Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 20 юни 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 20-06-15. ЕНЕРГОИЗТОЧНИЦИ, МАРИХУАНА И ВИЦОВЕ ОТ БРАТСКА РУСИЯ. И ЗА ЧЕРКВАТА И ИСТИНСКИТЕ ПОПОВЕ.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Трима загинаха на пътя. И тримата ги утрепа малоумието. Малоумието засега е невредимо.
 *91% от руският внос у нас е на енергоизточници. Руския внос на енергоизточници у Русия е 80%. Засега нема да спират вноса за България. Требват им пари. Засега.
 *Най- голям инвеститор в България е Нидерландия. Не е лошо и други държави от ЕС да легализират марихуаната. Тук инвестират само тия, где са напушени здраво.
 *Москов мисли, че всички пият мускатова за 16.80 и затова се не осигуряват. Неосигуряващите се мислят, че Москов пие цар Кировка за 3.50, и затова плямпа глупости.
 *А един здрав българин и една здрава сръбкиня заздравяваха българо-сръбската дружба със здрав секся у здрава колая с нездрава ръчна спирачка. Сега не са здрави ни българинът, ни сръбкинята, ни колата. Здрава е само ръчната спирачка у дерето.
 ОТ СВЕТА.
 *Вицът на деня долетя от Москва: ЕС шантажира Крим, що го санкционира.
 *Вторият виц на деня дойде от Путин: ЕС трябва да ръкопляска на Русия за помощта им за Гърция.
 *Третият виц не долетя, а щеше да изгрежда така. ЕС трябва да ръкопляска на Русия, за грижата на руските войници заУкрайна.
 *Четвъртият виц долетя от "Газпром": Гърция ще вземе пари напред за "Турски поток". А Турция още не знае, че ще има "Турски поток". А пък любовта между Гърция и Турция е от векове.
 *И за да не се сцепите от смях, спирам с новини от Русия.
 *У Грац един прегази стотина и утрепа трима. Засега трима. Австро-босненец. Не е терористичен акт. Ама пък каква идея е за терористичен акт, а!?
 *Синът на Осама, поиска от Обама, да издаде смъртен акт на баща му. Требва  му за у рая.
 *Обама каза, че САЩ ще ги съсипе расизмът. Некои мислят, че САЩ ще ги съсипят афроамериканците. Афроамериканците немат време да мислят нищо, що гледат да ги не гръмне некой полицай.
 *У Черно море влезе американски кораб. Бракониерски, маскиран като военен. Ще лови калкан.
 *Гърция ще занесе в понеделник у Брюксел нови предложения. Засега 16% от бюджета на страната отива за пенсии. Новите предложения ще са, за пенсии да отиват 25%, като 22% от тях, да се плащат от германските данъкоплатци.
 *А Линдзи Лоуън иска да има бебе. Ако не видите анализирани новини неколко дена, се не чудете, що нема.
 ****И накрая новината, с която трябваше да започна. Не само аз, а всички новини у България трябваше да започват и свършват с нея. БЪЛГАРСКАТА  ПРАВОСЛАВНА  ЦЪРКВА се появи от небитието и помири цигани и българи у Орландовци.  Забележете-БПЦ !!! Не папата. Не муфтията. Не министрите и политиците. Значи може. Може и с добро.
 Та скъпи новинари, не е новина, че монаси пробват да си правят бебета, или че поп пробва да прави бебе на засукана невеста. Те това е новина. Другото е ежедневие.

НЕВЕРОЯТЕН СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ПОД ЗНАКА НА РЕЯ, ГЕЯ И КАСИОПЕЯ. 21-06-15 / 27-06-15.

