Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 20 май 2015 г.

УЖАС!!! ПРЕЛИВНИЦИТЕ ПРЕЛИВАТ!!!!

Прочетох,че водата на язовир "Искър" е десет сантиметра под преливника му и има опасност от преливане. Като човек израсъл по язовирите, искам да ви кажа нещо: Другари, преливниците на язовирите се наричат преливници, за да прелива през преливниците водата, где трябва да прелива през преливниците. Така,че не се безпокойте! Безпокойте се когато водата, где требва да прелива през преливниците, прелее не през преливниците,а през непреливниците! Щото тя има свойството от регламентирани непреливници да прави нерегламентирани преливници. И докато ги регламентират, ке ви отнесе прасетатата у барата. Лека нощ!

НАЙ-ВЕРНИЯТ ХОРОСКОП!!! ДВЕТЕ НУЛИ, ДВЕТЕ ЕДИНИЦИ, ДВЕТЕ ДВОЙКИ И ДВЕТЕ ПЕТИЦИ. 21.05.2015. СКОРПИОН, РИБИ И ОСТАНАЛИТЕ ДЕСЕТ.

СКОРПИОН.
В полунощ ще сте до язовира. Ще пиете студена ракия. Много. Ще се къпете. Много. Секс няма да има, ама може и да има. Ще има печен на скара сом.
После ще гледате звездите и ще правите хороскоп за петък. Двоен хороскоп, що звездити тази вечер ще са двойни. Може и да стане троен. Ще слушате щурците. Ще ви гали вятърът. Ще изпушите две кутии цигари. Утре ще ви се пие вода. Почивка сте. Ще се къпете и ловите риба. Нема интернет, нема новини. Ракия нема да пиете, що ще се прибирате. А нема да ви се прибира. Хич.
    Деда ви Ванга е сигурен, че тоя хороскоп е верен. Що след малко е там, па е и тая зодия.
    Рибите днес нема да ядат бой. Секс може да има, ама скорпионът да не разбира, що тогава ще има и бой. Жено, внимавай! Секс може да има за един друг скорпион. Само да ми вдигне телефона. Ако още е сърдит, секс нема да има. И за дедо, и за скорпионката.

ПРИЯТНА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ ЗОДИИ! УТРЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ 10 ЩЕ ИМА ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ. НЕКОИ  ЩЕ РАБОТЯТ.

СЛЕДИЗБОРНА ПРОГРАМА НА НАЙ-НОВАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ. САМО В ОСЕМ ТОЧКИ. ПОДКРЕПЕТЕ МЕ, ЗА ДА НАПРАВИМ ОТ БЪЛГАРИЯ ГРАДИНА!!!!

Гледам цялата дивотия наоколо и си мисля, защо да не участвам на изборите. Програма имам. Ето я. Кратка, ясна и подплатена с числа. Не е предизборна:

Следизборна програма на партия "Да направим от България градина":

  1. Ще национализирам всичко /без невестите/. 
  2. Ще назнача за управители 99% от бивши и настоящи политици /1% оставам, за да не засегне някой/.
  3. След 4 години ще им прибера всичко откраднато /те ще съберат доста/.
  4. С тези пари ще направя минималната пенсия 6745$/на месец /според разчетите ми/.
  5. Всеки български гражданин ще се пенсионира на 18 години.
  6. Детските добавки ще са 6744$ на месец и ще се плащат до пенсия.
  7. С останалите пари ще купя 23 567 булдозера и 23 569 трактора с плуговете. И 23 569 сеялки.
  8. Ще ги наредя на сръбската и македонска граница, ще съборя всичко до

СУПЕРНОВИНИТЕ ДНЕС.20.05.15.ЗА ИЗНЕНАДИТЕ В ГРЪБ, БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА И ЖЪЛТИТЕ КОДОВЕ У ГАЩИТЕ. И РАЗБИРА СЕ ЗА РУСИЯ И САЩ.

 ОТ СТРАНАТА.
 Млад човек изненада Б.Б. в гръб. НСО ще проверява защо. Според мен нема нужда от проверка защо. Трябва да проверят как.
 Днес правителството ще решава за промените в условията за пенсиониране. Докато реши, нема да има жив пенсионер.
 През юни у София ще броят бездомните кучета. През юли ще броят бездомните българи.
 Ще осветляват кражбите у КТБ. Надяват се ярката светлина да заслепи електората, та да не види другите кражби.
 Руският вестник "Спутник" пише, че българските войски на Македонската граница предизвикват тревога за намеренията на България. Струпването на сръбски, албански и гръцки  войски на границата с Македония също предизвиква тревога за намеренията на България.
 ОТ СВЕТА.
 Обама със световен рекорд от фенове у ТУИТЪР. Путин със световен рекорд на фенове у Русия. А РОСКОМАНДЗОР ще цензурира ФЕЙСБУК, ТУИТЪР И ГУГЪЛ. Сетете се що!
 У Англия отровиха руски магнет с китайска отрова. Кво да се прави. Глобален свят.
 У Китай е намаляла консумацията на кучешко месо. У Русия все още има недостиг на месо.
 А държавният глава на Чечня, Могамед Д. предложи РФ да легализира многоженството.
Засега руската дума и президентът на РФ не са казали нищо. Нищо не е казала и московската суперправославна патриаршия. Вмомента прави справка, колко жени е имал Авраам.
 Китай ще инвестира в Бразилия 53 милиарда. В Бразилия. БРИКС умре. Да живее БИКС!
 А у един китайски ресторант правят 90% остъпка на моми с къси поли. У Русия, у един друг ресторант, правят отстъпка  на момци с къси поли. А у Брюксел правят остъпка на еврогейове с къси поли. А у един български сервират безплатно на моми без поли.
 ВРЕМЕТО.
 ЖЪЛТ КОД. Отваряйте си очите за наводнения! Иначе има опасност жълтия код да се озове в гащите ви.