Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 16 юни 2015 г.

НЕВЕРОЯТЕН ХОРОСКОП ПОД ЗНАКА НА АРТЕМИДА, ТЕМИДА И СЛЪНЧЕВИЯ ВЯТЪР. ЗА 17-06-15.

 ОВЕН.
 Напрежение. Ще сте напрегнат цял ден. Ще се донапрегнете на работата, а после в къщи. Може да свалите напрежението ако бръкнете у таблото за високо напрежение.
 Секс нема. Що и сексът действа като таблото. Сваля напрежението.
 ТЕЛЕЦ.
 Действие. Ще сте действен и инициативен. У работата ще поемете инициатива да не работите. После ще поемете към борсата. В къщи ще действате с тиган и прахосмукачка.
 Секс има. Действайте с вибратора! Ако немате вибратор, ръце имате.
 БЛИЗНАЦИ.
 Мързел. Ще се скъсате от работа у работата, а ще ви мързи. У къщи ще се скъсате от работа, а пак ще ви мързи. Нема да ви мързи да преядете и препиете.
 Секс нема. Нито с вибратор, нито с ръка. Ще ви мързи.
 РАК.
 Тайни. Ще разберете тайна. Тайните са тайни, та да се разбират. Тайната ще ви съсипе семейството. Има вероятност некой да научи и некоя ваша тайна. Тя ще съсипе три ваши зъба.
 Секс има. Потаен. Най- страхотния секс.
 ЛЪВ.
 Празнота. Празен хладилник, празен джоб, празна бутилка и празна глава. За да се справите с празнотата, напълнете бутилката с вода и я сложете в хладилника. С празнотата в главата ви ще се справят бръмбарите.
 Секс нема. Вибраторът е празен, що изхвърлихте батериите. Празен е и презерватива. Празен хладилник презерватив не пълни.
 ДЕВА.
 Смелост. Някой ще съберат смелост да отидат на работа, други да не отидат. Едни даже ще са толкова смели, че ще пресекат на пешеходна пътека. Най- смелите ще се изкъпят и ще си сменят гащите.
 Секс ще има само за къпаните. У тая жега иначе нема как.
 ВЕЗНИ.
 Сила. Ще ви обладае сила. Едни чиста, едни нечиста. За да се предпазите от нечистата сила, се отдайте на силата на алкохола.
 Секс има. До последна сила.
 СКОРПИОН.
 Внимание. Ще сте обект на специално внимание. За едни ще внимава полицията, за други докторите.
 Секс нема. Половинката ви ще внимава да нема.
 СТРЕЛЕЦ.
 Оправдания. Едни ще се оправдават в къщи, други на работа. Най- щастливи ще са тия, где ги оправдае съдът.
 Секс ще има. Извън къщи. После ще има оправдания. По- после ще се оправдавате пред доктора, що ви е синьо окото.
 КОЗИРОГ.
 Любов. Едни ще срещнат любовта на живата си, други ще изневерят на любовта на живата си, с новата любов на живата си. Нема да изневерят на любовта си, само влюбените в алкохола.
 Секс ще има. Нема значение с кого. Важно е да има любов.
 ВОДОЛЕЙ.
 Желания. Едни ще си пожелаят щастие, други ще пожелаят нещастие за ближния си. Некои ще пожелаят жената или мъжа на ближния. Най- много ще пожелаят, да не са се раждали.
 Секс ще има. Ще има за тия, где нарушат божията заповед.
 РИБИ.
 Работа.Работа у чужбина, работа у България, работа у къщи. Ако сте полицай, ще работите най- много.
 Секс ще има. Само за тези, за които сексът е тежка и изнурителна работа.


АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 16-06-15. ЕВРОЦИГАНИ, ЕВРОБЪЛГАРИ И ДИВИ ВЪЛЦИ. И ВАРУФАКИС...

