Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 4 август 2015 г.

ЕПОХАЛЕН НАУЧЕН ТРУД ЗА ЖЕГАТА, СПАСЯВАНЕТО И ПРАВЕНЕТО НА БЕБЕТА У ЖЕГАТА.

 Днешната наука разделя жегата на два основни типа.
 1.Естествена жега.
 2.Изкуствена жега.
 Изкуствената жега се раздела на няколко подтипа.
 1. Жега от климатик, печка или пожар.
 2. Жега от препиване.
 3. Жега от зор.
 Тук няма да се спирам на изкуствената жега, що тя зависи от нас. Ще се спра на естествената. Тя също се разделя на няколко подвида.
 1.Слънчева жега. Тази жега се дължи на прякото слънчево греене, при което слънчевият вятър прониква в главите, разтапяйки мозъка ви. И тъй като нищо не може да го спре, отнася голяма част от него сред звездите, където го поглъщат черните дупки. Някои хора не бива да се притесняват от това, що у главите си имат вакум. А вакум нема как да бъде отнесен.
 2. Облачна жега. Тази жега е по- страшна от първата. Тя остава затворена между облаците и земята, и няма къде да отиде. Затова напада цялото ви тяло. Ако имате мозък, първо атакува него. После ви разтапя като восък и се стичате в напуканата земя. И отивате не сред звездите, а  при дяволите. А там е по - страшна жега.
 3. Дъждовна жега. По страшна от втората. Не стига, че е затворена между облаците и земята, ама върхеу нея се излива вода, която кипи, изпарява се и влажността на въздуха става 1769%. Тогава се сварявате и вие, и мозъкът ви и даже джапанките. И се изпарявате. Ставате облак, отгоре ви напича слънцето, падате като дъжд и пак се изпарявате. Ужасът е пълен.
 4. Нощна жега. Най - страшната. Не стига, че слънцето е пекло цял ден, а изгрява и луната. Некои учени лъжат, че не излъчва топлина. Идиоти. Тя свети над цялата земя, не излъчва, а една улична лампа свети на нея си , а топли като ядрен реактор. Топлина излъчва и асфалта, тревата, реката, звездите, небето.... Прибираш се, а климатикът изгорел. Вадиш от хладилника динята с мастика и вечеряш. И идва съседката, та да те нагледа, да не си умрел у жегата. И И става лошо от жега. Ти се сещаш, че си чел нещо за хладни чаршафи и я носиш до одъра, та да я спасиш. А чаршафите като току що изгладени с ютия. Ама нали си спасител, требва да спасяваш. И почваш спасяването А пот се лее като из ведро. Косми лепнат. Плъзгаш се, ама сутринта си си изрезал ноктите на краката, и не моеш се запънеш. И от зор умираш. Гарантирано. Ако не вервате, проверете статистиката. Най - много народ мре у жегите и у одъра. И през януари, февруари и март се раждат най - малко деца. Трябва да си Супермен, ако направиш бебе у жегата.
 Това е най - същественото за жегите. Ако тия дни не умра от жега, ще довърша епохалния си труд.