Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 12 май 2015 г.

НЕВЕРОЯТЕН ТАЕН ХОРОСКОП ЗА ПЪЛНОЛЕТНИ ЛИЦА С ИЗВЪНБРАЧНИ ВРЪЗКИ. ЗА 13.05.15.

 ОВЕН.
 Има опасност да се заблудите и да ядете бой. Не споменавайте имена по време на секс!
 ТЕЛЕЦ.
 Днес ще удовлетворите вашата потребност от секс. Полският пазач ще удовлетвори потребността си от гледане. После тримата ще удовлетворите потребността на колата от избутване от ораното.
 БЛИЗНАЦИ.
 Денят ви няма да премине както сте планували. Понякога командировките се отменят.
 РАК.
 Ден на емоции.И за вас, и за партньора ви. Единият ще е в командировка.
 ЛЪВ.
 Днес няма да успеете да се поглезите. Ще ви хванат преди да сте почнали.
 ДЕВА.
 Днес само ще мечтаете. Едни с вибратори, други с мазоли.
 ВЕЗНИ.
 Пазете се! Ако не може да се пазите, си купете презервативи!
 СКОРПИОН.
 Днес ще сте умели и вдъхновени. Космите, залепнали на небцето ви не трябва да ви притесняват. Вземете си филия сух хляб!
 СТРЕЛЕЦ.
 Днес ще се уедините. С кучето си. Партньорът ви е усетил нещо.
 КОЗИРОГ.
 Ще сте бързи и динамични. Асансьорът служи за качване и слизане на хора да високите етажи.
 ВОДОЛЕЙ.
 Днес ще търсите отговори от партньора си. Внимавайте да не почне да търси отговори и той, а вие да намерите бой!
 РИБИ.
 Днес ще се отдадете на гримьорско изкуство. Смучката на гърдите ви трябва да бъде преправена на люта рана.


ДОБРАТА НОВИНА. ГОРИ, ЛИВАДИ,ВОДКА, ГРИЖОВНИ НЕВЕСТИ И ПРЯСНА РИБА, ПОЛУСВАРЕНА В БАГАЖНИК.

 Цял ден дебнах добрата новина. Нема и нема. А денят е от тия, где ако нещо си наумиш, се случва. Весело и спорно ми е. А у новините мъка и мъка. И решавам да създам добрата новина. Да се напия. Обикновено напиванията ми се сбъдват във всякакви дни. И ми звъни приятел. Да говорим. Въпрос едно:
-Имаш ли още от мускатовата.
След положителен отговор въпрос две:
-А колата?
-Оставаш колата, а жената те прибира.
 Затова са приятелите. Приключвам работа набързо, и съм в тях. Пред къщата, в градинката. Салата от див чесън и изпотена от напрежение бутилка. И докато се чукаме /с чашите/ ме разпитва, как вчера съм се оправил със земя и гори. Никак. Едва се оправям с невестата, а кво остава за другото. За него има други хора. Давам скици и чакам некой лев.
 Той:
 -Колко?
 Аз:
 -Колко дадат.
 Той:
-Ти си луд.
 Аз:
-Що, ти колко взе досега?
 Той:
-Николко. А ти?
 Аз:
-И аз николко. Но от 20 години тъщата и майка ми взимат.
 Пием бавно и му обяснявам, че гората са реже от дървари. Ние с него не сме. Земя се оре с трактори. Ние немаме. Ливада се коси с косачка. Пак немаме. Не е съгласен с мен. Явно и тая година ще вземе николко. После ме прибират. Отбивам се в кварталното за цигари и добра новина. На масичката отвън са седнали петима човека. Виждал съм ги в квартала. Взимам си една двестаграмка и водичка и сядам. Флирт. На масата нарязани мезета. Един през друг ме канят да си взема. Подават ми вилица. Не ме познават, и аз не ги познавам. Взимам една маслина и добрите новини заваляват.
 Един черпи, що е взел аванс. Друг пенсия. На едно момче днес му е първия работен ден. Един със задоволство съобщава, че е изчукал еди коя си. Така и не разбираме коя, що вижда жена си и скача. Ама компанията не намалява, а се увеличава. Магазинът работи до осем, а магазинерката стои. И новините са добри. Един даже отказал работа. У Монтана!? Парите били малко. На двама идват невестите. Да ги прибират. Около масата става тясно. Ставам и правя място. Двестаграмките са свършили. Взимам една литрова и я оставям на масата. И си тръгвам. Да ви съобщя добрата новина.
 Не я търсете у телевизорите, а се огледайте!
 Прибирам се и сядам на терасата. С лаптопа, чашата и пиперосано прясно сирене. Овче. Ама нещо ме гложди. И се сещам. В багажника на колата имам риба. Сутринта бе жива. Тръгвам да я взема, ама колата я няма. Е па нема да я има. Нали я  оставих у другия край на града. Нема значения. Никога не заключвам багажника. Утре ще съм на риба. Пържен бобой и печен шаран. Май е по-добре. Нема да я чистя.

