Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 25 юни 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 25.06.15. ТАНКОВЕ, ЦИГАНИ И БОНБОНИ СРЕЩУ СЕКС. И ЗА ЕДНО КУЧЕ, ЕДИН МЪЖ И ЕДНА ЖЕНА.

 ОТ СТРАНАТА.
 *В България дойдоха два американски танка. Съюзнически. У Украйна дойдоха двеста руски танка. Освободители.
 *У София циганите организират международен протест. С тях ще протестират и роми. Тоя път агитките нема нужда да одат до Гърмен и да харчат чужди пари.
 *Пак у София ще протестират срещу банките хора, где са имали връзки в банките, и са взели кредити в швейцарски франкове. Тия, где са взели кредити в руски рубли ще им се смеят отстрани. Нема да им се смеят тия, где взимат заплатата си в руски рубли.
 *У Стара Загора ще се създаде комисия, от съветници, где да каже, где да се построи паметник на хан Тервел. У София ще се създаде подобна, от интелектуалци, где ще каже, кои паметници да бъдат съборени, що не са паметници. Предполага се, че ще останат оня пред НДК и оня, с ония, с шмайзерите.
 *А у Плиска бе открит луксозен гроб. Предполага се, че е на първия български мъченик, Енравота. Утрепал го е баща му. Пак той сигурно е направил и гроба. След стотина години ще бъдат открити гробовете на десетина милиона български мъченици, живели между 09.09.44 и 25.06.15.
 ОТ СВЕТА.
 *Гърция играе покер с ЕС. Заложена е Гърция. Отсреща залагат пари.
 *Македония и Гърция са на път да се разберат за името на първите. От другия месец Македония ще се казва България 2.
 *У Армения протестират. Според Русия, това са украинците от Майдана. Пратени са от САЩ. Ако човек се вгледа добре, ще види доста украинци. Те са мургави, чернокоси и с гърбави носове.
 *Най- продаваната кола у Китай и света е китайска. Най- продаваната у русия е Лада. Ама нема. Заводът не работи от 22.06.15. Нема части.
 *А вестник " Комсомолска правда" съобщи, че бандити ще направят нова Джуна по ДНК на сина И, та да вземат имотите И. Бандитите не съобщиха нищо. Сигурно ще направят сина И, по ДНК на сина И. По лесно е.
 *Обама се извини на Оланд и обеща да не подслушва никога повече. Що му остава още малко. ЕС, Русия и Китай не обещаха да не подслушват. Що явно не подслушват. Подслушват само американците.
 *У Австрия бе задържана даскалица, где давала бонбони с марихуана на момчета ученици. Предполага се, че в замяна е взимала нещо друго. Анално, вагинално и орално.
 *А негде, некакъв трябваше да избира между жена и куче. Сега има куче и много жени.