Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 8 юли 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 08-07-15. ОТ ЯЗОВИРА, СТРАНАТА И СВЕТА.

 ОТ ЯЗОВИРА.
 *Рибата спи у жегата през деня. Спи и през нощта. Не спят паяците. Плетат мрежите си по дънните въдици и ловят водни кончета. Кълве дребосък и после отива на низата. Да съхне за мезе през зимата. Ракията е ледена, а след полунощ ти трябва яке.
 *Едно 80 килограмово куче, щеше да изяде двукилограмовия Бенджи. Пострада десен заден крак на дребосъка и моят десен крак, докато дърпах Бенджи от устата на звяра, ритайки го где сваря. После пострадаха и 80 килограмовият звяр, шатрата и един от коловете, где крепят шатрата. Бенджи живее втори живот, и когато ме види скимти и трепери от страх. Явно мисли, че съм бил в комбина с кучето, где варди сетките на Киро и плаши рибарите около язовира. Ако некой ден изяде някого, да знаете, че и телефон112 знае, че некой ден, това куче, ще изяде някого.
 ОТ СТРАНАТА.
 *Отстраниха четирима милиционери. За насилие. За същото не отстраниха 40 000 техни колеги.
 *Иван Костов при прокурора за КТБ. При прокурора не са Виденов, царя, Станишев, Борисов и Орешарски.
 *До месец развалят договорите с американските централи, що ни продават скъп ток. До два месеца токът, где купуваме, ще стане по - скъп.
 *Оманският фонд осъди държавата за КТБ. Четирите милиарда, где държавата плати, тия дни ще станат на 4Х4. Ще ги плати пак държавата. Демек ние. Нема да ги плати Искров. Как  със заплата 60 000 на месец, се плащат 16 милиарда. Нема да ги платят и министри, прокурори, ДАНС и КАДАНС.
 *А Бареков се снима с Ципрас. Лоша поличба. Тия, где се снимат с Бареков, отиват у ...
 ОТ СВЕТА.
 *Ципрас държа реч у европарламента. Иска пари.
 *Путин се срещна с премиер - министъра на Индия, а после стана йога. Последните му намерения са, да стане бог. Засега за такъв го признава само руската патриаршия.
 *У Китай ментета. Един китаец гледал уж кучета, а те се оказали мечета.
 *А у САЩ един снимал НЛО, маскирано като облак. У ЕС един снима облак, маскиран като НЛО.
*А у Гърция  един снима, как един успя да изтегли 60 евра, от банкомат, зареден с банкноти от по 50 евра. Има вероятност пак там, тия дни, един да снима, как един тегли 60 евра, от банкомат, зареден с банкноти от по 10 000 000 драхми.