Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 28 април 2015 г.

НАЙ-НЕВЕРОЯТНО ВЕРОЯТНО ТОЧЕН ХОРОСКОП. ЗА 29.04.2015.

 ОВЕН.
 Сутринта ще имате вълнуваща среща в кабинета на шефа. Към обяд не толкова вълнуваща у личен състав. На 30.04. ще имате среща у бюрото по труда.
 ТЕЛЕЦ.
 Не продавайте нищо. Полицията ще ви улови. Нема да ви улови, ако пак откраднете.
 БЛИЗНАЦИ.
 На работата си ще се чувствате чудесно. Още по чудесно ще се чувствате след работа. На сутринта хич нема да се чувствате.
 РАК.
 На работата си ще сте тих като муха. Нема да сте тих у вас. Ще ви го съобщят двама полицаи с един акт. Преди полунощ.
 ЛЪВ.
 Успешно ще тръгнете към поставената цел. Нема да я стигнете. Ще се спънете и ще стигнете ортопедията.
 ДЕВА.
 Яд на ставане. Яд на работа. Яд у вас. Ядовете ви ще спрат, щом слезете до кръчмата под вас. Ще почнат тези на половинката ви.
 ВЕЗНИ.
 Не спорете. Съгласявайте се с всички, а правете това, где сте намислили. Само внимавайте да ви не улови половинката ви!
 СКОРПИОН.
 Денят ще ви донесе вълнения. Не любовни, а служебни. Привечер вълнението може да стане цунами и да ви отнесе.
 СТРЕЛЕЦ.
 Ще ви пратят в командировка. Купете си презервативи. Има опасност после да купувате антибиотици. Купете и оставете неколко в къщи. Ще потрябват на партньора ви.
 КОЗИРОГ.
 Сутринта ще получите наследство. На обяд ще получите писмо от НАП, че наследството нема да стигне да покрие задълженията на умрелия. Ще ги покрият то и спестяванията ви.
 ВОДОЛЕЙ.
 Упорито вървите към успех и повишение. Още по-упорито успехът и повишението бегат от вас.
 РИБИ.
 Ще почнете диета. Не се отслабва с кленов сироп. Отслабва се с глад.





ПРЕКРАСЕН ПРОЛЕТЕН ДЕН, ЗЪЛ ЧИНОВНИК И ДРЕБНА ПЪСТЪРВА.

Невероятен априлски ден. Вали шумно и тихо гърми. Обичам дъжда. Взимам синчето и на сме на язовира. Гледаме дъжда във водата. Зеленина, вода, дъжд и гръмотевици. Щастлив съм. Никой не може да ми скапе пролетта. После сме в града. У рибния магазин. А там дребна пъстърва. Рядко я пускат, а няма по-вкусна риба от нея. 22-25 см. После карам. Даже идиотът, който ме изпреварва отляво и веднага ме засича да се престрои за десен завой, ме кефи. Сънът има малко работа и решавам да го изчакам. Спирам до една сграда. На нея табелка: " СЛУЖЕБЕН ПАРКИНГ. ПАРКИРАНЕТО ЗАБРАНЕНО. ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ....".  Паля цигара. Z ROCK ми свири. Не бързам. Кеф на MAX. И точно се чудя, защо паркирането на служебните паркинги е забранено, и дали е забранено и за служебните коли, отвътре излиза един юнак. На моите години. С костюм. Аз съм с анцуг.
И ми казва:
-Немаш право да спираш тук. Изчезвай!
И пролетта отлита. Ама съм спокоен:
-След малко тръгвам. В колата съм. Ако некой дойде, ще се преместя. Има поне 5 свободни места.
 Оня гледа, и казва:
-Абе, ти чуваш ли какво ти казвам! Изчезвай веднага!
Пролетта е изнасилена и застреляна. Взимам цигарите, слизам от колата, сядам на стъпалата и паля. Оня е бесен:
-Ей сега ще викна КАТ.
-Викни!
-Сега ще видиш.
-Е па ще изчакам да видя. Сега съм паркирал. Одеве само бях спрял.
Оня е зеленочервен. Влиза обратно. КАТ идват след двадесетина минути. Направо с акта. Ама нема за какво да пишат. Нема знак, че паркирането е забранено. За табелите не пише нищо нито у закона, нито у правилника. Проверяват от А до Я. Всичко е наред. Даже съм трезвен. Прибират кочана и говорят с тоя от държавната дирекция. Где аз и вие му плащаме заплатата. Синът идва. Паля и тръгвам. Свиркам за довиждане. Даже и махам и се хиля. Един от полицаите ми маха да спра. С ръка и усмивка. Спирам и се усещам. Светлините. Та за три метра без светлини спечелих акт. Па и колана не бех турил, що го дърпах от зад седалката. Ще ми струва между две и пет кила пъстърва.
 Ама пролетта пак е тук.

СЛЕДОБЕДНИ НОВИНИ. 28.04.2015. КОСТОВ, ВЕЖДИ И ЦИГАНИТЕ. КОЙ КАКВО ЛОВИ В ЧУЖДИТЕ ГАЩИ. БАЛТИМОР, ПУТИН И ПРИСАЖДАНЕТО НА ГЛАВИ.

 ОТ СТРАНАТА.
 Костов си сменил договора с КТБ. Вежди си продал договора с КТБ. Моника Станишева и Доган нито са ги сменили, нито са ги продали. Сметките им в деня на фалита са били празни. Всички имат общ приятел. Един, где дърпа конците и стои зад кулисите. И се смее.
 Министрите се хвалят, колко работни места ще открие държавата. Университетите бълват безработни вишисти. Нещо явно много е сбъркано. Държава, где открива работни места, не е държава. Работни места трябва да откриват тия, где свършват университетите. Държавата само трябва да не пречи.
 Николай Милков от видинското село Воднянци е ограбван 81 пъти. 68 пъти са го ограбвали цигани, а 13 пъти държавни служители.
 А България е на призовото трето място в Европа. По мързел. След Италия и Хърватия. До края на годината може и да сме шампиони.
 А Николета спала с трима, за 4000 лева на ден. Некой бръкнал в гащите на неква Валериева. Кво е уловил, не казват. То у тая еврогейски съюз никога не знаеш, кво ще уловиш..
 ОТ СВЕТА.
У Балтимор почнаха

СУТРЕШНИТЕ НОВИНИ НА 28.04.2015. САМОЛЕТИ, КАТ И СНЕГОЛОМЪТ. БАЛТИМОР, ПУТИН И ПЪРВИЯТ ЧОВЕК.

ОТ СТРАНАТА.
 От месец юли небето на България ще се пази от два самолета. Един ще пази северна, друг южна. Министърът на армията заяви:
-Другите два ще ги бракуваме. Така, че  западна и източна България нема как да я пазим.
 У Родопите снеголомът снегополоми 20 000 хектара. От агенцията по горите съставиха акт на снеголома.
 У Пловдив арестуваха служители на КАТ. Регистрирали коли. Адвокатите им обжалваха с аргумента:
-Това им е работата. Да глобяват и да регистрират коли.
 У София сливат девет болници. За икономия. Има  предложение у Белоградчик да се слее една болница.
 А Атака изтрепа рибата с членския си внос. По голям е от този на БСП. Обяснението бе дадено веднага:
-Имаме един руски член. Тия милион и нещо са от него.
 Колежите ще издават дипломи за майстор на майсторите. У университетите ще издават дипломи на майстор на майстори на майсторите.
 ОТ СВЕТА.
У Балтимор ще въвеждат военно положение. У САЩ. Заради протести и безредици на цветнокожи, заради умрял цветнокож. Барак Обама обеща