Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 18 април 2015 г.

ПУТИН ПРОТЕГНА БРАТСКА РЪКА НА САЩ. ЩЕ РАБОТЯТ ЗАЕДНО ЗА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! МИР! МИР! МИР!

 Днес е велик ден за САЩ. Великият лидер, на великата Руска федерация, великият президент Путин даде интервю за държавната руска телевизия. Това са истинските световни лидери. Винаги готови да протегнат братска ръка. Цитирам:
 -Русия и САЩ имат общи интереси и трябва да работят заедно.
 Имаме несъгласия по някои международни проблеми. Същевременно обаче имаме нещо което ни обединява и ни кара да работим заедно. Имам предвид да направим световната икономика по-демократична, балансирана и премерена, за да имаме по-демократичен световен ред. ИМАМЕ ОБЩИ ЦЕЛИ.
 Интервюто му хвърли света в потрес, ама най-потресе руснаците, тръгнали на бой свещен. Сега нема с кого да се бият. Затова седнаха да пият.
 Световните лидери се скъсаха от смях. Десетина от тях му изпратиха тълковни речници на руски. Да прочете какво е демокрация, икономика и баланс.
 Обама приветства интервюто и му написа у фейсо:
- С удоволствие САЩ ще работи с вас. Няма да работя аз, що ми изтича мандата. Втория. То и вашият изтече преди години, но там е друга демокрация. Президентът ви може да променя конституцията и да е президент до гроб.
 У източна Украйна се стягат за бой, с думите:
-Пак лъже.
 А лекуващият го лекар каза:
- Днес другарят Путин смени водката. Явно у новата метиловият алкохол е по малко и не му се привижда американска агресия. От утре ще пие само такава.
 А пишещият това се скъса от смях. Щастлив е, що България най-после НЕМА да воюва с Русия.