Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 13 февруари 2018 г.

НОВИНИТЕ


Снимка на Роси Антов.

 ОТ СТРАНАТА
*България решава задача за първи клас. Следната: Ако панталоните на момчето струват 10 лева а роклята на девойчето 20 лева, какво ще намерите когато бръкнете в гащите на бащата на децата?
*Днес ГДБОП  има годишнина. Понеже нема вече организирана престъпност, празненствата ще се финансират от неорганизираната престъпност.
 *Пак кадри с шокиращо насилие върху деца. Учителки крещят. Ако продължава така, утре ще започнат и да ги бият. Бах ти? Светът се джендъроса. Тия ученици сакати ли са, та не вкарат даскалите в правия път. А родители не искат камери. Детски градини искат.
 *Истинските българи даже в Германия са българи. На един рожден ден на дете, показаха на децата, че истината е в юмруците, а не в думите.
 *А електронно правителство няма. ГЕРБ е зает да бори корупцията. За целта ще се проверява нивото на шум на колите когато минават годишен технически преглед. Ще тръгне на лов за незаконни таксита. А службите задържаха терорист. Истински. НАП издаде даже удостоверение на един, где дължи 1 стотинка. След като я плати.
*Иначе нормалните неща. В София смог, За да го няма, трябват пари. За целта кметицата смята да вдигне цената на билетите за градския транспорт.                                                                           *Опа. Идея. За кметове и учените от БАН. Установих, че в Горни Лом Видинско въздухът е кристално чист. Давам им тема за докторат. Как липсата на градски транспорт води до кристално чист въздух.
 *А в София се събират министри от 30 държави. За туризма. А трябваше в Банско да отидат. Да видят кво е туризъм. Или в Плешивец. Видинско.
 *Пак опа. До пет години от Ботевград до Видин ще има трилентов път. И тунел ще почнат под Петрохан. Това министрите го казват, не аз. Аз само питам. Земни години ли, Сатурнови  ли, или пет години Уранови?
  ОТ СВЕТА.
*Путин звънна на Тръмп за да се разберат по мъжки. За отношенията между Израел и Палестина.
*А в Руския тече обява: Поради драстичното намаляване на личния състав на армия Вагнер, набираме доброволци. Доброволците ще разберат, че са доброволци, когото получат повиквателните си заповеди за доброволци.
*Ким Чен Ун похвали Южна Корея за олимпиадата. Джендър май е станал. Квото и за значи.
*А тия дни в Китай започва Годината на Кучето. Десетки милиона виетнамци ще уважат празненствата.
  *Времето. Заключено е. Яко.
  *Спорт. Кой спортува у тоя студ?