Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 7 януари 2016 г.

НАТО И ЕС С УЛТИМАТИВНО ПИСМО ДО БЪЛГАРИЯ. ВЪВЕДЕТЕ НЕЗАБАВНО НАБОРНА АРМИЯ!

 Вчера Светият синод, президентът и премиер министърът са получил ултимативно писмо от НАТО, ЕС, Сорос и папата. В писмото кратко и ясно е казано, че през 2016 година в България трябва да се върне наборната служба. Ето и писмото:
 Скъпи Български приятели,
 след задълбочен анализ на случващото се по света и у вас, ви задължаваме да въведете 20 годишна наборна служба. В казармата да влизат задължително всички жени в детеродна възраст и всички мъже до 40 години, без право на отпуск през първите 19 години. Отпуск ще се дава само на нови майки. Смятаме, че ще се почне масово правене на деца. Така ще спрете да ревете, че ще се сринете демографски и България ще изчезне. Също така жените ще спрат да реват, че вече нема истински мъже, що казармата ще направи и от тях истински жени, с истински джуки и сиси. Що когато нема истински жени, нема и истински мъже.
 На второ място, като знаем, че имигрантите бъркат под полите на жените, жените ще са защитени от посегателства зад казармените стени, а вашите граничари ще пазят и наще жени.
 На трето място, за да спрете да ревете, че Лилето ви не е изчистила пътищата, армията ще ги чисти с лопати, вместо да прави физзарядка. Могат и да метат, чистят боклуци и садят цветенца. Така ще заприличаме поне на Канада.
 На четвърто място е срива на битовата престъпност. Нали се сещате, че нема да има кой да краде у двора ви, ако е у двора на казармата.
 На пето място ще спрете да ревете, че няма какво да ядете. Ще има закуска, обяд и вечеря. На закуска баничка, на обед боб, а на вечеря ошав. Боб за вечеря нема да има, що с противогаз трудно се спи и трудно се правят деца.
 На шесто място е фактът, че няма да има нито един безработен. Като при бай Тодор. Няма да има и кой да работи. Пак като при него. А като нема кой да работи, ще има високи технологии, где ще работят роботи и ще хранят армията и пенсионерите ви. Що армията некой требва да я храни, иначе ще помре от глад.
 На седмо място, тъй като демокрацията не ви харесва у последно време, ще я забравите. Старшина не се избира. Само се псува. И ще спрете да псувате НАТО, ЕС, Сорос и папата.
 И на осмо място, униформите ще ви направят истински човеци. Еднакви. Нема значение кой какво има у главата и какво може. Ако крадете бензин за старшината и му лъскате чепиците, има голям шанс и да се издигнете. Пак като при бай Тошо.
 Това е. Вземете спешни мерки, та да не взимаме ние!

 06.01.2015.                                                                                   подпис и печат.
                                                                                                        НАТО.ЕС. Сорос. Папата.

  След като прочетох горното писмо, въпреки, че ненавиждам казармата, разбрах че не съм прав. Утре ще подам молба за доброволец, въпреки че вече съм отбил дълга си към армията. Ще потърся и некоя засукана млада баба, да подадем заедно. Може и неколко. Да послужа на Родината още дваестина години.

Р. Антов.