Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 2 септември 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 02-09-09. ОТВРАТИТЕЛНА МИРИЗМА ПОД НОСА НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ, ЕКСКУРЗИЯ ДО РАЯ И ЕЗИЧЕСКИ СВЕТИЛИЩА.

 ОТ СТРАНАТА.
 *На снимката е къпан бежанец. От Персия. За бежанците толкова.
 *Депутатите свършиха с ваканцуването по морето и го продължават в Народното събрание. Независими източници съобщиха, че по плажовете вече нема говна. Цар Освободител се оплака, че конят му се е оплакал, че от сутринта му намирисва на нещо.
 *Разходите за администрацията падат, скачат заплатите на даскалите, а горивото нито пада, нито се вдига.
 *След една седмица, 21 годишен младеж ще се загуби на връх Миджур.
 *Ломският мангал, нарочен от еврогейовете за българин - трафикант, виновен за смъртта на 70 човека, се оказа екскурзовод. Екскурзията била до рая.
 *Един направи езическо светилище на един български плаж и се обяви за шаман. Светилище на царевицата. На варената царевица. На суровата светилище направиха децата на царевицата. Шаманът бе обвинен в американофилство и сорософилство. Що храм на американската царевица!? Що не е направил православен храм на водката?!
ОТ СВЕТА.
 *ИД почна да воюва срещу ИД. Русия веднага прати двама готвачи да воюват срещу ИД.
 *Полша мобилизира армията си, да търси нацистки влак със злато. Русия мобилизира армията си, да търси гъбки, цветенца и малинки.
 *САЩ разшири санкциите срещу Русия, Путин яде шанхайска патица у Пекин и се пазари за цената но газта, а новата му изгора маа гащи по Европа. Старата изгора изгоря.
 *САЩ ускоряват производството на ледоразбивачи. Да защитават американските интереси в Арктика. Не се съобразяват с факта, че Арктика е изконна руска територия от 76 543 години.
 *У Атина, оня апартамент от 80 квадарата, за 20 000 евра, още не е продаден. Нема и да го продадат скоро.
 *А вестник " Труд" вече е официоз на Кремъл.