 ОВЕН.
 Път. Дълъг път. Едни ще пътуват до село, други до града. Доста хора ще бъдат пратени да пътуват на майната си. Най- малко ще пътуват тия, где ще отпътуват за оня свет. За тях обратен път нема.
 Секс може да има, може и да нема. Ако Катя е на околовръстното, ще има, ама ако имате 15 лева. Секс може да има и у вас, ама нема как да разберете, що ще сте на път.
 ТЕЛЕЦ.
 Безтегловност. Цяла седмица ще сте в безтегловност. Ще се реете над земята и нема да знаете що е така. Ще усетите гравитацията, когато ви уволнят. Ако летите със самолет и усетите безтегловност, споко! Скоро ще разберете, че душата е безтегловна.
 Секс ще има. Ще сте в безтегловност. Ако партньорът ви тежи над 150 кила, ползвайте вибратор!
 БЛИЗНАЦИ.
 Страх. Необясним страх ще витае около вас през цялата седмица. Ще ви е страх да седите сам в къщи. Ще ви е страх да работите. Ще ви е страх да ядете и пиете. Накрая ще се престрашите и ще излезете навън. Така и нема да разберете, що сте се страхували. Просто е трябвало да  не заставате на пътя на рейса.
 Секс ще има. Докато срещнете рейс.
 РАК.
 Смелост. Нищо не може да ви уплаши. Няма да се стреснете когато ви уволнят. Нема да се стреснете и от високата скорост, с която ще пътувате към Варна. Нема да се стреснете когато влезете в морето на червен флаг. Нема да се стреснете и когато не излезете от морето. Ще се стреснат плажуващите, а вие ще нахраните раците.
 Секс има. Нали сте на море. Нема да ви стреснат даже два зли трипера.
 ЛЪВ.
 Радост. Отвсякъде радост. Около вас цари настроение и смях. Щастливи хора ще ви заговарят и помагат. Само вие нема да се смеете и радвате. Какъв смях без два предни зъба?! И каква радост без любов!?
 Секс ще има в началото на седмицата. Затова после нема да имате нито зъби, нито любов.
 ДЕВА.
 Недоверие. Няма да се доверявате на никого и нищо. Даже нема да се доверите на банкомата и ще стоите без пари. Нема да се доверите и на приятелите и близките си. И с право. Такива работи не се доверяват на никого.
 Секс ще има. И то какъв секс. После нема да смееш да споделиш, нито какъв е бил, нито с кого
 ВЕЗНИ.
 Глад. Едни ще са гладни за шкембе чорба, други за знания. Ще останат гладни. Нема да останат градни, тия, где са гладни за зрелища.
 Секс ще има. Не забравяйте, че не всичко где дъвчете, трябва да се яде. До три-четири косъма е може.
 СКОРПИОН.
 Жажда. Едни ще са жадни за живот, други за ракия. Ще утолите жаждата си, а после ще се събудите още по жадни.Ако сте на системи, нема да сте жадни.
 Секс нема. Има жажда за секс.
 СТРЕРЕЦ.
 Печалба. През цялата седмица ще печелите и печелите. Едни ще спечелят нови врагове, други ще си спечелят бой. Некой ще спечелят неколко бели косъма. Не играйте тото! Там нема как да спечелите.
 Секс нема. Те това е най- големата ви печалба. Ако случайно има, ще спечелите посещение при венеролога.
 КОЗИРОГ.
 Конфликти. Конфликт с всички. Конфликт с всичко. Най- голем конфликт ще имате с четката за зъби и метлата.
 Секс ще има. Конфликтен. Конфликт на интереси. После ще има и бой.
 ВОДОЛЕЙ.
 Ново начало. Най- после ще направите нещо ново. Некои ще почнат нова работа, некои ще зарежат старата и ще се запишат наново на борсата. Некои ще се изкъпят, а други ще се обръснат.
 Секс ще има. С нов партньор, с нов вибратор или с нов презерватив. Нема да има само за тия, где правят секс с ръка. Още нема нови ръце.
 РИБИ.
 Вяра. Едни ще вярват в доброто, други в злото. Трима ще вярват на политиците, а двама ще вярват на половинките си. Един ще поверва на НАП.
 Секс ще има. Нема значение у какво вярваш. Още по- нема значение, с кого ще има секс.

ВМЕСТО АНАЛИЗИРАНА НОВИНА, АНАЛИЗИРАНА НЕ-НОВИНА.

 Преди да анализирам поредните новини, първо преглеждам всички новини. И понеже тоя на снимката ми е любимец откакто прати руснаци у Украйна, почвам от руските новини. Пиша "русия днес". Любим новинарски сайт отпреди време.. Лъжат като цигани. И ето на какво попадам. Знам, че от ЕС ги погнаха за пари, ама тук кво става?!:
 "Скъпи приятели! С много тъга сме принудени да ви съобщим, че в рамките на структурните промени в работата на Международната информационна агенция "Россия сегодня" ("Русия днес") българските странички на сайта и във Facebook на радиокомпания "Гласът на Русия" спират своята работа. Благодарим на всички наши посетители и експерти, на всички, които ни поддържаха и ни помагаха в работата в интернет-пространството. Положихме много сили да бъдем полезни и да направим нашето общуване интересно и съдържателно."
  Не ми се вярва. Пробвам пак. И пак. И пак. Нема вече гласът на Русия. И ми става мъчна за некои от приятелите ми. Става ми и мъчно за тези, които им помагаха и поддържаха. Напоследък се забелязва отлив на влюбените у Русия. Денги нет. А и какво ще гледате сега!?Предполагам, че ТВ "Алфа". Докато и там почнат структурни проблеми. Те май вече почнаха.
 Та това ме накара да се замисля. И най- после мисля, че разбрах руснаците. При тях има проблеми само със структурите.
 При тях няма кризи. Няма икономически проблеми. Това са структурни проблеми на икономическата структура.
 Те не анексираха Крим и не водят война в Украйна. Това е структурен проблем, на структурата на границите.
 Русия не я искат в Г8. Е па това е структурен проблем на Г7. Русия е самостоятелна структура. Изгониха я от всички световни структури, що с постоянните си структурни проблеми, Русия стана световен структурен проблем.
 За руските структурни проблеми може много да се пише. Там нема гейове. Има хора със структурни промени на задниците. Нема алкохолици. Има хора, проучващи структурните промени, настъпващи при структурното разграждане на алкохола, в структурата на мозъка.Там няма кражби, катастрофи и убийства. Има структурни промени на собственици, форми и житие- битие...
 Та това исках да ви кажа. Всичко е въпрос на структура. Затова никой не разбира Русия. Що никой не може да вникне в дълбоката руска душа. Що там  душа нема. Има структура. Велико-  имперска, Марксистко- ленинско имперска, Сталино- имперска и Путино- имперска. Абе с една дума, като махнем имената, структурата остава имперска. Структура, структурирана столетия. Тук там изпуснат некоя структура, та напише "Идиот" или за некое лебедово езеро. Ама най- често се структерира некакъв болен мозък, като тая на горната снимка
 пп. Сега почвам да мисля, каква е структурата, на среднострукторния руски мозък. Предполагам, че е високоструктурна структура. Всичко у Русия е високоструктурна структурна структура.
 Кто понял, понял.