Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 2 август 2015 г.

ИСКАМ СИ СОЦИАЛИЗъМА!

 Днес на Бузлуджа се събра сума ти народ. Впечатли ме един плакат, а не двамата умрели. "Искаме си социализма.". Тия, где помним социализма, сме на ред да мрем. Нема лошо. Хубаво е, когато има ред. Ама от къв зор си искаме социализма. Не е ли по хубаво, да вдигнем плакат, " Искаме да сме с 30 години по - млади!".
С " Искаме си социализма." има опасност, тия, где го не помнят, да го поискат и те. А когато много хора искат едно и също, то може и да се случи. А като се случи, ще стане весело.
 Първо ще изчезнат телефоните. За телефон ще чакате 10 -15 години. После ще почнат да ви спират тока, що е евтин и нема. За кола ще чакате десетина години, за месо една седмица, за апартамент 176 години, а за да излезете в чужбина цяла вечност. За софжителство ще чакате любовта на живота си. От София. Ще се редите на опашки за телевизори, бира и банани... За банани два пъти у годината. Що са внос второ направление. И нема. За хубава книга не може да се доредите. За море ще сбирате пари 3 месеца. Евтиния, немане и опашки. Това е социализма. Немане, немане, евтиния и опашки.
 Та не е лошо, да сменим плаката. И току виж, младостта се върне. Ама без социализма. И тогава да си вземеш една кола втора ръка,па да тръгнеш! Атина, Рим, Париж, Мадрид ... Ако не ти се пътува, купи си от супермаркета кво си щеш, що има, и яж! Ако си на диета, си купи телевизор и гледай! Ще ти се отще ядене. Ако ти се живее у София, живей! Живей у Мюнхен, Лондон или Прага! Живей где щеш! Или бегай на море! На Черно море. Живей, ама и живей!
 Нема значение, че хлябът не е 15 стотинки. Има значение, че нема какво да те спре, за да живееш. Да живееш както ти щеш. А не да мреш на Бузлуджа.

А АКО ИСКАТЕ КНИГАТА МИ "КЛЮЧ ЗА ЖИВА ВОДА" МОЖЕ ДА Я ИМАТЕ АКО ЗВЪННЕТЕ НА ТЕЛ. 0886446795. ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО. ЦЕНАТА Е 12 ЛЕВА. ЗА 47 РАЗКАЗЧЕТА И ИСТОРИИ, СЪБРАНИ НА 150 СТРАНИЦИ.