Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 11 октомври 2018 г.

НОВИНИ.
ОТ СТРАНАТА.
Кралят не е мъртъв! Да живее кралят!
Русофилите организираха конференция. Един от водещите бе Жан Виденов. Същият, който през 1996 година обра парите на 99% от българите. Основния извод, до който стигнаха бе, че русофобите са "...истерични, глупави и мързеливи." И че русофобията е довела до национална катастрофа през 1989 година. Волгин го каза. А аз се чудя, къде се бавят санитарите от Карлуково. И тоя път няма да успеят да им облекат усмирителните ризи.
Вероизповеденията ще се субсидират от държавата. А държавата, това съм и аз. И никой не ме е питал.
Осъдиха проститутка по бързата процедура. Спипали я с клиент. Не помогнаха и аргументите на адвоката, че тя е артист. Само е свирила.
Служител на ДАНС е обвинен, че търгува с антики. Утре служителите на ДАНС организират митинг в подкрепа на колегата си.
Майки на деца с увреждания преспаха пред МС. Утре ще преспят в араста.
Джамбазки установи, че за убийството на журналистката са виновни европолитиците. Чудя се той откъде взима заплата и защо още не е арестуван като виновник.
ОТ СВЕТА. 
"Союз" се приземи в Казахстан. Приземи се успешно в чест на стогодишнината на завода, който го направи. Даже космонавтите останаха живи. Летя успешно 3 минути. Браво, товариши!
В САЩ ураган след ураган веят перчема на Тръмп. А той пък накара всички, които взимат социални помощи да дават в замяна урина. С телесна темпаратура. И ако в нея има марихуанка или кока, духаш супата. 
Съдбата на Кашоги е тест за САЩ. От една страна е заложен петрол, от друга американските ценности.
Пак в САЩ арестуваха бъдещ атентатор. А в Китай правят лагери за превъзпитание на мюсулмани.
А НАТО организира маневри в Норвегия. Ще покажат на Путин, че освен коктейл МОЛОТОВ имат и разни други неща.
ЕС се извини на Бойко с думите: Извини ни, ама поне ни кажи за кво ти се извиняваме! 
А  у Британия дилема. To be, or not to be!
А вицепремиер на Русия заяви, че ще има уволнения в Роскосмос. Предложили са на Мъск да стане снабдител... Ще ги снабдява с ракети на Мъск.