Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 7 април 2015 г.

ВОДЕЩАТА НОВИНА И ВОЛЕН

 Ако има човек, где още не е прозрял гениалноста на Сидеров, е крайно време да си отвори очите. Както всеки велик човек, той стигна до няколко гениални извода. Първо видя агенти на ЦРУ да проверяват наши болници. 2457 агента обикалят болниците в България и ги проверяват. Най-вече ги проверяват, как лекуват трипер. От тук, стигна до извода, че САЩ ще напада Русия. Очаква се бум на венерическите болести. Загорели натовци нема да пробират. Ще си плащат.
 Обаче най-гениалното прозрение на Сидеров бе, че НАТО ще нападне Русия през месец май. Да помрачи денят на победата. Ама върхът на гениалноста бе, когато стигна до извода, че НАТО ще нападне Русия в Украйна. Същото очакват и неколко руски управника. Некой очакват НАТО да я нападне в Молдова, а други в Грузия. Русия затова е велика. Тя не напада никога първа. Едно време Хитлер я нападна пръв. У Полша.
 А пишещия това, тайно се надява, че Волен ще се поучи от ЦРУ. Крайно време е да се поинтересува от некои специфични лечебни заведения.

НОВИНИ ОТ СВЕТА

 Днес в Будапеща се събраха външните министри на Турция, Гърция, Македония, Сърбия и Унгария. Ще обсъждат проекта Тесла. А този проект е за газопровод и газодоставяне. След направената справка, установих, че тези 5 страни са най-големите производители на газ в света. България не бе поканена, що не произвежда достатъчно. Не бе поканена и Русия. А не бе поканена, що нещо мълчи за Турски поток. Май нема да го прави. Ще има Ирански поток.
 Гърция май нема да облага с 26%  сделките с България, Ирландия и Кипър. Комисия у гръцкия парламент е сметнала, че Германия дължи на Гърция 279 милиарда долара. Американски. Комисия у Бундестага също направи сметки. После излязоха с прессъобщение:
-Ще ни хванете за топките.
 Българите в Бесарабия не щат Демократична Народна Република Бесарабия. Искат да си останат при фашистите у Украйна. По-добри са от руските фашисти.
 Руски десантчици кацнаха на леден блок до северния полюс. Блокът е изконна руска територия. Кацнаха с товар между 30 и 50 килограма. До вечерта товарът олекна чувствително. Предполага се, че същият се състои от водка.
 А в Севернодвинск се запали суперсигурната подводница  К 266 ОРЕЛ. Същата, где караше натовци да полудяват. Засега не се знаят причините, но в района са били забелязани Сорос, трима натовци и двама агенти на Мосад.Руското военно командване съобщи:
-Наще оръжия са най-добрите. В битка не се палят. Палят се във всички останали случаи.
 В района не бе забелязан Обама. Бе забелязан да бяга от пчели в Америка. От диви пчели. Нападнали го, докато чел приказки.