Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 18 декември 2015 г.

ИСТИНСКА ИСТОРИЯ ОТ ДЕТСТВОТО НА ВЛАДИМИР ПУТИН.

 Гледах оня ден как Путин отговаря на въпросите на журналисти. Исках да видя един велик човек, на който се кланят 86% от руснаците и 33% от българите. И кво видях. Руснак. Нито хубав, нито грозен. Нито много умен, нито много глупав. Каза некоя и друга истина, некоя и друга лъжа, ама нали се сещате, че го не каза Иван Петров от село Балей, а лидерът на Русия.Част от журналистите го гледаха с любов, други с омраза, ама най - много го гледаха с иронични усмивки. А аз си мислех, че лидерите са същите като нас, преди да станат лидери. После повечето стават идиоти. Некои стават масови убийци, други ядат сърца, трети се борят за мир и любов. Та реших да ви разкажа истинската история за детските години на Путин.
 Имало една детска градина, с деца и лелички. Там ходело и едно момченце. Владко. Децата си делели закуските, делели и с него, а той се пристрастил към мазните филии. И разбира се заякнал. Един ден си играели, а той видял, че Киевчо си играе с една пушка, кримка, на батерии, която му бил подарил лани. И понеже бил по - як си я взел. Децата видели, ама понеже били хилави, не можели да му кажат нищо. Казали на лелките, Владко казал, че лъжат и че прав е той. Понеже децата били слаби и не искали да го бият, само спрели да си делят закуските с него. Спрели и да играят. Той си поиграл с кримката, ама батериите И паднали и останал без играчка, що нямал пари за нови. После надонесъл от дома си танкове, самолети, ракети и по цял ден бръмчал.  Един ден счупил самолета на Нидерландко, и хептем останал без приятели. Децата му били сърдити и не играели с него. Той се ядосал и почнал да ги ръга в ребрата със самолетчетата. Редовно със синини се прибирали Шведко, Естонко, Литвенка и Латвенка. Ама само се оплаквали, и никой не смеел да му посегне.
 След време в детската дошли Османко, Асадчо, Иранчо и Хизбуланчо. Той се сприятелил с тях и вече имало с кого да си играе. Ама пусти навик. Почнал да ръга Османчо у ребрата. Османчо търпял два три дни, ама накрая се ядосал, и тъй като още не знаел колко силен е Владко, му счупил самолетчето и му обърсал един шамар. Владко ревнал и тръгнал да се жали. Ама лелките били разбрали, че много лъже и не му повярвали. Децата пък даже не искали да го чуят. Ревал Владко три дни. Немало вече мазни филии, батерии за играчките и приятели. Така става с яките деца, где налитат на бой.
 После не знам кво станало. Май го изгонили от детската.