Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 19 май 2015 г.

ЗА СИЛНИТЕ И СЛАБИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ. И НИЩО ЗА АНАЛНАТА ЛЮБОВ.

 Почвам с най-горямата по теритария страна. Не може да се отрече на  Путин, че е силен президент. Не само силен, а и вечен. Когато стана президент, Русия не водеше войно с никого. После петролът поскъпна многократно, независимо от него. И руснаците живнаха. После почна да воюва в Чечня, Грузия и накрая у Украйна. После анексира Крим. А той, като силен президент, се бъркаше у икономиката и я сбъркваше. Офицер и икономика!?
 После петролът поевтиня. После ги изгониха от Г 8, БРИКС умря, а Евразийският съюз отиде в небитието. Излетяха и от Съвета на Европа и от Партньорство за мир. У Украйна гинат руски войници. На Русия са наложени санкции. Вече нема световен лидер, где да им вярва. НАТО се възроди. ЕС се консолидира. А те се чудят, откъде пари за Крим.
 А какво се случи в третата по големина държава? Дойде слаб президент с обещанието САЩ да не водят войни. Когато дойде, водеха две. Сега водят 5-6. Лошото е, че ги води и половин Европа и цел Арабски полуостров. Негрите почнаха да бият белите, а белите да ги стрелят. Социалните придобивки научиха некой да работят като гърците. Рокери се стрелят. Пълнят се с чужденци. Ама има поне едно нещо, где върви въпреки него. Икономиката. Що не се бърка в нея. Пазарът крепи САЩ. А президенти много.
 И накрая у САЩ ще има избори. След година и нещо. Обама със сигурност няма да е президент. И САЩ имат надежда. Избори ще има и у Русия. Ще избират между Путин и Путин. Русия няма шанс.

ПИСМО ДО ПУТИН.

 ДРУГАРЮ ПУТИН,
 Чудех се как да се обърна към Вас, защото видях, че сте опаковали мавсолеят на Ленин преди парада на победата. После, на парада видях и морето от червени знамена, видях портретите на Сталин, и затова се обръщам към Вас с другарю. Сигурно ще прочетете писмото ми толкова, колкото прочетохте писмото на един кретен от ББЦ. Но като български патриот и ваш фен, искам да ви дам няколко съвета.
 Оня ден ви видях да вкарвате 6 гола на хокеен мач. Ама веднага след това Канада утрепа Руските национали с 6:1. Не играйте хокей! Нека играят тези, где това им е работата. Вашата работа е да правите паради.Лошо е когато на парада некой танк спука гума, а друг се запали. Още по лошо е, когато полкът на безсмъртните захвърли портретите на дадите си на боклука. Но иначе пардът бе грандиозен.
 Струва ми се, че заради хокея недогледахте и друго. поради това и две космически руски ракети приземиха два спътника, вместо да ги околоземят. И какви глупости плещи земеделминистърът ви!?! След 6 години ще се самозадоволити с месо, а след 10 с млеко. За месото иди дойди, ама за млеко може да дои поданничките ви. И нема проблем. Ако немате доячи, ми се обедете!
 И друго да ви кажа. На футбол и хокей е убаво да умееш да лъжеш. У политиката задължително. Лошо е когато те хванат. А Вас много почнаха да ви хващат. И у лъжи, и у Украйна.
Оня ден уловили двама руски военни насред Украйна. От спецчастите Ви. Старшинка и капитан. А у Украйна нема руски войници. От пресслужбата ви се оплетоха като пиле у кълчища. Не е верно. Верно е, ама не е верно. Не е верно, ама е верно.
 Та си стегнете поданиците. Хокей ще играете през зимата. Сега излезте и кажете истината. Ето така:
-Заловените в Украйна военни са мои поданици. Православни руснаци. Озовали са се в Украйна, що са се напоркали със самогон. После са се загубили в горите на Луганск. Като изтрезнеят, ни ги върнете! Крайно време е да наложа сух режим. И на населението, и на мен.
А също така ще сменим датите на календара. Двадесет и първи век е. Нашият е спрял негде у осемнадесети.
 Приятно царуване, другарю Путин!