НАДЕЖДА ЗА ПРОСТИТУТКИТЕ. НЕ САМО МАГИСТРАЛНИТЕ.

 Тия дни от Гърция ще дойде чудотворната икона "НАДЕЖДА ЗА ОБЕЗНЕНАЖДЕНИТЕ". А тук обезнадеждени много. Ще даде първо надежда за подупи на митничарите на ГПП Кулата. Ще даде и надежда на шофьорите, че нема да има подкупи. После ще даде надежда на строителите на автомагистрала Струма. Че ще я завършат след 19 години. Ще даде надежда и на крайпътните кръчми, че никого нема да я завършат. После ще се отбие до Банско и ще даде на хотелиерите  надежда за нови лифтове и писти. Ще даде надежда и на еколозите, че нема да има нови лифтове и писти. После ще се отбие към Пловдив. Няма да даде надежда на пловдивчани, що няма да стигне до Пловдив. Път нема. Има асфалтова писта за автослалом. Ще се върне към София. Преди столицата ще даде надежда на проститутчиците. Ще им даде и сапун и презервативи. На катаджиите ще даде надежда, че ще се пенсионират на 27 години. Ще даде и рушвет.
 После ще тръгне по Цариградско към "Ал. Невски". Та да даде надежда на всички българи. Ама нема да стигне до там. Ще я приберат у една сграда, на която пише нещо за някакво съединние и сила. И ще я пуснат, когато даде надежда на тамприсъстващите. А те знаят как да взимат, когато им се дава. И няма да останат надежди за даване. После ще се дотътри до храмовите врати и ще рухне с думите:
-Надежда всяка тука оставете!

ЗА УНИФОРМИТЕ, ИЗНАСИЛЕНИТЕ ДЕЦА И ИЗНАСИЛЕНИТЕ МОЗЪЦИ. И КАК МЕРКЕЛ СЕ ПРЕДАДЕ.

 Оня ден пуснах у фейса една снимка на едно дете в униформа. С биберон и медал. Красиво и невинно. Пуснах я, за да направя тест на малоумието. И на моето също. Оказа се суперуспешен.
За три дни снимката бе харесана от 1400 човека. Споделена от 160.  Коментирана от стотина. Само три коментара бяха, че детето е красиво.  САМО ТРИ. Останалите коментари ме утрепаха. Такава злоба се лееше и от двете страни. От тези, които харесваха униформата, и тези, които не я харесваха. Неколко рускини видяха бъдещ борец против фашизма. Половината видяха в детето победител. Другата половина видяха губещ. А ТРИМА видяха детето. ТРИМА. Явно целта е постигната. Обичта към децата роди омраза. А някой живее благодарение на тази омраза
 Та се сещам за други снимки с деца. Хитлер с деца. Сталин с деца. Георги Димитров с деца... Невинност и върховната виновност заедно. Децата са деца. Който ги обича, е добър. Който посяга на деца, е лош. Най-лошият. Оня ден четох, че в Киев натовски войници изнасилили две деца. Страшна работа. Мразим натовци и обичаме всички, где мразят натовци. А това се оказа елементарна лъжа. Както и оная очевидка, която бе видяла фашистите в Украйна да разпъват дете на кръст. После прочетох как руснаци са изнасилвали деца в Германия. После как германци са изнасилвали деца в Русия. През войната. На война, като на война. Там правила няма. После видях статуя на един полски скулптор. Руснак изнасилва бременна жена. Те това вече ми дойде в повече.Май е време да се спрем. Аз също в началото не видях детето. Видях униформата. А към униформи имам алергия. После видях детето и тестът приключи. Снимката бе изтрита. За съжаление на споделилите я. Децата не трябва да служат за да се насажда омраза. Или да се насажда обич. Не трябва да служат за нищо. Те трябва да останат деца.
 И друго. Щастлив съм, че живея в страна, в която е забранено децата да висят по плакатите на политиците. Те са несъвместими.
 А днес видях снимка на Меркел  в руски сайт. Слиза от самолета в Москва с вдигнати ръце. Предава се. Русия пак победи. Путин я посрещна, прегърнал момиченце. Победителите обичат децата. После се снимаха заедно. Меркел и Путин, прегърнал детето.