Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 3 април 2015 г.

ХОРОСКОП ЗА 04.04.15.САМО ЗА САМОТНИЦИ.

ОВЕН.
 Сутринта ще се събудите самотни. Ще ви боли глава. Така става като пиете ямболска, а не бърбън.
ТЕЛЕЦ.
Ще се събудите с непознат човек у леглото. Нема да ви боли глава. Така става, когато пиете бърбън.
БЛИЗНАЦИ.
Сутринта ще се събудите у леглото с още трима. Двама ще ги боли глава. Така става когато мешате ямболска и бърбън.
РАК.
Мъжете утре вечер да внимават кво има зад тях, когато вървят назад. Жените може да не внимават.
ЛЪВ.
Ще огладнете здраво утре вечерта. И мъжете и жените ще намерят жива мръвка за вечеря. Да се внимава с космите. Може да залепнат за небцето и да предизвикат повръщане. Носете си филия твърд хляб.
ДЕВА.
Цял ден ще гледате телевизия сами. Жените "Малката булка", а мъжете порно. Жените да си носят салфетки, що ще реват. Мъжете да си купят нещо, где лекува мазоли.
ВЕЗНИ.
Утре вечер ще сте в пълно равновесие. Ще си легнете доволни. Мъжете ще са измили посудата, где са сбирали цяла седмица у мивката. Жените ще изхвърлят тампоните, где също са сбирали цела седмица.
СКОРПИОН.
Ще пиете кафе със съседа или съседката. Само кафе. Затова ще си легнете сами.
СТРЕЛЕЦ.
Купидон ще ви уцели след пет по сто. Привечер. Ако ви не уцели и след пет по сто, значи има причина. Като изтрезнеете, ще разберете що.
КОЗИРОГ.
Живеещите на село мъже да внимават с алкохола. Да не ходят да доят козите, ако са пили. А жените да се не радват на малкото магаренце.
ВОДОЛЕЙ.
Утре ще се къпете. Жените да внимават да не намокрят вибратора, а мъжете да не изпуснат сапуна.
РИБИ.
Утре вечер няма да си легнете сами. Нема да легнете и трезви. И само ще си лежите. Жените ще се надяват, а мъжете ще хъркат.

:/хороскопът е изготвен от ЗМИЕНОСЕЦА./

НАЙ-ДОБРИЯТ РИБАРСКИ ВИЦ. ЗА ТУХЛАТА.

 Покрай реката се разхожда засукана невеста. И до един вир вижда рибар, с тухла на главата. Спира и го пита:
-Защо си сложил тая тухла на главата си?
-Ще ти кажа. Ама първо ще трябва да ми дадеш.
 Тя го поглежда възмутено и отминава. Ама пусто любопитство. Връща се и пак пита. Пак същия отговор. Пак тръгва, пак се връща, пак пита, пак същия отговор и накрая казва:
-Ще ти дам.
 Попреборили се, свършили и тя казва:
-Сега ми кажи!
А той:
-Гледай сега!  От пет часа съм хвърлил въдицата. Досега с въдицата не съм хванал риба. Ама ти си третата невеста, где ловя с тухлата.

ТЪЖНИ НОВИНИ ОТ ТЪЖНА ДЪРЖАВА

 Еколозите струват пари. Това разбрах от НОВА ТВ. Сега ще видим колко пори струва телевизията. А след две седмици кабинетът ще разреши строителството на нови писти у Банско. Никога нема да видим, колко струва кабинета.
 Главният прокурор ще спира сделки. Умее да спира разни работи. С Бареков и Манолова спреха два тира с бюлетини за изборните секции у България. Спреха и един бус с бюлетини за изборите у Нова Зеландия, три часа след като изборите там бяха приключили. Да спира, човека. Щом може.
 Създадоха антикорупционна агенция. И правилно. Прокурорът нема време да се занимава с корупция. Ще е зает да спира сделки. А ДАНС ще е зает с ... Не се сещам с кво ще е зает. Сигурно със спортен риболов.
 Български спринтьор не успя я да избяга от допингченгетата. Това спринтьор ли е? Немаме атлети, и това е.
 А съдебна реформа има. Съдебната система нема да се реформира. Ще се реформират само шефовете.
 И накрая тъжните новини.
 Две жени загинаха на жп прелез. Жената, где е карала, преминала на червено. Явно много е бързала. Тя и возещата се до нея жена са закъснели. Стигнали са само до болницата. Двете жени на задната седалка са стигнали при Свети Петър навреме. Утре е Лазаровден. Причината за катастрофата е установена. Нарича се наглост и малоумие.
 Един без книжка, ама с мотор също се яви при Свети Петър. Заведе и приятеля си. Ще посрещнат Великден на небето. Причините за катастрофата са същите.

ЗА РУСИЯ И ОСТАНАЛИЯТ СВЯТ.

