Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 25 април 2015 г.

ВОДЕЩАТА НОВИНА И КОМЕНТАР. АКУШЕРКИ, ХИЕНИ, ВЗРИВОВЕ И ДУО "ЦВЕТИСКРОВ"...

  От два дни България се тресе от жестокоста на една акушерка. Новините започват и свършват с нея. Социалните мрежи са пълни с възмутени хора, проклинящи и призоваващи за затвор и смърт. А аз се сещам за една пияна учителка от преди година. Същото.
 Журналисти и обществото като хиени се нахвърлиха върху нея. Нали сте виждали хиени, късащи месо от живо животна. По риалити филмите, не на живо. Те предпочитат мършата или умиращата храна. Живата е опасна.
 Не минаха часове, а клипчето с боя над бебето бе навсякъде. Бивша здравна министърка плаче. Плачат и прокурори. Плачат съдии. Плаче клета майка България...
 А аз съм се наплакал. Сега само питам:
 -Кой позволи това клипче да се гледа от всички?
 -Признава ли се за доказателство?
 -Какво е здравословното състояние на акушерката?
 -Как се чувстват децата и близките на акушерката?
 -По колко часа е работила?
 -При какви условия?
 - Законно ли?
 -Как се чувстват началниците на акушерката?
 -КАКВО КАЗВА АКУШЕРКАТА?
 И друго се питам:
 -Преди половин година у една взривна фабрика беха утрепани 15 човека. Какво стана? Где е клипчето от взрива? Некой задържан има ли? Некой обвинен има ли?
 И давам отговори:
 - Нищо. Нема го. Нема. Нема и нема и да има.
 Преди неколко дни бе арестувана съдийка. Една единствена. Хиените са до нея. Тя е виновна за скапаната ни съдебна система. Да се разкъса и изяде!
 Преди две години Бисеров бе обвинен, задържан и пуснат. Невинен е. Парите са си негови. От закуски. Хиените ги няма.
 А КТБ и дуо "ЦВЕТИСКРОВ"!? Там хапят. Хиените само гледат.
 Както са казали хората, всяко чудо за три дни.
 Три дни ще ядем акушерката. После ще търсим нещо друго. Я некоя пияна даскалица, я некоя циганка, продала детето си. Те са лесни. Не ритат. Не бодат. Не хапят....
 -

НОВИНИТЕ НА 25.04.15. ЗА КОРНЕЛИЯ, КОРИ И КАЛИНА. ЗА ТРАНССЕКСУАЛНИТЕ И ГЕНОЦИДИТЕ.

 БСП се сбира на Позитано да умува за местните избори. Събраха се 296 члена на партията. Останалите девет немаха пари да дойдат.
 По НОВА ТВ, Корнелия Нинова се кара на Калфин. Също по нова, при Кулезич, разсекретени документи. Некакъв Краси, казва на некаква Кори, колко е добра невестата, где разследва престъпленията му. И Краси подсеща Кори, че нещо требва да се даде на бедната следователка. После документи как некакъв овчар продал некакво оборудване на некакви  руснаци на пет пъти по ниски цени. После и как същият овчар обявява името на руска фирма, като спечелила търг, един месец преди търга.
 А адвоката на Василев пак ни развесели:
-Искров е объркал ролята си на гуверньор, с тази на гувернантка.
 А администраторите на "Грами" вече издирват дуото, изпълняващо тоталния хит за момата Калина. Половината дуо се издирва и от прокурора. Засега само половината.
 У Русия пускат за празника на победата 350 000 затворника. Там престъпност вече нема.
 Пак там откраднаха 18 000 000 рубли. От безработен. Сега големият въпрос е:
-Колко рубли могат да се откраднат от работен?
 Сърбите избраха първата мис "Транссексуалност" преди да са влезли в ЕС. И те са пред нас. Ама доколко ги познавам, тая мис ще е мис най-много месец. После ще И сменят физиономията.
 А у Гърция Янис Варуфакис обяви, че гърците нема да затягат коланите. Коланите ще затягат болници, университети и общини у Гърция. Причината е, че парите им бяха прибрани от Ципрас. До цент. Евроцент. Деда Ванга предполага, че разчита на руските 5 милиарда, ама, че в случая Янис избърза. Що не чу кво казаха турците.
 А ето какво казаха те. Ердоган заяви:
-Русия най-добре знае какво е геноцид. Тя не е спирала да го извършва през последните сто години.
 17 минути след изявлението му Милер свика Управителния съвет на Газпром.  След като пропадна Южен поток и сигурното пропадане на турски поток, се планира нов поток. Тръбите от Русия до Европа  нема да са до Гърция. Ще са до Европа. През Южния полюс.
 А у САЩ арменците протестират. Обама не признава геноцида. Признава само интересите на държавата си. И на индианците.