Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 14 август 2015 г.

ПИСМО ДО ВИДЕНОВ, КОСТОВ, ЦАРЯ, СТАНИШЕВ, БОЙКО И ОРЕШАРСКИ. КОПИЕ ДО ТОДОР ЖИВКИВ, ЛУКАНОВ, ПОПОВ И БЕРОВ.

  Искам първо да ви съобщя некои неща от новините. Едни изпогазиха деца, що им е кеф да се гонят с коли. Кметът знаел, ама бил безсилен. Умря детето на президента, а вместо съболезнования, получи псувни на майка и пожелания, да умре целият му род. Подкупи, убийства, насилие, омраза и пошлост... А току що разбрах, че Крисия е втора в Крим / Русия. И за да не стане никога, ама никога, втора у София / Русия, у Пловдив / Турция, у Видин / САЩ или у Варна / Папуа Нова Гвинея, искам да ви дам един съвет.
 Съберете всички бомби на Русия, НАТО, ИД, и на всички страни, где са у ООН! Всички! Ядрени, фугасни, газови, противогазови, неутронни, утронни, мезонни и протонни, где подлежат на унищожаване! Вие умеете да утилизирате перфектно. Доказахте го у Горни Лом, и где ли не. За миг там утилизирахте 15 човека и милион несбъднати радости. Бавно но сигурно утилизирате и България, барабар с българите. Струпайте ги негде до Габрово, що там е центърът на Родината ВИ! Може и на Будзлуджа, що на доста от ВАС там е родината! После искайте да се плати авансово! У натура. Русия да плати с черен хайвер и водка! ЕС с шоколад, вино, узо, бира и уиски! САЩ с бърбън и телешко! Африканците с банани! Бразилия с кафе! Китай с патица по шанхайски! Япония със саке и суши, а австралийците с агнета! Кой с кво може! После съберете всички българи, изкарайте гайдари и цигулари и спретнете грандиозен купон! Да се налапат за последно. Те и без това само за лапане мислят. Поканете и гости от чужбина! Ваши колеги! Имена нема да казвам, що съм пристрастен. После се качете нависоко! Най - добре на купчината бомби! Огледайте се и ги взривете! Когато кратерът от бомбите се напълни с вода, ако има некой оцелял българин, да отиде и да се удави!
 Така ще спасите България от българите, а света от България!
 Да бъдем проклети! Трижди проклети!
 После аз ще ловя риба на воля. Що няма да съм сред поканените. Що от днес вече не съм българин. Чукча съм.
 ПП. Божидар да донесе малко светена вода и да напръска бомбите! От оная, где Ванга каза, че кат я намерят, ще се възроди България. Иначе може да не гръмнат.