Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 28 юни 2015 г.

НАЙ- ТОЧНИЯТ ХОРОСКОП. ПОД ЗНАКА НА КОСИТЕ НА ВЕРОНИКА. ЗА 29.06.15. ЗА РАБОТА, БОЙ И СЕКС.

 ОВЕН.
 Отдаденост. Ще се отдадете на нелюбими занимания. Работа, чистене, готвене и пране. Некои ще се отдадат на ядене и пиене, а други на спане.
 Секс ще има. Едни ще се отдадат на вибратора, а други на некоя надуваема кукла.
 ТЕЛЕЦ.
 Отстъпчивост. Цял ден ще отстъпвате. На всичко и на всички. Накрая ще се заинатите,нема да отстъпите път на рейса и ще постъпите у Пирогов.
 Секс ще има. Партньорът ви е отстъпчив човек.
 БЛИЗНАЦИ.
 Находчивост. Ще се измъквате находчиво от всякакви ситуации. Нема да се измъкнете от работата. Тия, где се измъкнат от нея, ще се намъкнат у бюрото по труда.
 Секс нема. Находчиво ще се измъкнете.
 РАК.
 Импулсивност. Ще действате импулсивно. На работата и в къщи. Има опасност у работата да получите импулс от ритник, а в къщи от шамар.
 Секс ще има. Импулсивен. После най- вероятно ще има шамар. Некои може да имат и трипер.
 ЛЪВ. 
 Самоувереност. От сутринта ще сте изпълнен със самоувереност. На работата, в почивката и докато се прибирате към вас. Тогава ще срещнете трамвай, който е по самоуверен от вас. Лошото е, че е и по як.
 Секс нема. Самоувереността ви ще свърши, когато разберете, че има месечен цикъл.
 ДЕВА.
 Логичност. Ще сте като Шерлок Холмс. Ще анализирате безпогрешно ситуацията около вас. Има опасност да си съсипете семейството, затова не анализирайте постъпките на партньора си.
 Секс ще има, ама го не анализирайте. Има опасност зъболекарят да ви анализира избитите  зъбите.
 ВЕЗНИ.
 Любознателност. Ще сте ученолюбив и любознателен. Най- ученолюбиви ще сте, ако не трябва да учите. Любознателността ви ще е насочена най- вече към интимния живот на ваш колега.
 Секс ще има. С колегата. Любознателен и съзидателен. После ще има или бебе, или аборт.
 СКОРПИОН.
 Подозрителност. Ще сте подозрителен към всичко и всички. Ще заподозрете шефа си, че готви уволнението ви и ще го попитате. Подозренията са ви били основателни. Ще заподозрете, че партньорът ви изневерява, и също няма да сбъркате. Ще сбъркате, ако му го кажете. Две уволнения за ден ще ви дойдат в повече.
 Секс нема. Ще подозирате, че партньорът ви е немал пари за презерватив. Ако случайно има секс, ще има посещение при венеролога.
 СТРЕЛЕЦ.
 Оригиналност. Ще се облечете оригинално, ще сготвите оригинално и ще изчистите оригинално. Ако прекалите с оригиналността, има опасност да загубите оригиналната си физиономия.
 Секс ще има. После на бял свят ще се появи малък оригинал на житейския ви партньор. При некои има вероятност, малкият оригинал да е оригинал на съседа им.
 КОЗИРОГ.
 Въображение. Въображението ви ще работи безотказно. Най- безотказно ще работи въображението ви, ако работите на поточна линия, где се извършва една единствена операция.
 Секс има. Въображаем секс. Ако имате вибратор, може и да е истински.
 ВОДОЛЕЙ.
 Щастие. Утре ще сте най- щастливият човек на света. Ще почнете нова работа, а тия где ги мързи, нема да почнат никаква работа. Вечерта ще е страхотна. Не прекалявайте с пиенето, що от много щастие, на заранта боли глава.
 Секс ще има. После в устата ви ще има три косъма на щастието, где изпълняват желания. Внимавайте да ги не глътнете.
 РИБИ.
 Любов. Ще сте болни от любов. Едни ще се влюбят у нов човек, други у ново куче, а трети у себе си. Некой ще са влюбени във всичко, що са завинаги влюбени у водката.
 Секс ще има. Най- вълнуваш ще е  за влюбените в себе си. Те знаят какво искат от себе си. Сменете батериите на вибратора! Други да внимават, та да не си навехнат ръката.

ФАЛИТИ, ЛЪЖИ И ЯКО НАНИЗВАНЕ.

