Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 23 януари 2016 г.

НАЙ - НОВИЯТ ВИЦ НА ДЕДА ВАНГА. ЗА ПУТИН.

 Петролът, рублата и Путин се качили на върха на планината. После се подхлъзнали и падали, падали, падали....

Р.Антов.

ДОКУМЕНТАЛНИ СНИМКИ. МИНИСТЪР НА БОРИСОВ ЗВЕРСКИ ПРЕБИВА ДЕТЕ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ

 Добрутро!
 Документален е само снежният човек, що вчера го направих. Но ако не беше такова заглавието, никога нямаше да отворите и прочетете  това, по долу.
 Прелиствам новините и си мисля, как би изглеждал живота ми през погледа на днешните новинари. И ето го. Отразен в пресата.
 17. 11. 1962. Двадесет и една годишна майка мръзне в преспите с едноседмичното си бебе. Пътят е непочистен и няма транспорт. Случаен ЗИЛ ги спасява от бяла смърт. Предполага се, че бебето, Роси Антов, е получило непоправими мозъчни увреждания. А Лилето още не се е родила.
 27. 06. 1962. Майка повива бебето си с памучни чаршафи и му връзва краката с въже . Защо спят социалните служби? Кога най - после учените ще измислят папмерсите?
 10. 11. 1962. Дядото на невръстния Роси пуши в стаята, докато детето е при него. Доказано е, че цигареният дим уврежда мозъка на възрастни и деца. Кога най - после ще направите агенция за защита на детето?
 24. 07. 1964. Майката на едногодишния Роси го пердаши, що е слязъл и газил сам в реката. Има съмнения, че това не е първия пердах. А агенция за закрила още нема.
 30. 06. 1965. На тригодишния Роси никой не обръща внимание. Цялото внимание на родителите е насочено към двумесечната му сестра, а целият бой към него. Има вероятност поради липса на внимание и излишък на бой, да получи психоувреждания.
 25. 07. 1967. Петгодишният Роси е подложен на психотормоз и от сестра си. Тя е подложена на шамари от него. Той е подложен на шамари от майка си, но вече и от баща си. А никой все още не защитава децата.
 30. 09. 1968. Шестгодишният Роси е видян, как с организирана престъпна група от невръстни деца, бере грозде и ябълки у лозето на Цветко Боцановски. Децата ни стават престъпници от малки. Що спят родителите?
  03. 04. 1969. Роси редовно е пребиван от съучениците си. После същите са пребивани от братовчедите му. Детското насилие в училищата се разраства.
 27. 09. 1969. Роси е станал звяр. Убива с прашка невинни птички. Какво прави обществото с децата ни?
  06.06.1970. Роси е забелязан да пуши зад киносалона. Децата ни станаха наркомани. Защо спят родителите?
 21. 07. 1971. Невръстният Роси коси трева наравно с възрастните. Косата не отговаря на никакви стандарти за безопасност. Где блее агенцията за защита на детето?
 25. 06. 1972. Собственик на ливада се опита да утрепа Роси и още десетина деца, които играеха футбол във все още неокосената трева. С камъни и тояга. Хората станаха зверове. И где е държавата, та едно игрище не им направи!?
  22. 05. 1973. Роси зверски е пребит от даскала по математика, пред очите на целия. Съучениците му се смеят. Какво направихме с наще деца?!
 02. 07. 1973. Невръстният Роси е забелязан сам, с въдица до дълбок вир. Где блее кмета, та не обезопаси вира? И какви са тия родители!?
 21. 12. 1974. Учител по трудово се опита да убие Роси с чук. Само счупи едно стъпало. Какво става с българските учители?
  23. 10. 1974. Роси е забелязан да бърка под блузките на съученичките си. Децата ни станаха изроди. Бежанците дойдоха 41 години по късно.
 07.07. 1975. На летен лагер в Ружинци, Роси е забелязан да целува синеоко момиче. Моралните ценности в обществото ни са изчерпани. Ако не го спре някой, ще бръкне и под полата му.
 30. 07.1976. Роси Антов е забелязан мъртво пиян на забава у едно село. Въпреки забраната за продажба на алкохол на малолетни, кръчмарят у Долни Лом му е сервирал три по сто  "Слънчев бряг". Защо спят органите на реда!? Какво става с децата ни!?
 24. 07. 1977. Роси издържа приемен изпит с 5. 85. Явно учителят по математика го е научил добре. Не го приемат, що приемат трима с предимство. С тройки. На активни борци внуците. Така трябва. В хубавите училища няма място за пропаднали младежи.
 25. 10. 1978. Роси е набит от класния си ръководител, що е заловен да тренира волейбол с мъжете на града, в момент, когато е трябвало да спазва дневен режим. Децата вече нямат никаква дисциплина.
 29. 04. 1979. Роси е набит от Пешо от Вещица и още седем осем ученика. Що е тежкар. Детското насилие придобива застрашителни размери.
 02. 06. 1979. Роси е набит заедно с Юри от двама милиционери, що на концерт у летното кино са танцували между пейките и са кукали. Ку ку. Ку ку. На песента. Кукуечка кука. Най .- после милиционерите си свършиха работата както трябва. Не само да се пенсионират с 20 заплати, на 30 години.
 30. 05. 1979. Роси е набит от двама възрастни мъже, що е задявал едно червенокосо зеленооко момиче, дошло на екскурзия  в Белоградчик чак от Омуртаг. /Нели, нали помниш как се запознахме?/. Никой от преминаващите не се е притекъл на помощ. И никой не е снимал. Няма ли най - после да измислите тези снимащи телефони? От неминуема смърт го спасили само сълзите на момичето. Предполага се, че после е извършил с нея действия, противоречащи на здравия морал.
 18. 07. 1980. Роси кандидатства и го приемат. Икономика. Затова пропадна и държавата.

И още ще пропада, ако четете само за насилие и зъл секс. И само заглавията.

 Р. Антов.