Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

понеделник, 18 май 2015 г.

НОВИНИТЕ ДНЕС. 18.05.15. КОРУПЦИОНЕН СКАНДАЛ, НИЩОТО, НЕЩОТО И АНАЛНОТО ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ.

 ОТ СТРАНАТА.
 ББ летял с хеликоптер, та да пести. Отлетя у водещата ми новина.
 Българите в чужбина, инвеститор номер едно в България. Инвеститор номер две са циганите в чужбина. Инвеститор номер три нема.
 Военният министър се забърка в корупционен скандал. Има опасност главният прокурор да го обвини, че не е участвал в корупционен скандал.
 Един с 4.4 промила в кръвта не се утрепа и не утрепа никого. Утрепа се едно момче на 20 години. С нула промили. Утрепа се и момиче. Със свръхдоза.
 Магистрала Струма ще свършва в нищото. Нищото не казват къде е, ама това, че казват, че свършва у нищото, пак е нещо. У нищото може да се направи нещо. Едно време бай Тодор не казваше нищо, и от нещо, направи нищо. Преди девети България е била нещо. На десети бе нищо.
 ОТ СВЕТА.
 У Украйна ще съдят двама руски военни.  Заловили са ги ранени у източна Украйна, где нема руски военни. От Кремъл не потвърдиха новината. Не я и отрекоха. Потвърдили я и руските военни, с молба, де не ги упойват. Командирите ги предупредили, че у Украйна, заловените у Украйна руски военни, где са си у военното поделение у Русия, се упойват и органите им се изваждат. После ги събуждат, та да гледат как им пекат и ядат органите. Ядат всичко. Досега нема изяден само мозък на руски военен. Нема и намерен такъв.
 У Скопие стотици рейсове ще подкрепят Груевски. Ще го подкрепят и десетина македонци. Ще го подкрепят и десетки хиляди българи.
 А сръбският вестник "Курир" се добрал до свръхсекретна американска документация. ЦРУ рабити за Велика Албания. На балканите ще се създаде православен съюз от Сърбия, Македония, Гърция и България под егидата на Русия.
 А Деда Ванга рече:
- Тоя път нема да стане. Едно време след един такъв съюз последва междусъюзническата война. После замалко, от България, у България, не остана само село Грацкови колиби.
 А у САЩ една забреманя анално. Обама още не е. Нема и да забременее. На изборите ще забременее анално партията му.
 А негде една забременя орално и две назално. Вагинално забременяха неколко милиона китайки. Забременяха нормално и три българки.



Няма коментари:

Публикуване на коментар