Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 16 февруари 2018 г.

НОВИНИИИИИИИИИ

 Снимка на Роси Антов.ОТ СТРАНАТА.
 Радев попита Бойко, дали има общ бизнес с Пеевски. Пръв отговори Пеевски. А има една древнобългарска мъдрост. Когато двама си ги мерят, не се надупвай! А може би тримата са едно. Аз лично смятам, че тримата са една театрална група. Или по-скоро циркова.
 Говорителката на Кремъл предложи на Бойко руско гражданство. И да им занесе шербет. Явно и шекара на Кремъл привършва. 
Жаблянов похвали народния съд. Браво, Жаблянов! Него Кремъл ще покани утре. Да го подсетя. Да си носи лубриканта.
Пътната полиция установи над 1 000 000 нарушения. Аз установих, че нито един нарушител не е пътен полицай, обикновен полицай и обикновен служител на МВР. 
Заплатите в България скачат, ама според бизнеса няма кой да работи. Според мен има кой. Не вервам некой да откажа да работи като депутат или финансов надзорник. Да следи за да се  повтори историята с КТБ.
Йоско оправдан. То кой ли помни Йоско. И братя Галеви. И Таки...
Здравният министър поиска оставката на шефа на НЗОК. Не върви пустото му здравеопазване и това е. Съвет от мен. Другарю министър, що не направите и една частна здравна каса. Поне една. Бъдете сигурен, че ще тръгне.
А времето от тръгването на влака от Перник до пристигането му в София е равно на времето от тръгването на баба Йонка от Перник до пристигането  на баба Йонка в София. Пеш. С бастунчето.
Едно дете от дом за деца намери чанта с пари. И я върна. В джендъри превърнаха тези деца. Та оня ден ме подсетиха. Джендърите май са в главите на тия, где СМЕ родени при бай Тошо. И възпитавани от бай Тошо. Обичаме кучешка радост и мразим всичко, което не разбираме. На 99% от младите не им дреме за подобни простотии. И шапка им свалям. Останалият 1% от младите са възпитани от Слави Трифонов и Божидар Димитров. Обичат френската гимназия и мразят всичко останало.
А руският посланик заяви в Търновград: След изборите на 18 март е точното време новоизбраният руски президент да дойде в България. Владимир Путин много ви обича. Вазелин ще раздават русофилските организации и Светият Синод. Бойко, Радев и депутатите ползват по скъпи лубриканти, а ние сме бедни. Не помня на Нинова дали и трябваше лубрикант.
И БФС избира нов президент. Утре новоизбраният президент Боби Михайлов ще черпи избралите го.
ОТ СВЕТА.
17 годишен уби 17 човека в САЩ. Тръмп каза: Споко САЩ. Добре, че не е 97 годишен.
САЩ, Австралия и Англия обвиниха русия за хакерската атака от миналата година. Русия отрече.
Мексико обвини Русия, че се меси в изборите за президент в Мексико. Русия отрече.
Франция обвини Русия, че е дала пари на Льо Пен за да спечели изборите. Русия отрече.
Англия обвини Русия, че се е месила в Брекзит. Русия отрече...
САЩ поиска да поднесе съболезнования за изтрепаните руснаци в Сирия. Русия отрече там да има руснаци. И за целта ще прибере смартфоните на руснаците там.
А междувременно Русия се превърна в най-големият износител на жито. В момента в който цената му се срина, другите започнаха да изнасят хлебни изделия.
А Милорад Додик каза, че Сърбия има две държави. Сърбите смятат, че са четири, ама едната се казва Македония а другата Черна Гора. Петата е Босна и Херцеговина, а шестата Косово. 
А в Кейптаун е убито българско семейство. Прочем, не беше ли там и една банкерка българска!? Неква Цецка май. Кой ти помни. Татарчев не я донесе в чувал.
ВРЕМЕТО. Слънце. След обед е време за барбекю и червено вино.
СПОРТ. Русия и САЩ ще играят хокеен мач помежду си . Виц е бре. Хокей играеха едно време. Сега ги млати кой ги добара. Словения и Словакия например.
Още спорт. Къде скриха двеста и тридесетте севернокорейки? Дайте и аз да погледам малко олимпиада?