Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 2 декември 2015 г.

ЗА МАЛОУМИЕТО.

 Та чета разни новинарски, пропагандаторски и антипропагандаторски сайтове и си мисля, че или не мога да мисля, или че некои не могат да мислят, или че некои мислят, че не мога да мисля. Първо да уточня, че не обичам нито Русия, нито Турция, нито САЩ. Не обичам Путин, Ердоган и Обама. Обичам България, ама не обичам управниците И от последните 70 години. Както и да е.
 Та какво става. Навсякъде по сайтовете на български и руски, се веят руски байраци и се горят турски, американски, натовски и европейски. Ни един изгорен руски. Бре, мама му стара!? Що така!? Тук има нещо. И се връщам 2 -3 години назад.
 Русия бе у нормалния свят. Свят, отворен пред нея и за нея. Един долар се разменяше срещу 33 рубли. Демек 1000 рубли за 30 долара. После Путин си взе Крим. Доларът вече се разменяше за около 60 рубли. Демек 1000 рубли за  16 долара. После почнаха да освобождават руснаците у Донбас, и курсът се закова. В резултат на руските победи, заплатите и пенсиите в Русия се изравниха с българските. Преди няколко седмици Русия спря  газта за Украйна, Украйна спря тока за Крим, и кримските руснаци заживяха прекрасно. Даже и топла храна на опашки почнаха да получават. Значи победителите и победените заживяха по зле. Чудя се, благодарение на кого и защо!?
 После Асад покани Путин. Да освободи Сирия. И се почна освобождението. Путин освобождава поканен, другите освобождават непоканени. Ама руснаците забравиха, че има граници, и караха направо през Турция, та да бомбардират турци у Сирия. Същото, както би било ако Украйна покани Турция да я освободи, а турците да прелитат над Русия, та да пускат бомби над Донбаските руснаци. Дотук добре. Ама пустите турци, где не четат български сайтове, взеха че свалиха руски самолет. Ако бяха чели, щеше да знаят, че руските самолети са супермодерни и несваляеми, ама не четат, а пуцат. И се почна наново. Санкции, заплахи,
лъжи ...
 А крайният резултат е плачевен. За великият Путин. Победителят. Пак е сам. Далеч от нормалния свят. Както и да е.
 А днес 1000 рубли се разменяха за 14.89 долара. Демек един долар за 67 рубли.
 Едно знаме струва 5 долара. Тоя, где гори чужди знамена, сере на своето.