Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 10 март 2016 г.

ЗА СЪЩОТО, НЕПРИСЪЩОТО И ПРИСЪЩОТО.

 Най- много мразя следното изречение:
"Да, ама не е, както преди.".
 Винаги ме е вбесявало.
Пораснах. Не е като преди. От мама. Искаш да те целуне.И искаш да останеш дете.
После целуваш, що обичаш. Целуваш, ама ти казват, че не като преди. А си същия. Значи някой целува по - добре.
Обичам те! Що ти ме не обичаш, както преди!? А си същият. Обичаш.
После се оглеждаш. Не е както преди.
 Няма ги старите приятели. Не е както преди.
Няма зеленооко момиче. Не е както преди.
 Май верно, не е както преди.
А е същото. Даже по хубаво.
Пишеш, кво си щеш.
 А после пишеш. Па кой ще да чете:
 Няма преди.
Има днес.
Има мен.
Има вас.
Има теб.
Днес.
Ей сега.
Има мама.
Двама сина ги има..
Има зеленооки момичета с внучки.
Има целувки.
Има приятели.
Нови.
Преди днес е днес.
Днес е преди утре.
Вчера няма.
Умря и го погребах.
Утре ще погреба днес.
За да няма преди.
Днес е днес...






АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. РАДАН, БОЙКО И ИЛИЯ. МЕРКЕЛ, ПУТИН И КЛИНТЪН.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Еврокомисията за българската икономика:
  Малко доверие и инвестиции, много корупция и несигурност. Точка.
 *Горанов ще емитира нов заем от 2 000 000 000 евра. Без икономика торбата му е празна. А колелото на дълга набира скорост. А основният игономически закон на дедо Ванга гласи:
 Когато скоростта на колелото на дълга, надхвърли скоростта на колелото на икономиката, дълговото колело се къса и се превръща в дългова спирала, а това на икономиката се троши като руски танк Армата на парад. /Танче, поздрави Путин!/
 *Москов икономисал 500 000. Браво! А един научил магарето си да не яде. За икономия. И останал без магаре.
 *КЗК нема да има шеф. Единственият кандидат за тъкъв се отказа. Ще се избира наново. Кандидатите вече ще са двама. Отказалият се и Гълъб, от квартал Нов път у Видин.
 *Радан е виновен за всичко. Бойко е света вода ненапита. Личи по това, где ръси напоследък. Толкова глупости преди ръсеше за цела година. И журналистите да спрат да канят бежанците!
 *Илия Илиев обича да чете. Даже изяви желание да чете в затвора. Споко, Илия! То и Бисеров щеше да чете там. Колко книги непрочетени ще останат!!!
 *Българският патриарх се срещна с руския патриарх. Равен с равен. По православному. И получи заплатата си. 1 000 000 долара. Първо го помолиха с рубли, но отказа с аргумента, че БДЖ нема толкова товарни влака, та да ги прекара.
*Кубрат Пулев спаси един, где си глътнал езика. Лекар от бърза помощ, с мощен десен ъперкът, изби на противника си три зъба. На ринга пред спешно отделение.
*Нов лифт над Банско нема да има. Нов лифт над Банско ще има. Въпрос на пари. Ще има, що тия где не щат да има, немат. Или не им се дават. Пазят ги за къмпинг през лятото. Или за глоба от 1000 лева за палатка на плажа.
 *Иначе както обикновено. Една утрепана на пътя. Друга осакатена на пешеходна пътека. А у Банско взимат мерки срещу джигитите на пътя.
  *А българката, где уби древен македонски лебед не е българка, а лебедът не е убит. Древен е, ама жив.
  ОТ СВЕТА.
 *Британците проведоха референдум за или не на ЕС. След три месеца. 65% гласуваха ЗА. Там е парата.
 *А Германия мрази Меркел заради имигрантите. Ако изборите са сега, за нея ще гласуват над 50% от германците. Обичат тоя, где не обича имигрантите. За него ще гласуват 5 %. Ква я мислиме у България, ква става у Германия. Опак народ, брей. Нема Кьолн, нема под полите. Паритеееее, паритеее...
 *А имигрантите в Италия плащат толкова данъци, че Италия плаща с тях 600 000 пенсии. Не руски или български. Италиански.
 *А 57 депутати от европарламента поискаха персонални санкции срещу Путин. И още 28 прокурора, следователи и съди. Заради Савченко. Не поискаха санкции срещу Сорос. За цялостна дейност. По света и у нас. И за Обама. Такива ще поискат българските патреоти /не е грешка/.
 *А около Армагедон става все по интересно. Двама малоумници пускат бомби над мирни хора. Един руснак и един турчин. Над турци и кюрди. И некоя сгрешена по ИД. А народа бега към Европа. Не към България. Тук е Динко и не могат да припарят.
 *Пак там Иран изпробва ракета, с надпис " Ще унищожим Израел". А Израел се посмя, и помоли САЩ за некоя и друга пушка. И ще получи.
 *А у САЩ Тръмп и Клинтън. Дано спечели Клинтън. Има да връща. Нещо се присетих за едни пури, та ще ми е интересно
 *Северна и Южна Корея пак се скараха. Като семейство са. По - чести кавги, по - дълъг семеен живот.
 *Гръцките фермери!!! Гръцките фермери??? Ех тия гръцки фермери!?!
 *А у Китай Нова Година. От първи до петнадесети. У голема държава, голема Нова Година.
 *А Маша е невинна. Идвала е на гости на Гришо и са разглеждали комбината за цветни метали. Та магнезият е от там. Ако не верват, да проверят целокупния български народ. Магнезият в кръвта ни е сто пъти над нормата. Затова сме толкова издръжливи.

Р. Антов.