 Тия дни отвсякъде ни залива информация за фалита на Гърция. Сам по себе си, един фалит не е страшен. Никой нема да умре от глад. Некои може да тръгнат гладни, па даже и жадни, ама ще са живи. През годините е фалирал половината свят, а още го има. Случващото се с Гърция не е нещо ново.
 България е фалирала два пъти по времето на бай ви Тодор, а още сме живи. Отгоре на всичко ревем за онова време. През 1960 година фалира заради дълг към СССР. Бай Тодор продава златния резерв на България на Хрусчов, но златото не покрива дълга. После го покриват всички българи. Златния резерв е наследен от царско време. Не е пипан даже по времето на първата световна война. Никой в България не разбира за този фалит.
 През 1978 сме на ръба на фалита.
 Втория път фалира тайно през 1987 година. Външният ни дълг е 6 милиарда долара, и се погасява с още дълг. През 1988 достига 10 милиарда. През същата година вътрешният дълг е 23 милиарда лева. Изхарчени са даже парите на българите, спестени у ДСК. И печатницата печата.
 Фалитът е обявен от Андрей Луканов. 1990 година. Тодор Живков вече е излязъл в заслужен отдих, осигурил ни дълг по висок от БВП на България. За да ядем хляб по 15 стотинки.
 И пак сме живи, даже сме у ЕС, НАТО и ядем бел хляб. Не всички. Едни ядат по бел.
 Та мисълта ми бе за Гърция. СИРИЗА нагло излъга гърците. И дойде на власт. Мислеха, че ще шикалкавят без край, докато гърците забравят, какво им обеща преди изборите. Варуфакис е фен на теорията на игрите. Играеше си с нервите на цял ЕС, с еврозоната, и най вече с нервите на еврото. И оня ден решиха да насрочат референдум. Дали да се съгласят с исканията на кредиторите!? Ама кредиторите ги сритаха по социалистическите дупета. Яко. А вчера една анкета у Гърция показа, че 58 % от гърците искат Ципрас да се съгласи с условията. Сега сещате ли се, защо ще има референдум у Гърция? Просто е. За да може утре Ципрас да каже:
 - Не ви излъгах. Борих се до последно. И щях да се преборя, но вие избрахте другото.
 Това исках да ви кажа. Властта е сладко изкушение. Казах го още когато Ципрас стана премиер. На всички им бе ясно, че Гърция имаше избор между реформи и фалит. Но този път плановете му май ще са грешни. Референдумът е на 05.07.15. Пращането е преди 01.07.15. Нема да може да обвини гърците, че е полегнал по тяхно искане. С Ципрас и СИРИЗА бе дотук. Най- много още година. После гърците ще го изпратят с камъни. Тоя път теорията на игрите изигра Варуфакис и Ципрас. Дано не изиграе и гърците!
 Хаха. Представете си какво ще направят гърците, ако преживеят само10 % от това, где преживяха българите през лукановата зима!?!
  ИЗВОД. ТОЯ ПЪТ СИРИЗА СИ ГО НАНИЗА.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 28-06-15. НЕЗАДОВОЛЕНА СОФИЯНКА И ПРЕЗАДОВОЛЕНА ГЪРЦИЯ. И ЕДНА ОСВОБОДИТЕЛНА МИСИЯ.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Ще празнуваме Свети Петър и Павел, познати също така и като Свети Шимон и Саул. Свети Камен е портиер. У рая.
 *Хиляди българи и 38 чужди посланици се качиха и разгледаха Перперикон. Има съмнения, че един от горните светци го е качил и разгледал преди около 1940 години.
 *Чуждестранният легион ще гони и лови Ембака. Ембака е човекът, где според адвоката му,  е оказал първа помощ на умрелия легионер.
 *Пътната агенция съобщи, че у Пловдив ще возят извънгабаритен товар, и ще има задръствания. Не съобщи какъв товар ще возят по Хемус, Тракия, Струма, Варна, Бургас и София.
 *У Гърмен бутат четири незаконни къщи. Ако я караме така, скоро ще си бутнем държавата.
 *Според един доктор, България е изнесла 500 тона оръжия за ИД. Според друг, пак за там, Русия е изнесла 50 000 тона. Според трети, толкова са изнесли и САЩ.
 *Парадът на миналите под дъгата мина. Никой не мина под дъгата, заради миналия парад.Некои, минали под дъгата, не минаха на парада.
 *А у Лом една софиянка се изчука с един ломчанин у парка, а после подпали колата му и отпраши за София. Незадоволена. Лом е малък град, не можа да я задоволи. Уловиха я след Монтана. Не се съобщава, дали са я задоволили. Аз бях за риба.
 ОТ СВЕТА.
 *На 05-07-15 у Гърция ще се проведе референдум. У еврозоната и МВФ референдумът се проведе вчера. На 05-12-15 у Гърция ще се проведат избори.
 *САЩ, Русия и Китай се надпреварват да произведат хиперзвуков изтребител, движещ се с над 6500 км/ч. Русия проведе четири неуспешни теста. САЩ проведоха четири успешни. Китай ще проведе успешен тест, след петия успешен на САЩ. От китайската страна заявиха:
-Бързо летят пущините. Трудно копираме технологията.
 *У САЩ тестваха успешно и самоуправляващи се автомобили. Тестовете приключиха без катастрофи. Откраднали са технологията от България, ама малко са я подобрили, та да не катастрофират. Тук от доста време имаме самоуправляващи се коли, ама катастрофират.
*От Газпром съобщиха, че Турски поток отива при Южен поток. Това го съобщиха, като съобщиха, че се не отказват от Украйна.
 *Не съобщиха, где е Путин. Некои съобщиха, че са го видели, по едно и също време, на две места. Явно водката им е била малко. Там се пие, докато го видят на поне три места.
 *А президентът на Армения отмени скъпият ток. ПРЕЗИДЕНТЪТ. Там е Евразия. Тук Б. Борисов се мъчи да го отмени, нищо, че е Европа.
 СПОРТ.
 *Българските национални отбори по волейбол продължават освободителната си мисия. Вчера освободихме Куба с 3:0. Днес на ЕП ще освободим и Германия. Що обичаме освободители. Преди нея освободихме и Русия и Турция.