Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 4 ноември 2015 г.

ГРУПОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НАСРЕД СОФИЯ.

 Помните ли това момче. Михаил. Утрепаха го преди повече от година, заедно с още 14 човека, у една взривна фабрика, у дивия северозапад, на територията, где едно време е имало държава. След взрива се появиха журналисти, показаха уморени и утрепани от живота хора, вдигнаха рейтинги и си отидоха. Сега колко човека си спомнят това? Но както и да е. Сетих се за него, защото гледах телевизия. 32  загинали в дискотека. Дадоха как румънският премиер казва, че ще подаде оставка. 20 000 румънци му я поискаха. Ако не беше я подал, щеше да я поискат 40 000, после 80 000, после 160 000 ... Корупция. И на кино. А при нас е ясно кой и с чия помощ ги изтрепа петнадесетте, но никога няма да понесат отговорност. В нормалните държави е тъй. Чорбаджия - у пандиза. Всички, подписали разрешителните му - у пандиза. Съдите, върнали лиценза му - у пандиза... Ама нема да стане никога. Що си трайкаме. И гледаме протестиращите полицаи. Та за тях ми е думата.
 Първо, не искам да мислите, че съм фен на МВР. Не искам да мислите и че ги мразя. Вече ми не пука. Имам двама, трима приятели полицаи, които са читави хора. Та кво стана? Един малоумен финансов министър реши да реже привилегии, които са им дадени преди 70 години. То беше ясно какво ще стане. Цялата система скочи и плю у сурата на държавата. И я изнасили групово пред очите на хората.То у тая система всички са кръвна рода. Външни лица в нея няма. Затова се крепят. Плю и върху законите на тая държава. Що винаги е плюла върху тях, пазейки ги. Браво на полицаите! Показаха на всички, как трябва да се протестира, за да не ти отнемат нещо. Така трябва да се протестира и когато искаш нещо. Показаха още няколко неща:
 1. Че милицията е била винаги над закона. НЕДОСЕГАЕМИТЕ. Те са убедени, че те са закона. Помните ли оня двуметров милиционер, набит от момиче кинта и петдесет!? Със скъсания пагон?
 2. Държавата се управлява от милиционери, що ако тия милиционери, где протестират, бяха поискали да станат министри, нямаше кой да ги спре. Даже за избори немаше да харчим пари.
 3. Показаха, че няма държава. Те са държавата. Милиционерите. Оня милиционер, где прибира 20 лева у джоба. И оня другия, где продава подписа си за 2 000 лева, та да утрепят 15 човека. И оня милиционер, где взима 4 000 лева, за да не се разбере никога кой утрепа 15 човека.
 Нищо лично към полицаите. Искам пак да им кажа "Браво". Не е лошо да протестирате утре пак! С искане да им увеличат заплатите два пъти. Защото съм сигурен, че не им стигат. Казвам го сериозно. Ама да вземат и поканят и даскалите да протестират с тях, за техните заплати! Защото съм сигурен, че и на тях не стигат.
 ПП. И следващият път налагайте по - слабо ранобудните студенти! И те са хора като вас, само че доста по умни.