Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 2 май 2015 г.

НЕВЕРОЯТНО ТОЧЕН АСТРОЗВЕЗДЕН ОЗВЕЗДЕН ХОРОСКОП ЗА 03.05.2015.

 ОВЕН.
 Ще имате проблеми с главата. Споко! След втората ракия нема да имате проблеми с главата. След петата нема да имате никакви проблеми.
 ТЕЛЕЦ.
 Не се захващайте с нищо ново, що нема да го довършите. Добършете това, где захванахте с партньора си на втори. Било бутилка, било секс.
 БЛИЗНАЦИ.
 Невероятно добър ден за справяне със служебните задължения. Лошото е, че е почивен. Понеделникът ще е невероятно лош за същото.
 РАК.
 Ще получите признание и ще ви възнаградят. Едни ще бъдат възнаградени с шамари, а други с точилка по главата. Носете каска!
 ЛЪВ.
 Ще сте в чудесно настроение цял ден. Ще сте в такова и когато чакате в задръстването. Ще ви държи и докато сменяте спуканата гума. После ще ви изпущи.
 ДЕВА.
 Следвайте желанията си. Преди да ги последвайте се огледайте! Има опасност да ви следва половинката ви.
 ВЕЗНИ.
 Ще съчетаете полезното с приятното. Трябва да имате впред вид, че полезното над 300 грама е вече само приятно.
 СКОРПИОН.
 Ще почивате цял ден. Ще разберете, че почивката е приятно занимание. Ако ви хареса повече от секса, веднага сменете партньора си!
 СТРЕЛЕЦ.
 Ще сте тъжни и няма да знаеш защо. След бутилка червено ще разберете що сте тъжен. След втората ще се будите, от какъв зор сте били тъжен.
 КОЗИРОГ.
 Всичко ще върви по план докато се обърка. После ще се усетите, ме планът на плана е бил тачно такъв.
 ВОДОЛЕЙ.
 Ще има напредък в отношенията с партньора ви. След като не сте говорили два дни, ще проговори и ще ви прати на майната ви.
 РИБИ.
 Имате нужда от промяна. Подушете чорапите. Ако миришат и стоят изправени, ги сменете.


ВЕЧЕРНИТЕ НОВИНИ НА 02.05. 2015. ПЛИСКА, СТРЕЛЧА, ПАНАГЮРИЩЕ И ЧЕВРЕМЕТА. РОМИ И ПОМИЯРИ. ПРИНЦЕСИ, МИР И МАСКИ...

 ОТ СТРАНАТА.
 Преди 1150 години, България прие християнството. Това я направи държава и я запази през вековете. Тогава в степите на североизток от нас нямаха даже села, камо ли християнство и храмове. Заедно празнуват патриарх, премиер, президент и един, где е цар, ама не е баш цар.
 На Оборище затрупаха паметника с цветя. Априлското въстание е началото на свободата. Поднесоха ги българи българофили.
 У Стрелча русофили откриха паметник на Жуков. Същия, где командваше армията, която на шести септември нахлу в България и я окупира. После поднесоха цветя. Не поднесоха цветя на паметника на Оборище. Тоя, где им даде пари за паметника на пълководеца  и за цветята, не им даде пари за цветя на тоя на Оборище. А те свой пари не дават. Така са научени. А един от съседната кръчма каза:

НОВИНИТЕ ДНЕС.02.05.15. ОРДЕНИ, ЦИГАНИ, МЛЕКОНАДОЙ И ДРУГИ ДЖАДЖИ. ЕВРОПА, ПСИХИАТРИ, ПСИХЯСАЛИ И КРАСИВА КРИМСКА ПРОКУРОРКА С ГОЛЯМ И МЕСЕСТ НОС.

 ОТ СТРАНАТА.
 Патриарх, премиер министър, президент и цар са на събор у Плиска. Там патриархът ще раздава ордени. Църковни. Орден ще получи православния ни цар, где се кле у републиканската конституция... Ама пък що неща си прибра после!?! Военни ордени ще раздава президентът. На 06.05. Предполага се, че такива ще получат Волен и Миков. За антивоенна дейност срещу войната срещу Русия.
 У Смолянско не щат плосък данък. Искат позакръглен. Като убава невеста от оня край.
 У София протест срещу циганите. Протестиращите искат оръжие, та да се пазят от тях. Един минаващ циганин каза:
-Недейте тъй бе, братчеди. Че ви го откраднем преди да сте го купили, и пак нема с кво да ни пуцате.
 Млекопроизводителите ще протестират срещу ниската изкупна цена на млякото. Мандраджии ще протестират срещу високата изкупна цена на млякото. А млякото нема да протестира. Направо ще се развали.
 Ревнивци купуват шпионски джаджи. Да следят половинките. Половинките им наемат детективи. Хем да следят шпионските джаджи, хем да