Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 27 октомври 2015 г.

БОЙ ДО НАСИРАНЕ, НОВИ ЛИЦА И СТАРИТЕ ЦИГАНИ. И ЕДНА ОБРЕЧЕНА НАЦИЯ.

 Те тия дни се изкефих максимално.
 Първо Левски би Черно море. С мъка, ама би. После биха Сидеров. Постановка или не, факт е че отнесе един десен прав. Това ме изкефи още повече. Чакам с нетърпение утрешния ден. Атака събира фенове пред парламента. Антиатака сбира фенове пред парламента. Очаквам здрав кютек. Не ми дреме кой ще победи. Що знам. Накрая ще сме победени всички ние. И тия, где се бият, и тия, где зяпаме. Победителите са известни. Вече 70 години.
 И кой победи на изборите ще ви кажа. И кой загуби. Победиха циганите. Загуби партия Референдум. Що явно някой го е страх от тази партия. Да не би да обърка нечии сметки. А сега всичко е ясно. За електрическо гласуване ще гласуват 240, где гласуваха против електрическото гласуване. Що некой по - умен от тях може да хакне сървъра и да спечели изборите. Що има акъл. Ама те имат пари. И цигани. Умните да одат у чужбина. Тук им требват гладни за пет кебапчета.
 Ама това у "Арена Армеец" надмина всичките ми очаквания. 21 век народа спи на чували с хартия. Най - грамотния, останал в България. И спи, що е сгрешил 90% от протоколите. Изборните. И Мая Манолова отиде да го защитава от собствения си закон. Същият, где една година тия, где я направиха народен защитник, не смогнаха да променят.
 А иначе нещата си вървят. Един утрепал една невеста и майка И, що я обича. Едни пребили една жена. Путин се насра у Донбас и избяга. Сега прави същото в Сирия. ЕС заприлича на цигански катун. Обама гледа и още не проумява за какво иде реч...
 А проектобюджетът за 2016 година е готов. Планирани са два милиарда повече приходи. Браво. Ама са планирани и 5 милиарда заем. За кво бе, джанъм!? Аз се сещам. Една част ще дадете на циганите, а другата ще я откраднете. После циганите пак ще ви изберат. И пак ще крадете, още по нагло. И пак. И пак. И пак... А пред парламента ще се бият. Други ще гледаме отстрани и ще се смеем. Некои нема да се смеят, що нема да има какво да ядат. Ама ще гледат.
 А партия Референдум ще е забравена. И така трябва. Що може да промени нещо. Може да променят нещо два три милиона българи, где са в чужбина.Где избягаха заради циганското гласуване. И где циганите никога няма да им позволят да се върнат. Защото държавата вече е тяхна.
ПП. Рисунката е на едно дете. Дете, где цял живот е в инвалидна количка. Обърнете внимание на рисунката! Това е рисунка на едно дете, где живее в България и никога не е ходило. А майка му му купува моливи и блокчета. За да рисува. С 200 лева пенсия. Те това е България. Догодина ще изхарчи 7 милиарда повече от тая. Познайте колко от тях ще стигнат до него!