Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 26 април 2018 г.

НОВИНИТЕ. 26.04.18. УЖАСЪТ ДНЕС.

Снимка на Роси Антов.ОТ СТРАНАТА.
Честита годишнина от аварията в Чернобил. Има аксиома. Математическа. Дозата радиация от Русия към България е право пропорционална на дозата любов от България към Русия.
В Пловдив откраднаха линейка. Здравният мънистър заяви: Колкото повече откраднати линейки, толково по бърза бърза помощ.
Българското разузнаване съобщи, че е мобилизаран целия личен състав на българското разузнаване срещу хибридните атаки от Русия. Русия съобщи, че увеличава заплатите в българското разузнаване с 50 %.
Брюксел заяви: Количеството облизани руски топки от българските държавници е обратно пропорционално на количеството евра, отпуснато на българските управници за пътя към Европа.
Борисов ще защити Желяз. От САЩ ще го защити. Чудя се кой ще защити Бойко от САЩ. И че умра от смей.
Унищожиха 20 000 фалшификата на прехвалени марки в Свиленград. Чудя се кога същото ще направи целокупния български народ. С фалшификатите в парламент, министерства, президентство и кметства.
74% от българите са за ЕС, а 58% за НАТО. Древнобългарска мъдрост гласи. Количеството българи за ЕС и НАТО е обратно пропорционално на курса на рублата.
А Борисов каза, че тръгваме към еврозоната. До една година. Не уточни дали марсианска, сатурнова или галактическа година.
А чорбата направи равен с говедата. На стадион Васил Левски.
ОТ СВЕТА.
Тръмп се кани да прескочи до Англия. Ще дондурка бебето на принцесата.
От Кремъл нема ни една новина. Има древнотатарска мъдрост. Количеството номини от Русия и право пропорционално на цената на петрола и обратно пропорционално на малоумието.
Турция поиска да е домакин на ЕВРО 2024. Ще го получи. Гарантирано. Русия е домакин на световното тази година. И двете отговарят на изискванията на ФИФА.
Опа. Току що Русия заяви, че ще достави нови противовъздушни систми на Сирия. Чакам да кажат, къде отидоха старите. Може и Израел да каже.
Макрон е изморен и доволен от срещите в САЩ. Госпожа Тръмп не е изморена, но е доволна.
Иначе всичко е бизнас. Китай, САЩ, Япония, ЕС и даже Хърватия. Последната даже ще заобиколи с мост Босна. Мост между Хърватия и Хърватия.
Рейкявик е най-зеления град на планетата. Когато не е бял.
ВРЕМЕТО. Синоптиците стачкуват. Има поговорка. Ако има пари има и време.
СПОРТ. Говедата съсипаха сезона на чорбата.