Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 21 февруари 2018 г.

НОВИНИ


 Снимка на Роси Антов..

 ОТ СТРАНАТА.
  110 депутати резнаха главата на Жаблянов. Оказа се куха.
  Радев наложи вето на банковия закон за Пеевски. Опа! На Пеевски. Говори се, че една руса депутатка го е помолила.
  80 въоръжени до зъби полицаи задържаха поредния български легионер. Опа. Българин, френски легионер. Френският чуждестранен легион заяви: Да знаете, че всеки българин, убит, самоубит или задържан от полицията е наш легионер. Точка.
  Една подари 3 хилки на едни. Митничари задържаха 14 000 къса цигари. Други не задържаха 140 000 къса цигари и 140 000 литра нафта.
  Вековните гори в Централен Балкан стават част от ЮЛЕН. Опа. От ЮНЕСКО. За да не станат част от ЮЛЕН.
  Имаме и нов шеф на НСО. Ама на кой ли му дреме. Опа. Може би на първата дама. Опа. Първата невеста. Пардон. Втората. На първия.
ОТ СВЕТА.
  В Италия на гара  Тарано,българин нападна с нож италианска полицайка. Прибирал се е от служба във френския чуждестранен легион.
  Вучич изпрати покана на Путин да посети Белград. Поканата още не е връчена, понеже Путин не е открит по постоянен адрес. Злите езици говорят, че е в Сочи и  по цел ден слуша Вагнер. "Залазът на боговете". А по цела необятна Рус расте поколението на Путин.
  Ердоган вече нема спиране. Щом кюрдите молят Дамаск за помощ, работата е утекла.
  А Тръмп младши каза в Индия, че семейство Тръмп, не печели от президента Тръмп. Цитирам: Ние  не сме нито  семейство Борисови, нито  семейство Радеви.
  А Англия се кани да диктува условия на ЕС. Не е виц. Англия ще диктува на Германия и Франция. Сама звучи като виц.
  И малко наука. Черните дупки са се появили преди галактиките. Това установиха учените. досега се смяташе, че галактиките са се появили преди черните дупки. Аз лично мисля, че черните дупки и галактиките са се появили едновременно. Поне за мен Някъде около 10 ноември 1962 година.
 Време нема. И спорт нема.