МАСЛИНКИ.

 ОТ ЯЗОВИРА.
 *Рибата не пипа. Все едно се е телепортирала у друга вселена.
 Ако Бобърът прочете това, да знае. Сашо с вторичните вчера каза, че е казал следното и е съсипал авторитета на Пешо:
 - Пешо не лови нищо. Добре, че ми остане некоя набодена таранка от сомаджииските въдици, та му я дам. Иначе ще умре от глад.
 Та да знае, че Пешо е заредил пищова и го чака. Първо ще му гръмне лодката.
ОТ СТРАНАТА.
*Русе е най - корумпирания град. Другите градове не са корумпирани. Корумпирани са им управниците.
 *Тотална подмяна на държавни служители. Ще ги сменят сменените държавни служители.
 *Трима милиционери откупили дълг и помолила длъжника, да им го върне. Сега ги уволняват. Нито дълг, нито заплата, нито пенсия, нито 20 заплати накуп. Поне да му бяха дръпнали един бой, та да знаят що са ги уволнили.
 *Хасан и Ибрахим ги дисквалифицираха в Карнеги хол. Що баща им ги снимал. Проклета Америка. Значи могат да снимат под завивката на френския президент, а у залата не дават да се снима.
 *Борисов уволни замминистърка на туризма, що била пияна на талпа, у бар. Видял снимки. Досега нема уволнен замминистър, що си не е свършил работата. Що нема снимки. То и държава нема.
 *А БСП официално издигна кандидатурата на М. Манолова за омбудсман. Не е виц. Верно е. Само звучи като виц. Виц ще стане, като стане.
 *Жега. За една свирка требва климатик. И десет лева.
 ОТ СВЕТА.
 *Днес няма катастрофирал руски самолет. А нема, що нема излетял.
 *Нема и потънала руска подводница у Черно море. Що нема. Тия дни ще пуснат няколко.
 *Путин се обадил на Обама. За Сирия. Обама е щастлив. Щастлив е,че тия дни нема нито един утрепан от полицай афроамериканец. Щастлив е, че и здравната му реформа работи. Щастлив е, и що не пуши пури. Хаха. А един какви пури пушеше !!!
 *А от САЩ, Варуфакис каза, че ако Ципрас подпише споразумението, ще е катастрофа. Не каза какво ще е, ако го не подпише.
 *Пишещият това, смята, че няма да е катастрофа и да го подпише, и да го не подпише. Катастрофа ще е, ако Ципрас ще е човекът, който трябва да го изпълнява, ако го подпише, или да не го изпълнява, ако не го подпише.
 *А Гърция си е Гърция. Там и много зле да живеят, живеят много добре. Що има гръцко узо и гръцки маслинки.
 *У България е обратното. Даже и много добре да живеем, живеем много зле. Що има българска ракия и американски домати, германски салами и руски краставици.
 *****Днес човечеството стигна и до последната планета в слънчевата система. Поне част от човечеството. Друга част от човечеството стигна до Донбас и Крим. Гърците стигнаха до кривата круша.