Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 22 май 2015 г.

ПОРЕДНИЯТ НЕВЕРОЯТНО НЕВЕРОЯТЕН ХОРОСКОП. ЗА 23. 05. 2015.

ОВЕН. Ще ви налетят емоции. Ако гледате кошери, има опасност да ви налетят и пчели, и емоции. Докато се чукате с извънбрачната си връзка, емоциите ще ги последва спукан презерватив. Следват още много емоции.

ТЕЛЕЦ.Търпение и пак търпение.И пак търпение. Ще се справите. Няма да са търпеливи тия, где са с диария. И правилно. Ако са търпеливи става зле. У секса пак ще се изклатите търпеливо и рутинно с половинката си.

БЛИЗНАЦИ. Над вас грее щастливата ви  звезда. Това не значи, че трябва да правите глупости. В един момент тя може да се скрие зад някой облак, и да немате щастлива звезда. Представете си, че това стане, докато се чукате със съседа или

НОВИНИТЕ ДНЕС. МАСОВИ ТРЕПАНИЯ И КОН ЧОВЕКОЯДЕЦ. И ЛЮБОВ БЕЗ АНАЛЕН СЕКС.

ОТ СТРАНАТА.
  • Три деца се утрепаха. Засега три.
  • Една утрепа мъжа си. Една засега.
  • Не можаха да съберат подписи за промени в конституцията. Засега.
  • У едно село цигани бият българи. Досега, ама отива на към засега.
  • Фермерите не бият никого. Засега.
  • Божидар Димитров подлъгал Лавров за Македония. Великият историк не беше ли велико ченге?! Нема извинение от никого. Досега, засега и во веки веков.
  • Бесен кон изяде дете на 5 години.
  • Василев с нов тефтер...
  • Е нема такава държава. Това са новините. Добрите ги не пишат. Затова не трябва да ги четете. Излезте в дъжда! Язък за дечицата. Язък.
  • Време е и Свети Петър да погледне какво пише у

СКОРО РУСИЯ ЩЕ НИ ОСВОБОДИ. ПАК.

    Путин награди Лавров с орден " За заслуги към отечеството". Явно го е заслужил. След некой и друг ден ще го награди пак. С орден "Герой советского союза". Велик пълководец и велик външен министрър! Явно те не грешат никога. За да постигнат целите си, са готови на всичко. Само слепите не виждат какво правят.
    Ама не това ми е думата. Оня ден Лавров мимоходом спомена, че България и Албания ще си поделят Македония. Предполага се, че велик министър не може да говори празни приказки. Те трябва да почиват на някакви неоспорими данни. Предполага се, че тези данни са дадени от великите руски разузнавателни служби. А най- вероятно от самия Путин.
    Разделяй и владей. Това го умеят. Погледнете Украйна! И Грузия! А Приднестровието?...
    Какво се случва тук. Сърбия е кандидат за влизане в ЕС. И Албания. И Македония. И Босна и Херцеговина. Кандидат е и измисленото Косово. В ЕС са България и

Е НЕМА ТАКЪВ КЕФ.

   Цял ден съм се ядосвал. Жега. Свършвам работа и се прибирам. Утре съм почивка. Пускам телевизора и оттам ме залива помия. И се сещам за един приятел. На язовира е. Помоли ме утре да отида до него, що има работа в града. Раницата ми е винаги готова. Грабвам я и след половин час съм при него. С малкото ми синче. На гости ми е. От странство.  Що да чакам утре.
    А Пешо е щастлив. Пешо шарана. Име с което ще го помнят, когато са забравили и Борисов, и Живков, и Путин. Точно слагат масата. Когато разбира, че и там ще спим, ме повежда и ми обяснява утрешните ми задължения. Ще се прибере в града още тая вечер. Ето какво нарежда:
    - Това са ми зайците. Оня ден ми ги подариха. Даваш им гранули сутринта и на обяд! Това е въздушната пушка. Утре ще дойде едно женско куче. Ще го познаеш, що има малки. Там съм оставил хляб и кокали за него. Няма да стреляш по него, що трябва да