 ОТ СТРАНАТА.
 *Цигани цигани, цигани българи, цигани политици и тук таме протестиращ полицай. У Нови Хан нов проблем. Снежната топка набира скорост и маса, нищо, че е жега. Има опасност да разруши България.
 *Едва изгониха лидера на "евроцигана" от БТВ. Основната заслуга той да е там, е на "Евророма", на държавата, на БТВ, НОВА и всички БТ ТВ.
 *Катар инвестира за пръв път в България. За пръв път. Преди година инвестира в "Барселона" и станаха шампиони. Знаят где да инвестират. Ние и в момента сме шампиони. По малоумие.
 *У Варна спасени биха спасители. Това е България. Спасителите ядат бой, независимо дали те спасяват у морето, или у ръжта.
 *У Кърджали зарибяват шивачки с безплатни почивки у Турция и Гърция. След десетина години ще почнат да им дават и заплати.
 *А у Варна се родиха 4 вълчета. Диви. У зоопарка.
 ОТ СВЕТА.
 *Варуфакис заяви, че нема повече да правят никакви отстъпки. Требвало да храни 700 000 държавни служители. Кредиторите утре ще заявят:
 - Е па хранете си ги! Досега ги хранехме ние.
 *У Русия се очертават предсрочни избори за парламент и президент. Засега Путин не е издигнал кандидатурата си.
 *Пак у Русия ще се произведат 40 междуконтинентални ракети. Ще бъдат насочени към Атлантида.
 *Пак там, у Ставропол, офицер гръмна курсант у главата. У стола на казармата. Курсантът не искал борш, а шкембе чорба. Курсантът е жив. Руското дебелоглавие и всеизвестно.
 *САЩ ще разположат в Европа Ф 22. Междуконтинентални. Не уточняват броя, нито накъде ще са насочени.
 *Един Буш пак ще се кандидатира за президент на САЩ. Надява се Обама да не промени американската конституция, следвайки примера на Путин, и да остане пожизнен президент.
 *Украйна се чуди кой и с какво плаща пенсии и заплати у Донбас. Донбас заяви, че ги плаща Донбас. Не заяви само, кой, какво и защо плаща на Донбас.
 *А у Египет осъдиха бившия си президент на доживотен затвор, а после на смърт. Представяте ли си какво щеше да стане, ако първо го бяха осъдили на смърт. Осъдиха го за шпионаж. Засега нема осъден български президент за шпионаж. Цела България гледаше как един такъв планираше големи шлемове, а докара големи харчове. Ама това не е шпионаж. Лобизъм е.


ЗА ПЪРВОСИГНАЛИЕТО, ПРОТЕСТИТЕ И СРАНЕТО НА НАСРАНОТО.

 През последните дни се нагледах и наслушах. Предимно на простотии. Първосигнални простотии. То не са протести, не е бой, не са коментари, не са анализи малоумни и многоумни. Но всички те имат нещо общо. Първосигналието. Наследено от бай ви Тодор. Да ядем и да серем. На насраното. И слепота без край. А нещата са чисти и прости. Помните ли вица при бай Тодор?! "Какво е чисто и просто?..."
 Та на думата. Първосигналието нема да доведе до нищо добро. И понеже бог Ви е дал разум, понякога го ползвайте! Тук няма да обяснявам кво е чисто и просто. За да ви се изчистят простите неща, трябва да си зададете прости въпроси и да намерите простите отговори. Ето няколко примерни въпроса:
 1. Какво се опитва да направи правителството през последните 2-3 месеца?
 2. Защо протестират лекарите?
 3. Доволни ли сте от здравеопазването?
 4. Защо протестират полицаите?
 5. Доволни ли сте от полицията?
 6. Какво по- различно от това, где винаги са правили, направиха циганите през последните дни?
 7. Какъв бе поводът за протестите в Гърмен и Орландовци? ПОВОДЪТ
 8. Кои и какви българи протестират срещу циганите?
 9. Защо на протестите срещу циганите немаше нито едно знаме на Атака? Немаше нито едно знаме, на нито една партия.
 10. Какво ще стане, ако исканията на протестиращите бъдат изпълнени? На всички протестиращи.
 11. Защо нема протести срещу САЩ и НАТО, след като бе решено да разположат в България тежко оръжие?
 Тези въпроси си задавам аз. Всеки има право да си задава въпроси. Може да са съвсем други. Понякога истината е пред очите Ви. Требва само да я видите. С питане до Цариград се стига