                                                                                                                         ДЕДА ВАНГА

ПОРЕДНИЯТ НЕВЕРОЯТНО ТОЧЕН ХОРОСКОП НА ДВЕТЕ ДВОЙКИ, ДВЕТЕ НУЛИ И ДВЕТЕ ПЕТИЦИ. ЗА 20.05.2015

 ОВЕН.
 Ще изпипвате нещата. Некой ще изпипат убава баница, други убаво напиване, трети убав секс. Третите да внимават, що покрай убавия секс, може да си изпипат убав бой.
 ТЕЛЕЦ.
 Цел ден ще правите изводи. Некой  ще правят извод за канализацията, други ще правят изводи от елмрежата, а трети ще правят грешни изводи. Най-опасно е, ако сте едновреминно от вторите и третите.
 БЛИЗНАЦИ.
 Заели сте много добра позиция за нападение и хапане. Внимавайте! Ако сте заели позицията на четири крака, тоя зад вас е заел по-добра позиция. За жените позицията нема значение.
 РАК.
 Неприятен ден. Работа. Секс нема. Ракията е свършила. Нема и пари. Добре, че има порноканали.
 ЛЪВ.
 Невероятно натоварен ден. Бъдете гъвкав! Не ставайте от леглото. В него невероятните натоварвания, обикновено са невероятно приятни. Може да го прекарате и до масата. И там натоварванията ви през деня ще са приятни. Нема да са приятни през следващия ден.
 ДЕВА.
 Важен ден. Новини и събития. Новина, где е за вас, ще стигне първо до партньора ви. После ще настъпи застрахователното събитие "средна телесна". Не оставяйте телефона си где сварите.
 ВЕЗНИ.
 Изненади и изненади. Има опасност да изнадате некой на пешеходната пътека. Или вас да изненадат там. Ама това вече не е изненада. Вардете се да ви не изненадат у одъра с грешен човек!
 СКОРПИОН.
 Пробив в плановете ви. За да нема пробив, не правете планове и не мечтайте. На околовръстното осъществена мечта струва 15 лева. За жените мечтата е у сексшопа. Около 50 лева.
 СТРЕЛЕЦ.
 Лутате се от крайност в крайност и не ги виждате. Ударете половинка водка. Така ще видите,че крайностите са стени и дувари . Ако пак ги не видите, ще ги усетите.
 КОЗИРОГ.
 Кипите от  енергия. Не се надценявайте! Е= МхСхС. Ако М е много голямо, не е убаво. Отслабнете! Ако е С, може да те снима некоя камера, и да те глобят за превишена скорост. Пак не е убаво.
 ВОДОЛЕЙ.
 Ден за любов и секс. Ще ги получи следващата зодия. Вие ще получите полагащия се на Рибите бой.
 РИБИ.
 Най-после секс и братска любов. Много. За тия, где искат секс, е братската любов. За другите е сексът. Не се оплаквайте, що може пак да има бой!



ПИСМО ДО БОЙКО БОРИСОВ. НОМЕР ДВЕ.

 Г-Н ПРЕМИЕР МИНИСТЪР,
Чух, че ще върнете парите, где сте изхарчили за правителственият хеликоптер. Винаги съм знаел, че сте пич. Лошото е, че винаги Вие и колегите Ви, сте се правили на  по-пичове от нас. Не знам това заради висините, в които се реете ли, заради това че сте, или затова, че ние не сме. Аз лично не искам да ми връщате парите за полета. Правителствените машини са за да лети с тях правителството. Нема да ходите пеш, я. Ето какво искам. Искам да живея у нормална държава! Не искам да ме правите луд и щастлив с колегите си от всички политпартии!
 Искам от всички само едно:
-Върнете парите за лентите, где режете!
 Та да конкретизирам. Разбирам, че идват избори. Правил съм. С ладата. А вие ги правите с ленти. Министри седат у служебните коли и тръгват но градове и паланки. Без изключение дали са от ГЕРБ, Кунева, Мунева, ДСБ....Седат на служебни коли шефове на агенции от всички политцветове. Седат областни, замобластни и кметове. От БСП, ДПС, СДС,... И тръгват към лентите. Тръгвате с наще пари, едни гърди пред нас. И разбира се, първи стигате до лентите. И ги режете.
 А до финала се готви курбан чорба. Гореща. Ние я духаме и лапаме.
 После ви псуваме четири години,  а после пак ги режете. На парлементарните избори е същото.
 Затова на хората им е мъчно за каскета от Правец Тогава немаше ленти. Имаше честни избори. Избирахме Иван. То май пак натам отива.
 Това исках да ви кажа, г-н премиер. Нема пичове и по-пичове. Записано е у конституцията. И у наказателния кодекс.

                                                                                                                               ДЕДА ВАНГА.