Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 10 септември 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 10-09-15. АРМАГЕДОН, СЕКС У САМОЛЕТ И АРОМАТ НА СМЪРТ.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Вчера в България бе девети септември 1944 година.
 *С два самолета Русия направи IQ тест на българските управници и на целокупния български народ.
 *Пред агенция фокус, Божидар Димитров каза, че за народния съд са виновни евреите, Великобритания и САЩ. По телефона лекуващият го лекар, му каза, да спре да пие чудотворна вода от древни аязма, а да си пие хапчетата.
 *От икономическото министерство съобщиха, че голяма верига бензиностанции продава фалшив бензин. Пак излъгаха. Това где продават, няма нищо общо с бензина.
 *Кабинетът взима гениални решения. Първо ще намалят цените на горивата, като качат цените на горивата. Второто е, че икономиката ще живне, като прибереш за осигуровки и малкото пари, благодарение на които живее икономиката.
 *Една баба даде едни пари на едни. Ще я съдят като съучастник, що им е дала и ъглошлайф.
 *Борисов го нема ни до магнолиите, ни до псето му.
 *Борисов го нема, ама го има Кадиев.
 *Жълт код за валежи. Катя от околовръстното замириса на мокро куче и се прибра на сухо. На сухо останаха и клиентите И.
 ОТ СВЕТА.
 *Над Гърция не прелетя нито един самолет с хуманитарна помощ за Сирия. Хуманитарната помощ доплува по море. От Русия, САЩ и ЕС. По суша дойде тази от ИД. АРМАГЕДОН. Великите царе се сбират за последната битка.
 *Плуващи бежанци, бягащи бежанци и един спънат бежанец у Унгария.
 *Бразилия остана без кредитен рейтинг. Президентът на Бразилия май бе кореняк габровлия!?
 *Китай ще каца на тъмната страна на луната, един норвежки астронавт управлява робот на земята от 400 километра над земята, а НАСА пак каза нещо за черните дупки. За черните дупки у космоса.
 *У Курск се опитаха да обесят травестит, що сбъркал предназначението на дупките. Пак у Русия забраниха 11 порносайта. Не е забранен " Порно Бабушка". Сигурно що е любим на Дедо Ванга. Кто понял, понял.
 *Норвежки пилот поздрави правилите секс в тоалетната пасажери. На шведски.
 *Уникален експеримент установи, че растенията, поливани с разтворена " Виагра" стоят изправени две седмици. Дай боже всекиму!
 *А британски учени разбраха, че смъртта мирише на прясно окосена трева. Е па на какво да мирише!? Нема да мирише на свински пържоли и червено вино. Смъртта ходи с коса, а не с касапски нож и буре.

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ОТ АРМАГЕДОН. ПОКАЙТЕ СЕ!
 Ислямска държава воюва срещу всички, ама никой не воюва срещу ислямска държава. Всички държави, где воюват срещу ислямска държава, не воюват срещу ислямска държава, а воюват срещу тия, где воюват срещу ислямска държава.
 И ЦИТАТ ОТ БИБЛИЯТА ЗА АРМАГЕДОН. ВСЯКА ПРИЛИКА С ПОЗНАТИ ЛИЦА, НЕ Е ПРИЛИКА.
 "Северният цар се възгордява и възвеличава над боговете "И царят ще действа според волята си, ще се надигне и ще се възвеличи над всякакъв бог, и ще говори чудесно надменно против Бога на боговете; и ще благоденства, додето се изчерпи негодуванието; защото определеното ще се изпълни." (11:36) "И няма да зачита боговете на бащите си, нито обичната на жените богиня, нито ще зачита никакъв бог; защото ще направи себе си на по-велик от всички тях." (11:37)"