Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 6 октомври 2018 г.

НОвИНИТЕ

АНАЛИЗ НА СЕДМИЧНИТЕ НОВИНИ.
Държавата ще плаща заплатите на духовниците. Равни с тези на учителите. С парите от имотите черковни и даренията за имотите черковни, духовниците ще се извисят духовно. Ще ги извисяват духовно Катя и колежките на Катя от околовръстното. Срещу 15 лева.
В София слагат плочки. Софиянци не искат плочките. В Плешивец не слагат плочки. Плешивчани искат плочките, които софянци не искат.
Борисов инспектира ремонт на път в Украйна. Майко мила.
Манолова Мая се бори за правата на хората с увреждания. Майко мила! Представям си как се бори с Бойко Борисов. Те комунистите освен да се борят за нещо, не умеят нищо. Имат даже и правило, което следват винаги. Кратко и ясно. БОРБАТА ПРАВИ ЧОРБАТА... И ЧЕРНИЯ ХАЙВЕР С ШАМПАНСКО.
На летище СОФИЯ има бездомна кобила. В парламента има 200 говеда. С по няколко дома.
Работодатели искат да назначат бежанци на работа. Ама нема. Динко ги прецака здраво.
Маринов заяви, че администрацията в МВР е сведена до минимум. Като гледам опашките пред гишетата в меверетата съм сигурен, че е сведена и под минимума. Сведена под минимума е и работата, която върши администрацията.
Непоставен знак за максимална позволена скорост на бул. България докара глоби на 20 шофьори. Не докара глаба на тия, где забравиха да сложат знака.
А Путин заяви, че България се е прецакала с ЮЖЕН ПОТОК. От историята знам, че когато Русия заяви, че България се е прецакала, обикновено България е прецакала Русия.
ОТ СВЕТА.
Путин помоли ЕС да възстанови Сирия. Има древнотатароруска мъдрост. РУСИЯ ЧУПИ, ЕС КУПИ.
В Москва се срещат Русия, Северна Корея и Китай. Да подпишат тристранния пакт.
Тръмп е ужасен, че американската военна промишленост е в ръцете на Китай. Путин не е ужасен, че Сибир е в ръцете на Китай.
Казахстан се сбогува с кирилицата. Точка.
Ердоган бори инфлацията. Издал е указ, че забранява инфлацията. Инфлацията явно още не е прочела указа на Ердоган.
Брекзит май ще излезе солен на британците. Дано не излезе солен и на ЕС!
А в САШ един шляпнал една по дупето преди 78 години. Осъден е на смърт. Тъй като не е имало останали живи свидетели, бил осъден по веществено доказателство. Фактът, че жената има дупе изиграл решаваща роля. Не помогнала и пледоарията на адвоката, който заявил:
- Господа съдебни заседатели, това прилича ли ви на дупе?
Извиканият съдебен експерт оборил аргумента с думите:
- Щом сере е дупе.
Край на новините.