Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 29 март 2018 г.

НОВИНИТЕ. 29.03.18. ИЛЮМИНАТИ И БАБА ВАНГА. ПЕДОФИЛ ОСТАНА БЕЗ ИНТЕРНЕТ.

Снимка на Роси Антов.ОТ СТРАНАТА.
 Британският посланик в България изреди прегрешенията на Русия. Грузия. Крим. Донбас. Сирия. Лъжи. Убийства в Англия. И за финал НОВИЧОК. Един път със стомна за вода бива, два пъти бива, ама тия се самозабравиха.
 40% от българите вярват, че светът се управлява от илюминати. 100% вярват на баба Ванга. 237% вярват на Путин. А 357% ги ръси кемтрейлс.
 Кметът на Сопот на прокурор. Откраднал десетина милиона лева. Нинова го защити с думите: Никакъв прокурор преди да открадне поне 20 милиона!
 ГДБОП предупреди, че България е станала обект на кибератака. Споко! Нали не е изгонила руски разведкаджия.
 Въоръжени задигнаха 200 000 лева. В Плевен. Глад мори народа.
 А едно девойче от Пловдив спечели стипендия. От 500 000 лева. Невъоръжена.
 По заповед на премиера проверяват бомбоубежищата в София. Предполагам, че се притеснява да не почнат пак да ни бомбардират американци и англичани. За годишнината от първите бомбардировки. Пак по тоя повод български патриоти поднесоха цветя на МОЧА.

ОТ СВЕТА.
 Българка бе избрана за общински съветник в Холандия. Жална им майка холандска.
 Русия смята, че победител в студената война между нея и запада ще е Китай. Тия почват да изтрезняват. И разбраха, че Китай е вече в Сибир. Късно е либе за китка.
 Във Франция един се опита да сгази войници. Сега бяга от войниците, които смятат да го пратят при стоте девственици, като преди това му резнат череслата.
 Северна Корея тръгна по света. Бавно и сигурно.
 В САЩ днес не са утрепали никого. Засега.
 А в Камарово митинг в подкрепа на Путин. Скандират нещо за майката на Путин.
 Еквадор спря интернета на Асандж. Кремъл е възмутен.

ВРЕМЕТО. Слънце и щъркели.

СПОРТ. Наздраве!