Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 11 юни 2015 г.

БЛОГ ИДИОТЪТ И БЛОГ-ЛАЙНОЧИСТОЧИТЕ.

 Преди има нема три месеца, си направих блог. По точно, направи ми го един братовчед, где децата ми немаше да знаят, че ми е  братовчед. И почнах да си говоря там. Сам. Като Волен. После некой прочете нещо, после друг, и след две седмици деда ви ванга се четеше от над 500 човека. После една Малина, у фейсо, подкани хората, да четат дедото, та да им се махне от главата, що е тъп, На другия ден вече го четяха 1200 човека. Що им харесва да четат тъпотии. За нема месец. После у блога се появи първата реклама. Похвалих се и благодарих за четенето, а на следващият ден пак четяха само 500 човека. 700 се стреснаха. Да се не пропия с парите от реклама. После вече беше шоу. Инат, инат и инат. Гей, еврогей и гей- гей,. Гугъл, фейс, туитър... После некой многознайко успя да ми откаже рекламодателя. Знам как. Ама мен не. Писане, гонене, спам, безсънни нощи и безброй тъпи писания. И неколко добри. Та сега пак има реклами. Вчера у блога влязаха 4 786 човека. У блог на три месеца.
Досега са чели нещо, у него, хора от 83 държави. На полубългарски.
 Ама друга ми беше мисълта.
 Утре не се ядосвайте, що немате работа и пари! Немате, що немате акъл за пет стотинки. Вместо да бехте докладвали публикациите на дедото где ви падне, некой след година можеше да почне работа при него. Като редактор, съписач, или лайночистач. Според акъла. Ама не. Щом некой не мисли като теб, трябва да бъде утрепан. Или ако прави нещо различно, пак трябва да бъде утрепат. Така е навсякъде в България. За всичко. Щом не можеш да си ти, нема да е никой. Затова ще одите у пушка си майна. И ще търсите Сорос. Ш е правописна грешка.
 Явно акъла го немаме. Затова сме на опашката на Европа. Хубаво е, че засега сме пред Русия. Засега.
Благодаря на всички, где си дадоха труда да прочетат горното! Благодаря на всички, где четат нещо у блога, и даже да не мислят като мен, го казват на мен, а не на нетченгетата и рекламодателите. Викторе, благодаря за съветите! Благодаря и на тези, где няма за какво да им благодаря! Най- жив се чувствам с тях.
 пп. КВО СТАНА СЪС САМУИЛ!? ОЩЕ ЛИ НЕ Е ИЗТРЕЗНЯЛ!?