 Четох призива на Ципрас за отпадане на санкциите срещу Русия. Гърците винаги са били тарикати. Допреди 30 години бяха със САЩ. Сега са с Европа, и са в Европа. И винаги ще са там, въпреки, че на някого, хич не му се ще. Ако разбира се, Европа не ги изгони от Европа. Гърците просто нямат по-добър избор. Ако имаха, биха избягали на момента.
 И Русия беше в Европа. Допреди две години. Беше и партньор на НАТО. Ама избра Азия.
 А Русия не е избор, и не може да бъде избор за никого. И Путин прекалено добре вижда това.
 Преди месец, Лукашенко заяви, че ако Русия няма долари, за да си плаща месото от Беларус, има други, где имат долари. Казахстан е друг свят. Става ясно, че Русия иска да доминира в този съюз, ама Казахстан и Беларус не искат това.
 БРИКС се разпадна, преди да е създаден. Никой не иска да има за търговски партньор страна, която днес анексира чужда територия, утре поддържа военен конфликт в съседна държава. И не иска в този конфликт да има победени и победители. Един мир в Украйна не би бил никак добър за нея. Би бил добър за всички останали.
 Китай е друга вселена. На 6000 години.
 Спря Южен поток и ще почва Турски поток. Ама таман никога. Турция не е България на Станишев, та да се дупи. Там правят бизнес. Политиката само му помага. А турците са стари търговци.
 От санкциите срещу Русия губят всички. Губи ЕС. Губи САЩ. Ама най-вече губи Русия. Тя е свикнала. То е ясно, че държава, която няма никаква икономика, дори като загуби малко, губи много. Лихвеният % в Русия не дава на бизнеса да диша. Не му дава олигархичната структура на икономиката. А стълбът, на който тя се крепеше, се оказа глинен. След като 70 % от БВП на една държава се формира от суровини, то е ясно, че един срив в цените, ще срине цялата икономика. Ако беше нормална държава, щеше да срине и правителството. Ама не. Правителство и президент дрънкат пушки и тръбят, колко са велики. Как никой не смее да ги нападне. Нищо, че нема желаещи да ги нападат. Нападат само те.
 Не е трудно да се съзре дългата ръка на Кремъл в събитията в арабските страни. Всичко тръгна от Сирия. Те и Иран май бяха единствените страни, где дружаха с тях. Сега проирански настроени араби се бият у Йемен. Става въпрос за петрол. И по-точно за цената му. Не може да имаш само петрол и пушки. Трябва да можеш да го продаваш изгодно. Замисляли ли сте се, що по цял свят се гърмят терористи мюсулмани, а у последните години у Русия нито един. Нито един и у Чечня. И защо цял свят направи коалиция срещу ислямска държава, а Русия  воюва у Украйна и се опитва да плаши натовски моряци със суперневидими изтребители, где самите пилоти не могат да ги видят. Задайте си този въпрос! А Англия и Америка отдавна са при арабите. И доскоро добре се разбираха.
 В същото време американският долар скача. Щото зад него има икономика. А това е добре за ЕС. Що еврото поевтинява.И що има пазар. Огромен пазар. Китай никога няма да се обърне срещу ЕС и САЩ, що нема къде да си продава стоките. И що парите у Китай са американски и европейски. За другите азиатски страни да не говорим. Турция и тя. От 20 години чака за Европа, а не за Евразия. Африка е забранена зона за Русия. За Южна Америка да не говорим
 Историята е ясна. Русия пак ще победи. Крим ще остане неин. Ама ще загубят всички руснаци. Като впрочем, е ставало винаги. А Путин ще е президент до гроб.

ЗА ГЛАВИТЕ, ЗЛАТОТО, ФОЛКА И МИГЛИТЕ.

 Български исторически ценности заминаха за Франция. Сред тях, и панагюрското ЗЛАТНО съкровище. Ще ги видят повече от един милион човека. От цял свят. За половин година. Така ще видят и разберат, че по земите ни не са живели и не живеят само варвари. Некои даже ще дойдат да видят, где са правени и от где са изровени тия чудеса. И ще открият България.
 Ние няма да я открием никога. Когато експозицията се прибере, ще почнем да мерим колко тежи панагюрското съкровище. Колко тежат разните други златни и сребърни   чаши,тепсии и чинии. Малко хора ще знаят, че голямата мечта на Лувъра е била, да изложи плеснясал бронз. Някаква глава на Севт, где некой казват, че даже не е на Севт.
 Не съм я виждал наживо. Надявам се да я видя. Ако не у Лувъра, поне у България. Интересно ми е да видя миглите, заради които и сложиха очила. Да не би да се скърши някоя. Миглите, ей!? Затова я искат хората. Не е лесно да изваеш мигли. Жените го знаят най-добре. Пълно е със спирали и залепващи се мигли, и пак се мъчат. И не става. Най-много да заприличат на некоя фолкпевица. То май днес ваем паметници на Радка Пиратка. Едно време сме ваели на царе. Наши царе.
 И друго се сетих. Не е толкова важно колко тежи златото. Франсетата са го разбрали. Важно е колко тежи главата. До последната мигла.