Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 24 април 2015 г.

НОВИНИТЕ ДНЕС. 24.04.15. ЗА КРЪВОСМЕШЕНИЕТО, ГЕНОЦИДА, МАГИСТРАЛИТЕ, ГЪРЦИЯ, ТУРЦИЯ, ПУТИН И САЩ...

ОТ СТРАНАТА:
 Искров и Василев пеят " Назад, назад, моме Калино..". Ама Калина хич ни не слуша. Върви напред. Слуша ги държавата. Здраво напъва назад.
 Пеят и се прегръщат. Явно се обичат. Едно време един премиер каза, че в България всички сме братовчеди. То убаво се обичаме и сме братовчеди, ама от кръвосмешението се раждат изроди. Погледнете управниците! И внимавайте с кого си легате!
 Борисов мечтае за магистрала Букурещ-София-Белград. Румънците мечтаят за магистрала Белград-Букурещ-София, а сърбите за магистралаСофия-Белград-Букурещ.
 А парламентът прие декларация. В нея осъди масовите убийства в Армения. За геноцида не прие нищо. Турция е добър търговски партньор.
 Вежди не ще контрапротест в своя защита. Нема да участва. Ще гледа отстрани.
 Идат местни избори. Селата се пълнят с цигани. Преместени.
 ОТ СВЕТА:
В Ереван Путин също осъди масовите убийства и трагадията в Армения. За геноцид и той не спомена нищо. Спомена, че трябва да гледаме с оптимизъм напред и да вярваме в дружбата, добросъседството и взиамната помощ....Даже каза, че трябва да уважаваме мнението на другия. Порошенко не повярва на ушите си. Не поверваха и грузинците... Повярва му един пиян руснак и изчука съседката. Добросъседски. Ама забрави да я попита какво мнение има по въпроса и взаимопомощ немаше. Той бе по-силен.
 В Рига Меркел каза, че трябва да се направи всичко възможно Гърция да не остане без пари. Ципрас се съгласи с нея и продължи да прави всичко възможно, Гърция да остане без пари.
 У САЩ след като избраха два пъти черен президент, избраха и черна главна прокурорка. Там вече не бият черните.
 А у Анкара седи и бди Ердоган. И когато некои осъди геноцида в Армения, веднага осъжда осъждащия и той.
 И накрая съвет от ТВ новините:
 Не се ревнувайте, а се редувайте!

ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК ЗА НЕКОИ ТЕРМИНИ, ПОЛЗВАНИ ОТ ДЕДА ВАНГА. ГАЗ, ЗЛАТО ...

 ГАЗ.
 Гориво, получено след гниене на органични вещества, запечатани под земята. В България газ се нарича  газта, внасяна от Русия. Доскоро се смяташе, че друга газ няма. Наскоро някои учени и управници разбраха, че по света има много газ, и от много страни. Само, че в България нема тръби за тая газ.
 ЗЛАТО.
 Химичен елемент. Метал. Разпространено е навсякъде по земята, ама негде повече. Един литър от него тежи малко под 20 кила. Всичкото добито злато на земята, откакто съществува човечеството е 160 000 тона. То се събира в куб със страни 20 метра. Според Сидеров и некои български учени, златото в България се рине с лопата. Чуждите фирми ринат по 200 000 тона годишно. От златото са се секли пари. Не се секат от 90 години. Скоро ще се почне пак. Путин ще сече златни рубри. Златните запаси на Русия ще стигнат за отсичането на 79 рубли.
 ИКОНОМИКА.
 Нещо, което е било много развито в НРБ по времето на Тодор Живков. Била е толкова развита, че магазините били празни. В момента магазините са пълни, което според икономисти от БАН, БСП и Атака красноречиво говори, че немаме икономика.
 ТУРИСТ.
 Гражданин на Руската федерация, почиващ в България. Българската икономика се крепи на руските туристи. Всяка година се очаква спад в броя на побиващите руснаци, а наесен, когато се броят пилците, се отчита увеличение на бройката.
 ХЛЯБ.
 Храна с неповторим вкус, произвеждана у България между 1944 и 1989. За производството му се е ползвала пшеница. От 25 години се произвежда от жито и нема вкус.
 АВТОМОБИЛЕН ПЪТ.
 Нещо, по което се движат автомобили. Може да се види в момента, в който напуснете България

НЕВЕРОЯТНО ТОЧЕН ХОРОСКОП ЗА ПАРИТЕ ВИ НА 24.04.15

У България пари утре нема да има.
За всички зодии.