Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 24 януари 2018 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ

НОВИНИТЕ.
* Уволниха шефката на Агенцията за закрила на детето. Нема кого да закриля.
* Парламентът каза НЕ на Анадолската конвенция. Преди второто гласуване парламентът ще прочете Анадолската конвенция.
* ДАИ уволни служителат на ДАИ, който разкри корупция в ДАИ. За нелоялно отношение към работодателя.
* Свещеници православни се молят срещу анадолската  конвенция. У Дряновския манастир. Молят се, а на почивките си свирят на дудуците. И лекуват хемороиди.
* БСП искат референдум за анадолската конвенция. Бившият кмет на Стрелча обеща, че ще подкрепи референдума. От панделата.
* Родители защитават учител, набил дете. Това е. Майната им на анадолските конвенции!
*  А Корнелия била кака на Слави. Сега разбрах. От едно котило са. Каките помните ли?
* Съдът призна за виновни двама братя за убийство, един генерал за крадлък и един ром за една оскубана кокошка. Останалите се невинни.
И ВОДЕЩАТА НОВИНА ОТ СТРАНАТА:
* МО приема кандидити за начална военна подготовка. Има вече 127 кандидати. От третия пол.

ОТ СВЕТА.
* Американският външен министър помоли руският външен министър да притисне Асад. Точка.
* Ердоган разширява Турция. Засега на Югоизток. Нема само Путин да разширява Русия. Кофти ще стане, ако реши да я разшири на северозапад.
* Руски СУ57 демонстрира ново въоръжение. Успешно, според Кремъл. Нема нито един убит зрител, самолетът е кацнал здрав и пилотът е оцелял. Само 4 къщи до полигона,  на 4 килиметра от мишените на полигона, са били ударени от незасечени метеорити.
* А докато папата критикува фалшивите новини, от конкурс за красота в Саудитска Арабия изгониха няколко кdмили. Имам подозрения, че същите ще се явят на конкурс за красота в Българияq a една от тях ще го спечели.
Това е.
ВРЕМЕТО.
* Времето е на Пеевски и тия, где са му дали времето. Иначе един пееше, че времето е наше. А един друг казваше: Да ама не!
СПОРТ.
* Григор загуби мач. Спечелил е сърцето ми. Те и Левски са го спечелили. Ама поне един път да бият чорбата, та да ми напълнят и душата.

НА ЕНЧО. ОБЕЩАНОТО.

Едно момче, где още не е пораснало, ме помоли да кажа нещо. Или поне да напиша притча за приятелството и предателството. Та понеже е много мой човек, ще кажа нещо. И ще го напиша:
Енчо, имало едно време двама приятели. Двама. Приятели. Едно време. Единият умрял. За другия. А другият имал цялото време на света за да разбере, кой му е приятел. Особено ако играе ръченица, тежи 110 кила и гледа на света от 187 см. височина. Това е.
И друго да ти кажа. Зарежи приятелите! Намери некоя мома я тръшни на дивана! И я нацелувай! И обещавам, че ще играя на сватбата ти. Ръченица. Нищо, че не умея.