Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 29 април 2015 г.

ЗА ЛЮБОВТА НАСИЛА. И ЗА ЛЪЖАТА. И ЗА ИСТИНАТА И ПАРАДИТЕ НА ПОБЕДАТА.

 Тая вечер съм настроен миротворчески. Не мразя Русия. Не обичам САЩ. Обичам БЪЛГАРИЯ. Обичам я такава, каквото е. И се надявам да стане такакава, каквато аз искам.
 Какво стана за една година!? Русия бе далеч. САЩ бяха още по далеч. Имах и имам приятели руснаци. Много. Имам и малко от Америка. Десет пъти по-малко. Не ми дремеше за газ, войни и братска любов. Нещата вървяха на добре. И после Путин освободи Крим. И не само го освободи, а и увеличи с него територията на РФ. Това не ми хареса. 21 век сме. После виновни за това се оказаха САЩ и ЕС. После почна да освобождава руснаците и в източна Украйна. И после стана страшно.
 Пиша нещо за Русия, и веднага ме питат за САЩ. Не пиша нищо за Русия, и пак ме питат за САЩ. После разбрах, че има БРИКС, който ще погребе САЩ. Разбрах, че СИРИЗА ще погребе ЕС. Разбрах, че трябва да мразя НАТО и ЕС. Разбрах много неща, ама понеже не вярвам на празни думи, реших да проверя.
 Статистически. Та аз живея по-добре от 99% от руснаците и по зле от 99% от американците и европейците. У Русия трепят 12 на 100 000,  у САЩ 4 а у България един. У Русия живеят 7 години по малко от нас, а ние 7 по-малко отколкото в ЕС... Що тогава да  мразя ЕС и що да не искам да съм като тях!? Призовават ме да обичам евразийския съюз, а такъв няма и няма да има. БРИКС умре преди да се роди. Златна рубла нема. Има рубла, 70% по евтина от миналогодишната. Православен съм. Източноправославен. Православието ми стига до Цариград. Там президенти целуват ръцете на поповете. У Москва поповете целуват ръцете на президентите. У Москва е мумията на най-големия антихрист в историята на човечеството. Там искат да е и столицата на православието.
 В Русия празнуват победите. Ще празнуват и на девети май. Победата в една война, где те и  Хитлер разпалиха. С парад на оръжия. На трибуната ще стоят ветерани победители с пенсия 200 евра. После ще я поливат. А у Берлин трибуни няма да има. Загубата ще поливат ветерани с пенсия 2000 евра.
  Ще празнуват победата и в цяла Европа. Едни на осми, едни на девети май. Никой няма да я празнува с парад на оръжия. Ще я празнуват с балони.
 А САЩ е далеч. Там не празнуват победи. Що са обречени. Обречени на победи. Държава, у която е има филм като "Коса", няма как да загуби. Даже и като губи война.
 То може да пиша 1001 нощи, ама файда нема. Не мразя и не обичам никого повече от това, где заслужава. Мразя да ми казват, какво и кого да обичам.
 Обичам водката. Обичам и бърбъна.
ПП. РИСУНКАТА Е НА ВЛАДИСЛАВ МИХОВ ОТ гр. ВИДИН.


НЕВЕРОЯТНО ТОЧЕН ХОРОСКОП ЗА 30.04.2015. САМО ЗА ЛЕВСКАРИ.

ЗА ВСИЧКИ ЗОДИИ.
Утре ще имате главоболие. Едни от кеф, други от препиване.
 Ще имат главоболие и феновете на ЦСКА. От яд.
 Нема да имат главоболие утре феновета на "Лудогорец". Ще имат вдруги ден. Тогава ще осъзнаят, кво стана днес.

НОВИНИТЕ. 29.04.2015. ЗА ДНЕШНИЯ АТЕНТАТ В БЪЛГАРИЯ, ЗА ПОРНОЛИДЕРИТЕ И ПРЪЧОВЕТЕ НА ПОКРИВА. ПАРАД НА ПОБЕДАТА, СУПЕРТАНК И СУПЕРГЪРЦИЯ.

  ОТ СТРАТАТА.
 ТВ7 не ще да си плаща борчовете към КТБ. Журналистите, работещи в нея я бранят със жива верига. Утре борчовете на телевизията, где създаде Бареков ще бъдат върнати от всички българи. Що сме умни
 Полицията чака атентат в България. Все още. Пропуснаха да забележат, че атентатът се състоя. 1/3 от Плевен е без ток. Атентаторите продадоха жиците и вече лапат пържоли с червено вино. Утре ще има нов атентат.
 Областният председател на ДПС у Враца зарази фейса с порновирус. Хванал го от гледане на порно. Утре ще го зарази областният лидер на "Атака". С гейпорновирус.
 А у едно село, един овчар седнал да закусва с мастика. Това било използвана от 12 кози, 2 ярета и 2 овце. Цял ден не могат да ги свалят от покрива. Психолози от цяла Bългария ги

ВОДЕЩАТА НОВИНА НА 29.04.15. ЗА АТАКА, ИДИОТИТЕ, ВАКСИНИТЕ И ЦИГАНИТЕ.

 Днес "Атака" внесе в НС законопроект  за отпадане на  задължителната имунизация. Имало много вредни последици, а най- вече водела до идиотия. И тук следва логичният въпрос, как точно ваксинирането води до идиотия. А че води, води. Всички депутати от "Атака"  са ваксинирани. Но явно има и друга причина за идиотията. Ваксинирани са десетина милиона българи, ама не са станали идиоти.
 А за ползата и вредата от ваксините нема нужда да се обяснява. Особено на идиоти. Примери в историята много. Ето един пример, който е едновременно и пример за българосъветската и българоруската дружба.
През петдесете години в СССР се правят планове, да се започне производство на ваксина против детски паралич. Българските комунисти решават да имунизират българите

НОВИНИ. 29.04.2015. БИСЕРОВ, ГРИША И МАША, СИСИ У МАНАСТИР И БАЛТИМОР.

 ОТ СТРАНАТА.
 В катастрофи загинаха петима тинейджъри. ПЕТИМА.
 Разследващите установиха, че засега Бисеров е завлякъл седем милиона. ЗАСЕГА.
 Стойнев съобщи, че у БСП се самоизяждат. Голям глад.
 Мазетата у Пловдив са станали плувни басейни. Засега у тях плуват само лайна.
 Руската ТВ МИР 24 съобщи, че Маша и Гриша се разделят. За да повишат спортните си успехи. Така свършва международната дружба. Интересът клати феса. Понякога клати и топките.
 Ще освещават обновения гингински манастир "Св.Св. безсребреници Козма и Дамян". За целта от Гърция ще дойде чудотворната икона "Надежда за обезнадеждените". СРЕБЪРНА.
 Сеизмолог каза, че у България скоро не се чака разрушително земетресение. Не се чакаше такова и у Непал.
 Нивата на реките спадат и ще спадат. Нема да спадат нивата на цените.
 А русата Златка била изгонена от манастир. Забравила да си сложи сутиен. Вой надали монахините. От злоба. Вой надали и монасите. От кеф. Не всички монаси. Евромонасите мълчали. Монахът, който я извел, каза: